Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 3

• 192 877
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Добра среща на отбора тук! Hug Yellow HeartGreen HeartPurple HeartBlue HeartHeartpulse

Ей така ще ни оставят за лятото според мен : ))))

Ще има да гледаме многозначително и да се чудим. Със сигурност няма да е спокоен финал.

Събрала съм малко фенско творчество от мрежата. Няма да го пускам наведнъж. Wink

wavey

# 511
Добър ден момичета, Hug Hug Hug

Днес малко вяло в темата, но нали е събота и това е добре. Joy Joy Joy

Очакваната бомба в последния за сезона епизод дано не е нещо фатално, защото не ми се иска Зейно да отиде при Джем. Втори път в живота си Алихан не заслужава да бъде наказан от любима жена. Сигурна съм, че ще спечели отново Зейнеп, но ние май ще тъгуваме цяло лято. #2gunfire

Имаме ли вече преведен 11 епизод?

Хубав ден и до по-късно bouquet

# 512
  • София
Здравейте!

Тук Онур и Севда са на летището. Wink

...
Скрит текст:

.....

# 513
Втори път в живота си Алихан не заслужава да бъде наказан от любима жена. Сигурна съм, че ще спечели отново Зейнеп, но ние май ще тъгуваме цяло лято.
Кой е първият път? Коя любима жена? Майка му ли?

П.П. А Алиханчик да внимава занапред какво си пожелава и какви ги върши. Мисля, че още не си е научил урока докрай.

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 14:56 от Tania M.

# 514
  • София
Защо да не е любима жена майката? Да, не е любима в библейския смисъл, но е една от най-важните жени в живота на мъжете. И аз мисля, че той няма да преживее още една "измяна" от  важна жена, защото той така приема постъпката на майка си, но съм сигурна, че Зейнеб няма да има нищо повече от приятелство с Джем.

# 515
  • Варна
Джем заминава да си урежда неща в Америка и оставя на Зейнеб и Алихан да гледат Кевин : )))))

Или Зейнеб трябва да гледа Кевин, но се налага да отидат до болницата и тя няма на кого друг да се обади освен  на Алихан;

Или Кевин остава с Алихан, но детето иска Зейнеб и не може да се успокои и Алихан трябва да й се обади;

bouquet  bouquet  bouquet

# 516
Добре, съгласявам се с двете любими жени, но не бих съпоставила "измяната" на майката с каквото й да е "наказание" на Зейнеб. Също не очаквам друго развитие в отношенията на Джем и Зейнеб. Но на мен пък ми се ще СЦ още малко да повъртят на шиш Алихан. Само да не му докарват нови кризи, обаче. Недай, боже, трета, на която да е свидетел Зейнеб.

Последна редакция: нд, 03 юни 2018, 03:40 от Tania M.

# 517

Цитат
Злати, аз "справката" за Онур Туна имах предвид, него съкратих на ОТ. Ама нали и двамата са ти сефте, ЕЕ и ОТ. Hug
Таня Hug,аз преди това видях съкратените имена на тримата по-млади ГГ,но после не съм!Явно не бях обядвала и съм го хапнала! Wink  Peace

Цитат
Имаме ли вече преведен 11 епизод?
Кате Hug,не е пуснат,проверявам! Wink

Цитат
Събрала съм малко фенско творчество от мрежата. Няма да го пускам наведнъж. Wink
BVAR Hug,то и аз да пускам по едно тогава! Wink
Скрит текст:
Как да ти изпиша името,че не ми се копира постоянно това BVAR! LaughingВАР е Варна предполагам! Wink

# 518
Привет!
Благодаря ви за коментарите и всичко останало, което се споделя в темата непрекъснато! bouquet bouquet bouquet

В турските сериали нищо не може да ме учуди. Дори и женитбата за друг човек, независимо, че голямата любов е с главния герой. После стават разни неща и осъзнават, че не могат един без друг. Примери много! Дано не прибягнат до тази крайност, защото любовта между Зейнеб и Алихан беше красива, различна и при всички случаи не е угаснала, напротив. Просто трябва да им дадат шанс - раните да се привържат, ако трябва няколко пъти.

Нямам идея какво ще ни поднесат в последния епизод, на мен също сериалчето ще ми липсва!

Хубави почивни дни!

# 519
BVAR ...
Скрит текст:
Как да ти изпиша името,че не ми се копира постоянно това BVAR! LaughingВАР е Варна предполагам! Wink
И аз щях да помоля BVAR-чето да подскаже едно обръщение на кирилица и, ако може, с повечко гласни. Laughing

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 15:16 от Tania M.

# 520
Здравйте момичета в събота по никое време Hug Heart Eyes
И аз като вас искам да се сдобрят ЗейАл в края на сезон 1 , но от опит знам ,че винаги завършват сезона инфарктно .По добре да се настроим , иначе много ще ни е гадно в понеделник късно вечер .Само се надявам екранното време на нашите сладури да поне равно с това на другите . Досега СЦ избягват клишетата , разчитам ,че ще продължат и в бъдеще .
Тази снимка на Онур с детенцето е отдавна , аз си мислех ,че е дете на сестра( брат) , но гугъл преводача ми ''каза ,, публикуваното от Онур за случайно срещнато дете Фактът ,че детето е непознато и реагира така придава още по голяма стойност на тази прекрасна снимка Децата усещат хората - и аз също си мисля ,че Онур е добър и сърдечен човек , бохем , европеец и малко особен като повечето хора на изкуството .Сега се сещам ,че една подруга ми каза ,че Онур има племенница и постна снимка -тъмно момиченце на 4-5 г., ако не се лъжа .Поводът беше снимка на Онур с една синеока тинейджърка ,която аз предположих за племенница , а тя ме осведоми,че това момиче от  дете е актриса .

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 15:29 от Phillipine

# 521
Кликнах след поста на Филипинка в профила на Онур в ИГ и, да, снимката с детенцето, която коментирахме вчера, е почти отпреди година (12.06.2017 г.):

https://www.instagram.com/p/BVO9S9ZBO4m/?hl=en&taken-by=onurtuna

Вчера мислех да питам къде е публикувана, че не я виждам сред последните му снимки, но явно рускините са използвали 1-ви юни като повод да я припомнят.

# 522
  • Варна
BVAR ...
Скрит текст:
И аз щях да помоля BVAR-чето да подскаже едно обръщение на кирилица и, ако може, с повечко гласни. Laughing

Момичета, затруднихте ме. Да Злати, VAR е от Варна : ). BVAR  е  Б от Варна. Може Боби.

Heart

# 523
https://www.youtube.com/watch?v=U9LfK7_tnu8

https://instagram.com/p/BjhaVtgn5v3/

Фрагман 3.

Ще тъжим много дълго, цяло лято.

Таня, и майката е любима жена. За един син тя е много важна и скъпа. Той за това Алихан е толкова наранен.

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 15:40 от Екатерина Павлова

# 524
Казах вече, че се се съгласих с любимите жени, но че не бих съпоставила каквото и да е действие от страна на Зейнеб с "наказавието" или "измянана" на майка му.  Жалете си го вие Алихан, но нека още да го понакаже, казвам аз. Не че не ми е мил Алихан, но ми е по-мила Зейнеб … засега.  Laughing

Боби, затрудни се, но ни улесни.

Ау, фрагман!!! Какви са хубави!

Преводът:

Д: Зейнеп пошла мне на пользу, знаешь? Она стала одной из причин, по которой с утра хожу на работу.
А: Неужели тебе нравится Зейнеп?
Д: Ради моей дорогой ассистентки Зейнеп, которая согласилась полететь со мной в Атланту.
 А: Значит, ты решительна?
З: Именно так.
Э: Враг слеп, но друг отлично знает куда ударить.
Э: Знакомьтесь - черная шкатулка Йылдыз.

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 19:24 от Tania M.

Общи условия

Активация на акаунт