Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 3

• 192 879
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
Ето и фрагмана на руски:

3 фрааааааг к 12 серии

Д: Зейнеп пошла мне на пользу, знаешь? Она стала одной из причин, по которой с утра хожу на работу.
А: Неужели тебе нравится Зейнеп?
Д: Ради моей дорогой ассистентки Зейнеп, которая согласилась полететь со мной в Атланту.
А: Значит, ты решительна?
З: Именно так.
Э: Враг слеп, но друг отлично знает куда ударить.
Э: Знакомьтесь - черная шкатулка Йылдыз.

# 526
Катя, аз метнах превода на предната страница, веднага след поста ти, но нека и тук.

Джем вече и заради Зейнеб ходи на работа. Горкият Алихан, наистина е в задънена улица.

# 527
Колко сме слаби хората всъщност. Любовта ни дава криле, но тя може да  преобърне живота ни и да носи много болка.

Само едно не мога да разбера, дали Зейнеб бяха от Алихан, в смисъл приема предложението на Джем, за да забрави Алихан или просто търси нови хоризонти. Ясно е, че в един момент, Джем ще стигне по-далеч. Тогава?!?

Благодаря за фрагмана и руския превод! bouquet bouquet
Само не успях да разбера - кой беше представения от Ендер.

Йълдъз да не се е прибрала в квартирата?

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 16:04 от Mydream

# 528
И с руски субтитри за по-удобно гледане:

https://vk.com/dizimaniaat?z=video-158229374_456240026%2F2e8c315 … l_wall_-158229374
https://vk.com/yasak_elma_rus?z=video-148881622_456240538%2F6789 … l_wall_-148881622

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 15:57 от Tania M.

# 529
  • Варна
Как ги изловихте толкова бързо с фрага : )))) Браво на вас!
Убийствените погледи на Алиханчо -  #Sniper  Joy

Значи Зейнеб и Джем заминават за Атланта. А дали Алихан няма да ги последва?  Wink

Колко сме слаби хората всъщност. Любовта ни дава криле, но тя може да направи преобърне живота ни и да носи много болка.

Само едно не мога да разбера, дали Зейнеб бяха от Алихан, в смисъл приема предложението на Джем, за да забрави Алихан или просто търси нови хоризонти. Ясно е, че в един момент, Джем ще стигне по-далеч. Тогава?!?

Благодаря за фрагмана и руския превод! bouquet bouquet
Само не успях да разбера - кой беше представения от Ендер.

Йълдъз да не се е прибрала в квартирата?

Ами и двете според мен.

# 530
Фили Hug

Боби Hug,а така! Wink

Кате HugТаня Hug,благодаря за фрагмана и превода на руски ез.! bouquet bouquet

И аз го бях подготвила,но беше пуснат! Peace

Зейно се съгласи,да видим дали ще се качи на самолета! Ще тръпнем до последно! Laughing

# 531
Катя, аз метнах превода на предната страница, веднага след поста ти, но нека и тук.

Таня, опитах се да го премахна, но не успях. И аз не знам защо. Е, от много глава не боли.

Май тъжно ще се разделим с първия сезон. Ти повече клониш към Зейно, но аз към Алихан /мъжка майка съм, затова ли не знам/ и ми стана много тъжно. Въпреки, че той с заслужава мъката, която сам си направи.

Абе, филм да става.....

# 532
Представеният от Ендер е явно е козът й срещу Йълдъз, споменат в озета..

Някой предположи, че е оня братовчед на Шенгюл, когото пратиха в затвора. Ще видим кой е "черната кутия на Йълдъз".  

Катя, по-добре е, че има превод и на тази страница, като коментираме.
Не клоня повече към Зейнеб, само се шегувам с пристрастията, Катя. Никой не заслужава мъка до степен на болест.
Макар че сам си го направи, да. Но така разтвори очи, че и на мен ми дожаля. Разпънат между приятеля и любимата ...

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 16:13 от Tania M.

# 533

Цитат
- Или же тебе нравится Зейнеп ?

Едно предположение Peace -Ако Халит изгони Йълдъз,тя ще се обади на сестра си и Зейно може да не замине! Thinking

Цитат
— Ради моей дорогой ассистентки Зейнеп, которая согласилась полететь со мной в Атланту

# 534
Ееееее, много коварна тази Ендер. Няма спирка. И когато спи сигурно мисли и крои коварни планове. Нищо не може да спре тази изпечена интригантка.

Започвам вече да съжалявам Йълдъз. Предполагам, че това е онзи братовчед на фризьорката и дано Халит този път не я изпрати обратно в квартирата.

Относно пътуването на Зейно ми се иска в последния момент да си спомни за поггледите на Алихан, когато Джем му каза и да се откаже от полета, но това зависи от СЦ. Явно това е бомбата на епизода, но дано да не избухне.

# 535
Е, какво толкова, като замине Зейнеб. Въпросът е за колко време, в командировка или по за дълго.
Притеснително е по-скоро, че ще стане напечено за Зейнеб между двамата. Все едно в Атланта или Истанбул.

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 16:18 от Tania M.

# 536
  • Варна
Значи това ще бъде - бай бай до септември:

# 537
Като гледам гифчето на Боби, тия двамата са ги избрали заради погледите и очите само. Не толкова заради ръст.

А бомбата с братовчеда на Шенгюл, дето го натикаха в затвора, се очакваше все някога да избухне. С Ендер или без.

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 16:26 от Tania M.

# 538
Злати, е това най ми допада:

Цитат
Едно предположение  -Ако Халит изгони Йълдъз,тя ще се обади на сестра си и Зейно може да не замине!

Скрит текст:
Злати, защо не мога да слагам снимки в темата, когато съм на старата версия. Аз ли нещо греша.В новата версия нямам проблем.

# 539
Хубавото на този обрат е, че Алихан най-после ще смени курса спрямо Зейнеб. Крайно време.

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 16:54 от Tania M.

Общи условия

Активация на акаунт