Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 3

• 192 874
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
# 541
     Тази седмица  не им се досвидя да ни пуснат 3 фраг,който пък ни хвърля все повече в размисли,а и все повече се убеждавам,че моето предположение в анкетата отива по дяволите,няма да позная..Този сезон няма да се сдобрят.
    По повод фрага мисля,че така или иначе виждаме ,че Зейно тръгва за Атланта,колко време и защо ,не знаем все още,но моята надежда е,че Алихан ще спре по някаква причина Зейно или ще завърши в момент,в който тя се колебае какво да направи-дали да слезе от самолета или да продължи,а ние цяло лято ще се колебаем с нея..
  Относно Йълдъз тайнствения и аз мисля,че ще е затворника..И дали точно приятелката ѝ не го е издала случайно, не нарочно,знаем ,че Ендер усеща нещата,защото са и в кръвта гадостите?

# 542
Злати, е това най ми допада:

Цитат
Едно предположение  -Ако Халит изгони Йълдъз,тя ще се обади на сестра си и Зейно може да не замине!

Скрит текст:
Злати, защо не мога да слагам снимки в темата, когато съм на старата версия. Аз ли нещо греша.В новата версия нямам проблем.
Кате Hug,аз съм си винаги на старата версия! Peace
Скрит текст:
Вмъкваш линка на втория ред,второто квадратче-където пише вмъкни изображение..

Боби Hug,а така фрага и на гифче е готово! newsm10

Финалът ще е на летището предполагам! Thinking И дали ще слезе Зейно или не и аз съм на мнението като Таня, за Алихан! Peace

https://vk.com/dizimaniaat?z=video-158229374_456240027%2F9904369 … l_wall_-158229374
https://vk.com/dizimaniaat?z=video-158229374_456240028%2Fa70974c … l_wall_-158229374

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 16:58 от Zlatina3

# 543
Цитат
...Относно Йълдъз тайнствения и аз мисля,че ще е затворника ... И дали точно приятелката ѝ не го е издала случайно, не нарочно, знаем, че Ендер усеща нещата ...
Може би, ако съдим по репликата от фрагмана (в гифчето на Боби): "Врагът е сляп, но приятелят добре зне къде да удари".
Но това пък навежда на мисълта за умишлено, което не очаквам от Шенгюл.

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 18:26 от Tania M.

# 544
Не че харесвам Шенгюл,но ако и това направи ,ще я прескачам с мишката,а на онлайн ще си затварям очите..Шегувам се,разбира се,но не бих искала да е така..Аз лично много държа на приятелството и предателството на приятел  е едно от нещата,които не бих простила..

# 545
Леле, човек да не излезе да се поразходи малко.
Имаме си нов фраг-бомба и толкова много интересни коментари.
Благодаря ви!

Аз смятам, че Джем е интелигентен и разумен млад мъж и от малкото, което видя е абсолютно наясно на какво се дължи напрежението и искрите, които прехвърчат между Зейнеп и Алихан.
И колкото и да я харесва, не би се вкарал в тази схема, от която ще излезе губещ. Може примерно да е поговорил и с Хакан и да е решил да провокира стария си приятел Алихан като го накара да ревнува и да си представи нагледно какво би се случило, ако продължава да упорства и да отблъсква любовта.
Първо с онази фраза, че сутрин идва с удоволствие на работа само заради Зейнеп, а после и с поканата към нея да заминат заедно за Атланта. Защо Зейнеп да не приеме едно делово предложение, нормално е тя да иска да се отдалечи от Алихан и от всичко, което той незаслужено й причинява.
Точно това заслужава Алихан, Зейно да отиде на хиляди километри от него, белким разбере какво иска всъщност. Но най-вероятно на летището Алихан ще опита да я спре, а отговорът на Зейно ще ни го покажат наесен...

Проблемът на Алихан не е в това, че не умее да обича, напротив. Ние видяхме, че може и още как. Неговия най-голям проблем е липсата на доверие и точно с него трябва да се пребори.

И какво сега, фризьорката ли е „черната кутия“ на Йълдъз? Joy Joy Joy
Сложно стана около нея, но не мисля, че ще я изгони Халит.
Аз не смятам, че Шенгюл би предала Йълдъз нарочно.
Просто е наивна и първосигнална и може без да иска да го направи.

# 546
# 547
Черната кутия на Йълдъз трябва да е мъжът, когото доведе Ендер.

Просто покрай поста на Вили се загледах в репликата от фрага, която се чете в гифчето в поста на Боби: "Врагът е сляп, но приятелят добре знае къде да удари".
Втората част на фразата съдържа идеята за умисъл, но кой пък да е "приятелят"? А може и преводът да е неточен. И без това различните преводи леко се разминават.

Ще видим дали Джем участва в "игричка" на Хакан от рода "Дай да отворим очите на Алихан". Определено му светна лампичката от искрите между Зейнеб и Алихан и сигурно се досеща какво става там. Но някак не ми се връзва откритият му характер с разиграване на етюд.

# 548
Цитат
Ще видим дали Джем участва в "игричка" на Хакан от рода "Дай да отворим очите на Алихан". Определено му светна лампичката от искрите между Зейнеб и Алихан и сигурно се досеща какво става там. Но някак не ми се връзва откритият му характер с разиграване на етюд.
Танче Hug
Ами то дори може да не е точно етюд от страна на Джем. В смисъл, че той може наистина да си има повод за служебна командировка в Америка, на която ще му е от полза да покани със себе си и асистентката си, която както той вече сам отбеляза  в миналия епизод е отлична професионалистка. Отделно ще му е приятно в нейната компания и ще му помага за малкия, който от пръв поглед се влюби в нея.
Както вече казах, за Зейно това предложение също е възможност да се отдалечи от напрежението и проблемите и от безсилието да промени нещата.Така, че то си е направо две в едно. Ако мине номера - мине. Ако не, предложението си остава делово.

Да му мисли Синеочко как ще се пребори с демоните вътре в себе си, защото във всичко това неговите очи виждат съвсем друго.

# 549
Ами ще видим дали думите на Джем, че Зейнеб е една от причините да идва сутрин на работа, и въпросчето на Алихан "Или ти харесва Зейнеб?" са вмъкнати просто така.
За първото не се разбира Джем в присъствието на Зейнеб ли го казва или не. Второто може и да е само съмнение на Алихан. Да чуем какъв ще е отговорът на Джем.

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 20:44 от Tania M.

# 550
Момичета,здравейте! Има ли качен някъде превод или вае още не е излязъл?

# 551
  • София
Аз донякъде очаквах такъв развой на нещата. Няма как сезонът да свърши със сдобряване. В крайна сметка екипът търси рейтинг, а от есента конкуренцията ще е голяма. Нормално е епизодът да свърши с въпросителен и то голям. Все пак трябва да има нещо, което да ни накара да чакаме информация и да седнем отново пред екраните наесен.

Не клоня нито към Зейнеб, нито към Алихан и съм съгласна, че Алихан не бива да наказва Зейнеб заради майка си. Той не го и прави. Той гледа да избави Зейнеб от себе си, от проблемите си и от евентуално нараняване, но не осъзнава, че така измъчва нея и себе си. Сега вече ще се опомни, защото заминаването на Зейнеб ще го разтърси. Не забравяйте думите на Хакан, че Алихан пречи на Зейнеб да напусне фирмата, защото не може да си представи, че няма да я вижда. Америка е далече, сега да го видим Wink

# 552
За "наказанието" имах предвид думите на Катя, че Алихан не заслужава да бъде наказан втори път от любима жена (в случай че замине Зейнеб).
В този смисъл казах, че двете неща не могат са се съпоставят и че каквото и да направи Зейнеб - включително и да замине за Америка, не бива да се възприема като наказание за Алихан от страна на Зейнеб. А че неговите очи може да видят точно това, е отделен въпрос.
Това само за уточнение.

Инак аз ще съм доволна, ако замине за лятото и се върне наесен за новия сезон. Joy

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 20:46 от Tania M.

# 553
  • София
Разбира се, че Алихан ще види в заминаването наказание от страна на Зейнеб. Ще се почувства изоставен и предаден от любимата и приятеля си, което не е точно така, но той в момента е толкова объркан, че не знае какво иска. Хем я иска, хем не знае как да я задържи.

# 554
Цитат
В този смисъл казах, че двете неща не могат са се съпоставят и че каквото и да направи Зейнеб - включително и да замине за Америка, не бива да се възприема като наказание за Алихан от страна на Зейнеб. А че неговите очи може да видят точно това, е отделен въпрос.

Танче Hug
За целия пост, не само за цитата. newsm10 newsm10 newsm10
Разбира се, за какво наказание говорим? Това е жената, на която каза, че се е позабавлявал малко с нея и му е омръзнал и я изгони като мръсна котка от дома си, а после не престана да издевателства с чувствата й като не й позволяваше да си тръгне. Причината ние я знаем и затова сме склонни поне донякъде да проявим разбиране, но Зейнеп не е наясно. И е нормално да се отдалечи и сама да се справи с чувствата си. А Алихан вместо да ревнува, да се постави поне за момент на нейно място. Може би има нужда от едно разтърсващо преживяване, за да му се наместят чакрите.

Общи условия

Активация на акаунт