Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 3

• 192 889
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
Дъга Hug newsm10

Новите снимки....най-после...

----------------------------------------------

Сега излезе и озета.....

Цитат
💥ОЗЕТ К 12 СЕРИИ💥

Неожиданное решение Зехры выйти замуж за Синана произведет эффект бомбы в доме. Эндер, испытывая шок от встречи с Синаном, постарается сделать все, чтобы выйти сухой из воды и подольше остаться в доме. Йылдыз не выдержит того, что Эндер командует ею, и постарается найти пути того, чтобы опозорить ее перед всеми. Для того чтобы проделать свой последний шаг против Йылдыз, в руках Эндер окажется большой козырь.

Алихан, столкнувшись с воспоминаниями детской травмы, осознает, что он может окончательно потерять Зейнеп и поэтому вынужден принять определенное решение.
Ошибочное действие Алихана, принятое ради того, чтобы "выиграть" Зейнеп и неожиданное предложение Джема, приведут отношения Алихана и Зейнеп в тупик.

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 16:05 от Zlatina3

# 481
  • Варна
Злати аз на Григор спрях отдавна да се ядосвам, защото той е постигнал много , не зависимо как ще продължи кариерата му. Но се натъжавам, когато има потенциал, а нещо му пречи да победи. Толкова добре тръгна и се срина след 7-6. Но не му е бил ден и така.

Много сладка снимка на Онур с детето! И благодаря Дъга  за сподеянето на текста - толкова е  мил! Познало си го е детето. И на мен ми се е случвало така да се гушкат в мен мъничета. Толкова е чисто и мило.

Дъгичке, хахахах много добро предложение за харема : )))) да се отървем вкупом от всички. Приятен полет!

Злати мерси за новите снимки. Има за въобръжението храна Wink

И нали сме в детския ден, да видим рисунките на Зейно:

Озета, не е много розов - значи и двете сестри ги очакват проблеми. Не ,че е изненада.

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 16:11 от BVAR

# 482
Еха, най-после снимки и озет.

Злати  Hug, благодаря!

Най-интересно ми  е това.
Най-после Алихан ще разбере, че ако продължава така, ще изгуби Зейно.
Сега пък трябва да си мъчим главите какво ще е това решение, дето ще го вземе. newsm78 newsm78 newsm78 И каква ли ще е грешката му този път, дето ще застраши отношенията им. Пак ще сгафи явно.

BVAR  Hug, много готино гифче си сложила. Ей тези усмивки ми липсват.

Зад къдър...

# 483

Много искам да го преведа аз , на рускините не е точно Heart Eyes Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning

'ТЯ:'' Не ме гледай ,че съм такава малка ще свърша с теб '' ( е , в смисъл на довърша,  унищожа )
ТОЙ : '' Свърши ''
Това беше за разтоварване ...

Най-много ще ме е яд ,ако измислят някакъв скок във времето с години , а най-вече ако има това клише с бременността сега. Нека си я ''забременят '' , ако искат по-нататък след сдобряване  ( и пак се карат после ), но сега - голяма глупост .
Джем може и да се влюби в нея , но е логично да се досети ,че има нещо м/у тях , все пак е умен мъж. Но пък , ако са разделени няма защо да се отказва и тогава вече ще се хванат гуша за гуша с Алихан Satisfied

Ух, озет и снимки - Злати , мерси !
Дано като в миналия епизод има равностойно време за всички , а не само Ендер - Халит- Йълдъз

Е , не се изненадвам ,за 2-те сестри ще стане напечено и така ще свърши за да ни тормозят  .Предполагам Ендер ще се добере до онзи мухльо братовчеда на фризьорката ... Пак ли Ендер ще е отгоре и дано не ни занимават само с проблема Зехра - Синан.

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 16:50 от Phillipine

# 484
Може Зейнеп да замине за Америка с Джем и малкия, а може и само той да замине по работа и да и остави малчо на нея като през това време дечко, ще се привърже болезнено към Зейно иииии Алихан, ще го закъса.
Какъв ли коз има Ендер срещу Йълдъз? Thinking

# 485
Фили, На мен ми се струва, че Джем няма да се влюби в нея.
Достатъчно разумен ни го показаха, с една неуспешна връзка зад гърба си и баща на дете, което предполага отговорности. Вероятно харесва Зейно, то как да не хареса човек такова злато, но той вече е наясно каква е причината за напрежението и словесните престрелки между приятеля му и Зейно.

Това с бременноста ми се струва, че няма да ни го предложат. На мен също не ми се иска. По-скоро смятам, че ще завърши сезона с някакъв екшън, с някаква неизвестност, която да ни остави в размисъл през цялото лято.

Няма да откажа, ако Алихан реши да отвлече Зейно някъде с този самолет и изобщо няма да се оплача, че ще се повтори ситуацията, но едва ли. Може пък някого да посрещат на това летище, ще видим.
Примерно майката на Зехра или бившата на Джем. Всичко може да е.

Ендер какво ли прави в дома на бившия си?
Какво ли пак замислят двамата?
Тя е, нали не бъркам?

# 486
 Hug

А възможността Алихан да замине в чужбина за да се лекува newsm78 / нищо, че медицината у комшиите е с големи възможности Confused/ и наесен с песен Crazy, прероден Алихан преоткрива Зейно Mr. Green, друг е въпроса тя на каква вълна ще е Whistling

С коментар Rolling Eyes

Скрит текст:

- Крюела, опс како, и сеа кв'о ша праим?

Зейно " Да се смея или да плача... Да вляза или не.. Навсякъде двойки и....оф Алихан, оф..."

- Мдаа Синан, успя да разхвърляш перушина и сено в кокошарника на Халит и леко да запрашиш въздуха. Но това май не стига...
- Ендер, ти не си ли част от кокошия състав?

Джем
- Брато, осъзнаваш ли, че имаш голям проблем с връзките и обвързването?
Алихан
- !?! Тц, що?

Тревоги Ендерови; " Само АЗ съм хубава, нали скъпа? И съм в целия си блясък! Ох, забравих, че ще представям колекция..."

- Скъпи, ще има едно светско събитие. Може ли да отида?
- Да захарче, само да не е поредната коронация на държавата Абсурдистан.
- ??? Тази не я знам, скъпи, но ще попитам Зехра или Лила дали са я изучавали...
- Йълдъз....
- Ко?

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 17:50 от Slawena

# 487
  • София
Честит празник на всички деца! Нека бъдат живи и здрави!

......
Също така никак не вярвам в това, което много често съм чела да се тиражира тук във форума, че половинките на актьорите могат да влияят по някакъв начин на сцените и изиграването им. Даже смятам това предположение за подценяване на качествата на самите актьори. Те изиграват сцените, така както са написани от сценариста и както режисьора реши, че е най-добре да бъдат пресъздадени. .....
Дъгичке, не става въпрос само за любовните сцени. Като цяло се започва бъркане на всички нива и става страшно, разбира се, ако актьорите го позволят. Много често, ако има т.нар. химия, феновете започват да искат актьорите заедно и в реала. Започва се едно чакане на общи снимки, които са съвсем нормално нещо, но за феновете не е точно така. Те "виждат" съвсем други неща вече. В този момент на сцената се появяват половинките на актьорите и се започва едно надцакване със снимки, постове, триене на други снимки и т.н. Всичко това се отразява на проекта.
Който е гледал Ашка, знае за какво чудо иде реч. Там се стигна до ситуация, в която жената на актьор обяви край на проекта преди продуцента и екипа. Joy И това стана, защото не издържа на напрежението и я провокираха успешно. Laughing

Затова е по-добре така т.е. да не са обвързани или да си държат връзките в тайна, а на сет-а да си вършат работата.

Смятам, че е рано още за скок във времето.

# 488
Още нови снимки! Wink

Появява се майката на Джем.... Laughing,а Зеррин как гледа.... Laughing

----------------------------

---------------------

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 18:37 от Zlatina3

# 489
Здравейте, момичета!
Честит празник на всички деца и на детето във всяака от нас!
Много постове, много информация, че и опровержения днес. Grinning
Не сколасвам да ви изчета, но също смятам, че ще ни оставят в напрегната неизвестност в понеделник.

Скрит текст:
Здравейте Ябълки !
Да са живи и здрави децата ни и ние всички около тях !  
Съгласна съм с Дъга , за всичко ,каквото е написала , само добавям ,че ако има ревност от партньора то тя се отразява на актьора в  къщи , а на сета просто ще трябват повече дубли ( ако има притеснения от ревността), за да изпълни нарежданията на режисьора .
Дано това за 28 г по-възрастния севгили на Севда не е било вярно ,че ми става зле , 11 г са по-приемливи  , при тях май е нормално да има такава разлика .
Само едно уточнение към информацията за бившия партньор на Еда Едже Ферман Акгюл. Ами то това го има и в справката за Еда на първа страница. Едното не протиоречи на другото. И аз, както и Дъга в поста за връзките на Онур, се позовавам на публикации. Не твърдя кое е вярно и кое не. От какъвто и характер да е бил попътната връзка или изобщо контактът на Еда Едже с по-старичкия продуцент, те са минало (2015-16 г.). Както, впрочем, и сериозната й връзка с певеца. Както и да е, нещо задълбахме в тез клюки и скритото им "опровергаване".  Wink

И при цялото ми недоверие, даже неуважение, към жълтата преса ще кажа, че "измишльтоните" доста често се оказват верни. А фактите понякога надминават въображението даже и на жълтите репортери. Wink

А доколко присъствието на половинките влияе върху проектите … Истината е някъде по средата. Всичко това го дължим на социалните медии - нож с две остриета като всяка новаторска придобивка. Много ползи от тях, но и немалко щети. Допреди ерата на социалните медии половинките да не би да не са ходили по снимачните площадки? Не всички, но някои - да. Но цялото това "воайорство" на феновете - слухтене и следене по акаунтите, следене, отписване, лайкване-нелайкване … взема застрашителни размери. Тя затова и Еда казва в интервюто си, че и холивудски звезди съзнателно не поддържат акаунти. Тъй че негативите ги обират горките половинки. Онемявам, като гледам колко фенска омраза се изсипва върху тях, че даже и снимките им са нежелани от в съответните фенсайтове.  #Crazy

Благодарности на Злати и всички вас за озета, снимките и коментарите. По тях - по-късно, че днес съм в движение и не смогвам да ви изчета.  Hug

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 19:08 от Tania M.

# 490
Леле, много материал за размисъл след тези фотки.

Зейнеп, сладура Кевин и Джем - каква мила картинка са.
Само да не ги види отнякъде Алихан, че я втасахме.

Майката на Джем е млада и симпатична дама.
Ще видим каква роля ще й измислят.

Интересни визити ще си правят в епизода - Ендер в дома на Синан и
Синан в офиса на Халит.

Хакан пак ще го играе психоаналитик на приятеля си Алихан.
А Лял е ужасна в тази рокля с този сплескан бюст. #Crazy
Сигурно нарочно все неподходящо я обличат за фигурата й. Joy

Зейно обаче е страхотна, красива и лъчезарна.

Йълдъзката е във вихъра си. Ще видим сега как ще реагира Халит бей на поредната публична излагация.
Със сигурност няма да е толерантен към издънката на младата си съпруга толкова, колкото е към всичко, което изхожда от Ендер.

Танче Hug, аз не съм имала предвид това. Просто споделих, каквото съм прочела. Явно Еда си пада по по-възрастни мъже. За останалото съм абсолютно съгласна с теб. Това следене и слухтене по социалните мрежи и най-вече ваденето на категорични изводи само от факта кой кого последвал, лайкнал или напротив на мен ми е по-скоро забавно. Но хора, всякакви и всеки вярва, в каквото си иска. Аз вярвам в таланта и професионализма на актьорите, или поне на повечето. И не слагам знак за равенство между актьори и герои.

Май това е въпросният мъж, който е с 28 години по-възрастен от Еда.

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 19:07 от * Дъга

# 491
Май това е въпросният мъж, който е с 28 години по-възрастен от Еда.

Скрит текст:
За Еда Едже споменах в преден пост, че някъде към 2015–2016 г.съм чела за връзката й с продуцента Неджати Акпънар (р. 1962 г.), т.е. 28 години по-стар от нея. Каква точно връзка, те си знаят. Но тя и в интервтюто си казва, че за нея няма значение разликата в годините - това по повод на 20-те години разлика между родителите й.
Друго не ми е известно, но и това горното съм го срещала покрай тогавашния си интерес към други имена.
Еда Едже (1990), Неджати Акпънар (1962).
Дъгичке, тая снимка я публикувах снощи в спойлер, за да не ви дразня. Заради нея бяха коментарите вчера и днес. Ти пък я извади на показ.  ooooh!

Извинявам се на всички фенове на Е.Е., но е късно да трия снощния си пост. smihesorry
Обещавам да си мълча по чувствителни за феновете теми.

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 19:32 от Tania M.

# 492
Дъгичке, тая снимка съм я сложила в снощния си пост в спойлер, точно заради нея бяха коментарите след това. Не исках да ви дразня открито, ти пък я извади на показ.  ooooh!
Извинявам се на феновете на Еда Едже, но е късно да си трия поста.  smihesorry

Таня ,  ти знаеш , че аз харесвам Еда  ( фенка не съм и ), но защо да не се вижда снимката , тази връзка  ( отношения )с този старец явно е факт , но на мен ми е направо гнусно .Съжалявам , но за дядовците -баби , за чичковците -лелки. Stuck Out Tongue Winking Eye
Спомням си , когато гледах Забранения плод имаше няколко целувки на Берен Саат със Селчук Йонтем ( не бяха пошли ) , но ми беше неприятно .Явно малко прекалявам и съм станала дядофобка Joy
Да сменим темата -снощи при подругите гледах видеото на Алихан и Зейнеб дето са на вилата и прекарват нощта заедно , бяха вмъкнали първата нощ на Ана и героят на Джейми Дорнан в 50 нюанса сиво ( аз продълженията не съм ги гледала , първият не ме впечатли ), ей опасни са , никога не би ми хрумнал такъв видеомонтаж  Blush

# 493
Таня,  ти знаеш , че аз харесвам Еда  (фенка не съм и ), но защо да не се вижда снимката , тази връзка ( отношения ) с този старец явно е факт, но на мен ми е направо гнусно. Съжалявам , но за дядовците - баби , за чичковците - лелки. Stuck Out Tongue Winking Eye
Фили, защо ... Ами защото излезе, че сея непроверени и недобронамерени клюки. Аз самата не знам кое е факт и кое - не. Може връзката да е била делова, представи си.  Wink Тогава писаха, че й дал и роля в няколко епизода в продуциран от него към онзи момент сериал. Не ми се рови да търся за кой …

Но да сменим темата, да. Истината е в такива снимки:

Цитат

За нея Онур сам бил написал следното:

„Не познавам това прекрасно ангелче. Както си минаваше наблизо, то настоя пред родителите си да пуснат ръката му и с бързи и стремителни крачки се приближи към мен и много силно ме прегърна. Почувствах се толкова щастлив, че краката ми се подкосиха. Това е най-прекрасното нещо, което ми се е случвало от много време насам.“

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 19:57 от Tania M.

# 494
Танче, и какво сега, сгафих ли като сложих снимката на възрастния господин?

Снощи ви четох от телефона и явно съм пропуснала фотката, за което се извинявам.
Не съм я повторила нарочно. Иначе аз съм една от малкото тук, които харесват Еда Едже като жена и като актриса и на мен не ми пречи с кого тя е решила да си сподели живота. Макар че както казва Фили  Hug, и аз не съм дядофобка. hahaha hahaha Още повече, че не съм сигурна изобщо, че това е вярно. Човекът доколкото разбрах е продуцент, тя е актриса така че срещите им може да са от всякакво естество. Но и любовни да са, все ми  тая. Пък и сега момичето ни е свободно като птичка...

Общи условия

Активация на акаунт