Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 3

• 192 872
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
Разбира се, че Алихан ще види в заминаването наказание от страна на Зейнеб. Ще се почувства изоставен и предаден от любимата и приятеля си, което не е точно така, но той в момента е толкова объркан, че не знае какво иска. Хем я иска, хем не знае как да я задържи.
Ще се почувства измамен и предаден от любимата ... И докато възприема нещата така, скоро няма да си изясни какво иска. Затова мисля, че ако за кратко му се изплъзне Зейнеб, физическото й отсъствие ще го разтърси и за нула време ще се осъзнае. Вместо да се репчи на Хакан или да сънува кошмари.

П.П. Впоследствие видях и поста на Дъга със същото мнение.

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 21:31 от Tania M.

# 556
Предложение от арабските фенове ...  Joy Joy Joy

# 557
Момичета,здравейте! Има ли качен някъде превод или вае още не е излязъл?
Все още не е пуснат!

Можеш да проверяваш на този линк,където качват преведените епизоди.....

https://vk.com/topic-113691288_37641924

# 558
Много благодаря

# 559
Момичета , има 3 фраг и е с превод , но аз не знам от тела как да го сваля .Огън е , горкия ми Синеочко

# 560
Фили, вече го разкостихме. Фрага, де, не Синеочко. Laughing

# 561
  • По света и в нас.
Ей как ме е яд , че сутринта предположих че ще съберат Зейно и Джем.Rage
Как ще се гледа онлайна в понеделник не знам.

# 562
 wavey

Познах, Зейно и Джем заминават.

# 563
Засега двама познали. Ама не се знае дали няма да разбъркат картите СЦ и да ни покажат друго наесен.  Laughing

# 564
  • Варна
Арабските фенове много драстично решават въпроса : ))))

Джем какво е виновен, че Алихан сам се отказа. Сега - хем не иска да е със Зейно, хем тя  да не е с друг. Как може така? Какво иска? Да се пържи на своя си огън - бавно, че да му дойде акъла. Интересно там, където я пита сигурна ли е - дали преди това не й е признал, че е сгрешил, като е разбрал, че ще заминава.
Обаче не мога да се начудя на Зейно, как не тръгна веднага да търси да си отмъщава. А просто се примири и гледа да преодолее случката, без да търси реванш. Или да иска да му се натрапва както Лял. Това я поставя на съвсе друга плоскост като личност. Може би и тук Алихан остана изненадан от нея и това още повече го привлича към Зейно, защото не постъпва както 90% от хората в такава ситуация.

# 565
Засега двама познали. Ама не се знае дали няма да разбъркат картите СЦ и да ни покажат друго наесен.  Laughing
Според мен Зейно никога няма да погледне на Джем с очи на жена, но за него имам усещането както писах и преди ден, два, че покрай привързаността на сина си към Зейнеп, ще се влюби в нея.
Кой ли е този мъж от миналото на Йълдъз? Thinking

# 566
Кой ли е този мъж от миналото на Йълдъз? Thinking
Има предположения, че е братовчедът на Шенгюл, дето го вкараха в затвора. Нали Йълдъз го беше довела да накара Халит да ревнува, че довлякоха и "бременната му жена", а той взе да я изнудва.
Ще видим, де, и тук може да има изненади.

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 22:44 от Tania M.

# 567
Аййййй Танче, напълно възможно да е той, направо го бях забравила този образ, че съществуваше в сериала в началните серии.
Да видим ако е той как ще се измъкне от ситуацията, защото с бившият й се измъкна суха от водата.

# 568
  • Варна
И аз я бях забравила тази изцепка на Йълдъз и този образ - братовчеда-изнудвач. Много беше опашата лъжата, наистина ще е много любопитно как ще се оправдае Йълдъзката. Но като се хващаш с Ендер трябва да ти е здрава гърбината.

# 569
Много заплетени ситуации ни очакват в понеделник.

Двете сестри са под "обстрел" и ще видим как ще излязат от ситуациите.
Защо ли си мисля, че СЦ ще ни оставят загадката: Зейно качва ли се на самолета или не в края на епизода, за да имаме размисли за цялото лято. /По скоро не, ще има някаква причина/

Дори и да отиде, не вярвам, че ще се влюби в Джем.

Йълдъз ще се срещне с това което сама натвори с приятелката си, но ми се струва, че пак ще се измъкне.

Някой в предините постове беше казал, че СЦ развалиха образа на Ерим с което съм съгласна. Много ми се иска това момче да види истинското лице на майка си. Въпреки, че в тяхното общество отношенията и в семействата им са фалшиви.

Общи условия

Активация на акаунт