Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 3

• 192 885
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
Танче, и какво сега, сгафих ли като сложих снимката на възрастния господин?
Пак се неразбрахме. Явно аз сгафих с таз вехта клюка и вече съжалих.
Аз пък мислех, че съм от малкото, които не харесват Е.Е., но явно преброяването продължава. Wink

Скрит текст:
Танче, и какво сега, сгафих ли като сложих снимката на възрастния господин?

Снощи ви четох от телефона и явно съм пропуснала фотката, за което се извинявам.
Не съм я повторила нарочно. Иначе аз съм една от малкото тук, които харесват Еда Едже като жена и като актриса и на мен не ми пречи с кого тя е решила да си сподели живота. Макар че както казва Фили  Hug, и аз не съм дядофобка. hahaha hahaha
Още повече, че не съм сигурна изобщо, че това е вярно. Човекът доколкото разбрах е продуцент, тя е актриса така че срещите им може да са от всякакво естество. Но и любовни да са, все ми  тая. Пък и сега момичето ни е свободно като птичка...
Фенска му работа. Естествено, че не вярваш. Joy И като е продуцент, само за работа става, нали?  hahaha
А и това оцветеното на няколко пъти го подчертах, ама от потретване глава не боли ...

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 23:01 от Tania M.

# 496
Танче, я дай да си стиснем ръцете, без значение кой разбрал и кой не разбрал.
Според мен мислим едно и също, ама нейсе.
Няма какво да се обиждаме, Еда Едже на никой от нас не е братовчедка... hahaha hahaha hahaha

Вижте какво ни съобщават от канала.

Новое от официального аккаунта 🆕💣❤
«До бомбового финала сезона "Запретного плода" осталось 2 дня»
P.S. Ну посмотрим что за бомбу вы нам приготовили 😏

# 497
Танче, я дай да си стиснем ръцете,
Дай, де! Ама къде ти е ръкостискането?
Скрит текст:
friendship
Той финалът добре е "бомба", но да видим колко ще са бомбите - една или две, както намеква резюмето, и ще избухнат ли или … наесен чак.  newsm78

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 20:56 от Tania M.

# 498
Танче, я дай да си стиснем ръцете,
Дай, де! Ама къде ти е ръкостискането?
Скрит текст:
friendship
Ха ха, страшна си.
Хайде, от мен предложението, от теб ръкостискането и готово. Laughing

Цитат
Той финалът добре е "бомба", но да видим колко ще са бомбите - една или две, както намеква резюмето, и ще избухнат ли или … наесен чак.  newsm78
Повечко бомби да са и да са все неочаквани от нас, че да ни е по-интересно.
И нещо подобно, ако може...

# 499
Хайде, от мен предложението, от теб ръкостискането и готово. Laughing
Е, така и баба знае, науж. Да не си взема моето назад.  Naughty

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 22:18 от Tania M.

# 500
Всичко съм видяла аз... Laughing
Мир! Praynig

Скрит текст:

# 501
Здравейте ябълки, зелени и червени Joy Joy Joy

Много сте изписали, спорили и споделили.

Динамичен си ние сериала и за това бомбите ще са повече, което е видно и от пуснатите нови фотоси и озета към 12 епизод.

Не знам какъв ще е финала на този сезон, но сигурно ще страдаме заедно с Алихан до есента. Болката от миналото му обърна живота, тогава когато намери любовта. Дано силата на чувствата се окажат по-силни и миналото да отстъпи и Алихан да намери правилния път към Зейнеп.

За другите бомби и да избухнат, нищо няма да ме изненада. Зехра, Ендер Йълдъз ще се стоварят с безразсъдните си постъпки на главата на Халит, но той заслужава.

Много сте коментирал и за това няма да ви повтарям мислите. Всичките сме единни в това, че сериала ни харесва и за това сме тук.

Хубава вечер и спокойни почивни дни.  bouquet Hug

За настроение един слайд от мен:

http://slide.ly/gallery/view/26f875b1a526b56cd53de95ccedbb683

# 502
Добра късна вечер от мен. Замислих се за следното:
Първо прекрасна снимка на Онур с този малчуган, направо толкова много нежност в един кадър блика от екрана. И милите думи, които допълват снимката правят нещата още по - прекрасни.
Второ - защо тази Ендер продължава да се представя с фамилията Аргун, след като вече няма никакво прави и никой не казва нищо за сега...едва ли тя, ако е на мястото на Йълдъз ще позволи подобно нещо. Знам, че е дребнавост, ама все пак докога ще ползва облагите от това име, които носи.
И трето  - най - тъжно е, че явно няма да сдобрят нашите любимци до края на сезона, а така се надявах... Сякаш ще ги разбъркат нещата с всички още и още повече. И ме е яд, защото да се чудим цяло лято някак е прекалено. То вярно, че трябва да ни накарат да гледаме, ама...есента ми се струва толкова далеч.

# 503
Тя Йълдъза не случайно искаше да идат с Халитко някъде да потанцуват. Sorry, ако се повтаря:
Simple Smile https://www.instagram.com/p/BikPp5OAXeR/?taken-by=talatbulutt

А към тази снимка Айшегюл Чънар току-що е написала, че днес са заснели последната сцена на финалния епизод за сезона:
https://www.instagram.com/p/Bjfwhc4hyS7/?taken-by=cinaraysegull

И още на детска вълна. Онур с Йомер-Емре (Кевин/Кенан):
https://www.instagram.com/p/BjfmC8xlVCX/?hl=en&taken-by=yasakelma__

smile3524

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 01:44 от Tania M.

# 504

Не познавам това прекрасно ангелче. Както си минаваше наблизо, то настоя пред родителите си да пуснат ръката му и с бързи и стремителни крачки се приближи към мен и много силно ме прегърна. Почувствах се толкова щастлив, че краката ми се подкосиха. Това е най-прекрасното нещо, което ми се е случвало от много време насам.“

Върнах се да ви чета и попаднах на тази снимка, която силно ме впечатли. До сега изобщо не разделях  Алихан от Онур. Както го виждах в сериала, така си го представям и в реала. Само, че строгият вид, който пресъздава във филма не го пренася в живота си. Там ми се струва, че е бохем по душа, прям, разкрепостен и малко странен.

След снимките от тържеството с колегите си и тази мила фотка с детето  мнението ми се потвърди.  Така както е прегърнал детенцето, по същия начин обгръщаше с много обич и Зейно. Всеотдайно.

Да ти се подкосят краката от една детска прегръдка, това го може само силния.
Много се отклоних, но признавам си Алихан ми е слабост.Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart
Още веднъж ЛЕКА НОЩ.Flowers AppleFlowers AppleFlowers Apple

# 505
Добро утро! Hug Hug Hug

Много сте изписали и коментирали около новите снимки за финалния епизод и ЕЕ.Толкова съм се наслушала през годините за личния живот на актьорите,че вече спрях да коментирам!Интересуваме само има ли си някой в живота и това е!Е,аз за почти всички знам де,нали гледам много сериали и чета темите им,но не пиша във всички! Peace

Кате Hug,благодаря за слайда с песента на Сезен Аксу! newsm10 Чух го още снощи,след онлайна с ИН,че и волейбола гледах-нашите национали паднаха(и там се ядосвах  Laughing)

Дъга HugТаня HugФили Hug,благодаря за споделените новини и видеа! bouquet bouquet

видео на мъника със Севда...
https://vk.com/dizimaniaat?z=video-158229374_456240018%2Fd83d928 … l_wall_-158229374

Има много снимки зад кадър след края на снимките....

Приятна събота,момичета! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 08:30 от Zlatina3

# 506
  • По света и в нас.
Добро утро и от мен.
Да си кажа честно от както прочетох че ни очаква бомба с последната серия си мисля ,че хич не гласувах в анкетата както трябва.Тоест гласувах какво искам аз ама не сме на едно мнение с СЦ. Smile  Само да не вземат да съберат Зейно с Джем.

# 507
Ще стане интересно ако съберат, макар и временно, Джем и Зейнеб. Но не ми се вярва да вземат такъв драматичен завой.
С нетърпение чакам какво ще е "погрешното действие на Алихан" и "неочакваното предложение на Джем", което нищо чудно да оставят за финал.
Много хубави снимки от сета в края на снимките за последния епизод. Личи си, че им е паднало гайле

Цитат
Много сте изписали и коментирали около новите снимки за финалния епизод и ЕЕ. Толкова съм се наслушала през годините за личния живот на актьорите, че вече спрях да коментирам! Интересуваме само има ли си някой в живота и това е!  Е, аз за почти всички знам де, нали гледам много сериали и чета темите им, но не пиша във всички!
Да бе, много се задълба и вчера около една стара клюка за ЕЕ, заради уточнения около публикуваната от мен онзи ден вехта снимка. Макар че навремето имаше и други публикации по темата, не е само снимката.
Е, като нямат в момента половинки в живота тримата ни по-млади ГГ (EE, ОТ и СЕ), няма да им се размине, я. Нищо няма да им стане от някоя и друга стара клюка със съмнителна достоверност. Laughing Я какъв отзвук предизвика "справката" за реални и мними стари връзки на Онур Туна, даже и за Злати имаше "новини-клюкини". Wink

Здравейте всички и приятен ден!  friendship

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 14:27 от Tania M.

# 508
Привет обедно! Hug Hug Hug

Биби Hug
Цитат
Я какъв отзвук предизвика "справката" на Дъга за реални и мними стари връзки на ОТ, даже и за Злати имаше "новини-клюкини". Wink
Таня Hug,така си е Wink тъй като не съм гледала ЕЕ в сериал с нейно участие! Peace

Финалът дано не ни остави в невидение цяло лято! Laughing

Цитат
От сотрудника сериала с Онуром
Подпись: Один из самых лучших актеров, с кем я работал❤

Приятен следобед! Hug Hug Hug

# 509
Цитат
Я какъв отзвук предизвика "справката" на Дъга за реални и мними стари връзки на ОТ, даже и за Злати имаше "новини-клюкини". Wink
Таня Hug,така си е Wink тъй като не съм гледала ЕЕ в сериал с нейно участие! Peace
Злати, аз "справката" за Онур Туна имах предвид, него съкратих на ОТ. Ама нали и двамата са ти сефте, ЕЕ и ОТ. Hug

Общи условия

Активация на акаунт