Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 3

• 192 855
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро HugFlowers Hibiscus
Тези дни не можах да се включа в дискусиите ви , затова да сложа няколко снимчици поне

ПП: Извинявам се , ако повтарям някоя, но през телефона не всичко се отваря Simple Smile

В анкетата гласувах, че няма да се сдобрят в първи сезон нашите любимци Wink

# 586
  • Варна
Здравейте wavey Flowers Hibiscus Coffee Cookie

Видях вчера снимката от Вили и хич не забелязах тази ръка, явно съм гледала с 1 око, полузаспало. Чак Злати като писа осъзнах смисъла. А и от видеото този момент не съм му обърнала внимание, сигурно заради надписите и понеже много бързо сменят кадрите. Наистина е момент, много вдигащ кръвното на синеочкото , който го играе мнооого хладнокръвен Wink

Ще загуби играта със себе си - сам си вкара автогол Алиханчо.

Nature SunnyNature SunnyNature Sunny       HeartHeartHeart

Hug за всички.
Май имахме нови писали момичета и никой не им каза добре дошли!

Добре дошли!   bouquet  bouquet  bouquet Пишете и четете с настроение и се зареждайте положително! Flowers Hibiscus

# 587

Марсиа HugБоби Hug Wink

Има 2-ри сезон така,че Алихан ще се лекува и ще спечели Зейно!Но до тогава много ще изпишем и ще изкоментираме! Laughing

Надявам се и на Хакан да му налее малко ....

Цитат
"- Любовь, конечно же, прекрасная вещь. Если Кто-то готов измениться... то значит, он заслуживает эту любовь. Иначе тебе придётся задыхаться посреди скучной беседы, и не в той компании..."
© 11 серия

# 588
  • По света и в нас.
Ако СЦ съберат Джем и Зейно,то тя автоматично става Забранена за Алихан  и даже във втори сезон няма да видим сдобряване.

# 589
Биби Hug,ще видим какво са решили СЦ! Peace

от официалната страница...

Цитат
Подпись: "Зейнеп предстоит сделать тяжелый выбор. Чтобы не оставлять ее одну, присоединяйся завтра к просмотру серии на канале FOX в 20:00"💥

скандал свързан с Талат Булут... и асистентката по облеклото...

Цитат
БОЛЬШОЙ СКАНДАЛ В СЕРИАЛЕ «ЗАПРЕТНЫЙ ПЛОД»
Один из исполнителей главной роли в сериале Запретный плод Талат Булут как оказалось проявляет повышенное внимание к одной из ассистенток по костюмам на съемочной площадке.Девушке категорически это не понравилось. Онур Туна и Севда Эргинджи поддержали молодую девушку. Продюсер Фатих Аксой посчитал нужным лично предупредить Талата Булутa о некорректном поведение, после чего Талат извинился. Инцидент на этом можно считать исчерпанным. Но есть возможность и продолжение событий, если девушка сочтет нужным подать в суд!

# 590
Биби Hug,ще видим какво са решили СЦ! Peace

от официалната страница...

Цитат
Подпись: "Зейнеп предстоит сделать тяжелый выбор. Чтобы не оставлять ее одну, присоединяйся завтра к просмотру серии на канале FOX в 20:00"💥

Здравейте,

След това любезно съобщение ми се струва, че ще остане загадка пътуването на Зейно до следващия сезон. Твърдо съм убедена, че няма да замине. newsm78

Цитат
БОЛЬШОЙ СКАНДАЛ В СЕРИАЛЕ «ЗАПРЕТНЫЙ ПЛОД»
Один из исполнителей главной роли в сериале Запретный плод Талат Булут как оказалось проявляет повышенное внимание к одной из ассистенток по костюмам на съемочной площадке.Девушке категорически это не понравилось. Онур Туна и Севда Эргинджи поддержали молодую девушку. Продюсер Фатих Аксой посчитал нужным лично предупредить Талата Булутa о некорректном поведение, после чего Талат извинился. Инцидент на этом можно считать исчерпанным. Но есть возможность и продолжение событий, если девушка сочтет нужным подать в суд!

Леле, този Талат и в реала е същия както във филма. newsm62

# 591
Някой може ли да преведе на кратко за какво става на въпрос, защото и с преводача не ми е съвсем ясно? Благодаря предварително Hug Flowers Hibiscus Flowers Tulip

# 592
Кате Hug

Благодаря на екипа! bouquet bouquet bouquet

Забранената ябълка - еп.11 Бг.суб.

https://vk.com/club113691288?z=video249579056_456239470%2F20d657 … l_wall_-113691288

https://my.mail.ru/mail/evavili/video/13/129.html

За сега са пуснати тези линкове! Peace

# 593
  • Варна
Някой може ли да преведе на кратко за какво става на въпрос, защото и с преводача не ми е съвсем ясно? Благодаря предварително Hug Flowers Hibiscus Flowers Tulip

Голям скандал в сериала „Забранената ябълка“
Един от изпълнителите на главна роля в сериала „Забранената ябълка“ Талат Булут (Халит) се оказа, че е проявил повишен интерес към една от асистентките по костюмите на снимачната площадка. На момичето това  категорично не се харесало. Онур Туна и Севда Ергинджи са подкрепили младото момиче. Продуцентът Фатих Аксой счел за нужно лично да предупреди Талат Булут относно некоректното поведение, след което Талат се е извинил. С това може да се смята ,че инцидентът е приключил. Но има възможност за развитие на събитията, ако засегнатото момиче сметне за необходимо да подаде иск в съда!

Последна редакция: нд, 03 юни 2018, 17:15 от BVAR

# 594
BVAR, благодаря ти много! Hug Палавник ми изглежда и на мен от клипчетата, които публикува Trollface

Едно голямо браво на Зейно! Ей това е момиче на място!

Продължавам да гледам Heart Eyes

# 595
Heart EyesДобра вечер , мили Ябълки Hug
Все пак избора на Зейнеб е дали да замине с новия си шеф или да остане във фирмата . И самият Джем казва ''асистентката ми '' , но това заминаване наистина при всички случаи би било тежко за Алихан .Но не е за жалене - и в Патагония да замине за него е никакъв проблем - има пари ,че и цяла самолетна компания Grinning
Зейнеб ненапразно обвини Алихан ,че е убил доверието е хората , как ще се ожени за Джем , който въобще не познава , а и тя все още и въпреки всичко обича Алихан. Дано СЦ спазват логиката ,че скокове във времето ( имам предвид не няколко месеца а години , бебе или фиктивен брак са тъпи клишета , които биха хвърлили сянка в/у прекрасното , различно сериалче .
Важно е какво ще ни дадат на есен - тогава ще разберем дали заминава или не и дали за сестра и ще има последствия от разкритието на Ендер ( аз предположих ,че е братовчедът на фризьорката , но може да е всеки друг персонаж , който ще се появи в сезон 2 , все пак Йълдъз може да е имала и други връзки от преди и ситуации , които не би искала да се знаят ) .
Понеже екипът не спряха да се снимат тъкмо щях да напиша колко са задружни и гледам тази новина . Все пак става дума за Талат Булут , надявам се да са изгладени недоразуменията , защото нещо не ми се вярва да се е ,,хвърлил '' на момата .Става дума за Турция , не за Холивид !

любим откъс

# 596
 wavey

Ако е вярно това за Талат е голяма излагация от негова страна. Stop
Явно не само в сериала е женчо.
Отвращават ме такива дърти коцкари. Sick

# 597
Добър вечер в края на неделния ден!

Цитат
Ако е вярно това за Талат е голяма излагация от негова страна.
Тия рускини почти никога не посочват източник на преводите си. Потърсих из турските медии инфо в оригинал за скандала с гардеробиерката, но не открих засега.
Повечето днешни медии са публикували само новите снимки на Талат Булут с текст към тях, че се стремял към скромен начин на живот и често ползва обществения транспорт. Слагам това не защото е важно, а защото и рускините са ги поместили един час след клюката, но нея не видях в оригинал. Ако някой попадне на линк, да го метне тук за сведение.
Инак ще река и аз като Дъгичка, че както не знаем дали Еда Едже не е яла и пила по работа със старичкия продуцент,  hahaha тъй не се знае и какво точно е сторил на гардеробиерката игривият Талат. Видя се, че обича да се кърши с танцова стъпка. Grinning Макар че няма дим без огън, де.

http://www.hurriyet.com.tr/galeri-mutevazi-isadami-40855740

И СНОВА ТАЛАТ БУЛУТ:
Скрит текст:
И СНОВА ТАЛАТ БУЛУТ
Талат Булут, который играет богатого бизнесмена в сериале «Запретный плод», предпочитает вести скромный образ жизни. Актёр предпочитает общественный транспорт. Так недавно актёр был замечен выходящим с парома, после чего сел в автобус и отправился по своим делам
#Запретныйплод #YasakElma

Последна редакция: нд, 03 юни 2018, 23:21 от Tania M.

# 598
Привет на всички! doh

Само така, Танче!
Докато не чуя от устата на Еда или на възрастния господин, че са имали нещо или не видя снимка или видео, които по недвусмислен начин говорят за друго, се съмнявам. Специално за турската преса говоря. Може да имат и попадения папараците, не отричам, но много често пишат пълни измислици. Поне за актьорите, които харесвам съм чела безумни и дори обидни за тях неща. С онзи певеца обаче сигурно е имала нещо, защото имаха снимки хванати за ръка, дори леко прегърнати.

Онзи ден мернах и още две снимки на Еда и господина. На едната вървяха по улицата на един метър един от друг, а на другата бяха даже с други хора на маса и хапваха. Но заглавията бяха фрапантни, едва ли не са ги заварили да правят нещо забранено. Ами няма лошо, но на мен като не ми харесва, избирам да не вярвам. Laughing Laughing Laughing

Аз по принцип клюки не следя и не са ми кой знае колко интересни, ама този път реших да направя изключение, че да поразведря обстановката докато чакаме новини за финалния епизод, пък то стана цяла дискусия. Но приказка да става.

За Талат също не ми се вярва. Човекът е много готин и обича да се забавлява, но чак пък да налита на дамите от екипа... Но знае ли човек.

За утре съм си оставила превода на 11 епизод, че да мине по-бързо деня.

Лека вечер!

# 599
Само така, Танче!
Докато не чуя от устата на Еда или на възрастния господин, че са имали нещо или не видя снимка или видео, които по недвусмислен начин говорят за друго, се съмнявам. Специално за турската преса говоря. Може да имат и попадения папараците, не отричам, но много често пишат пълни измислици. Поне за актьорите, които харесвам съм чела безумни и дори обидни за тях неща. С онзи певеца обаче сигурно е имала нещо, защото имаха снимки хванати за ръка, дори леко прегърнати.

Онзи ден мернах и още две снимки на Еда и господина. На едната вървяха по улицата на един метър един от друг, а на другата бяха даже с други хора на маса и хапваха. Но заглавията бяха фрапантни, едва ли не са ги заварили да правят нещо забранено. Ами няма лошо, но на мен като не ми харесва, избирам да не вярвам. Laughing Laughing Laughing

Аз по принцип клюки не следя и не са ми кой знае колко интересни, ама този път реших да направя изключение, че да поразведря обстановката докато чакаме новини за финалния епизод, пък то стана цяла дискусия. Но приказка да става.
Дъгичке, само едно уточнение по първото в червено. Чакай от умрял писмо.  Simple Smile
Кой си признава такива работи, особено ако е ден до пладне. И видео толкоз ще видиш.  Laughing
А за дискусията не ти, аз съм виновна. Аз я предизвиках с публикуването на снимката и клюката за продуцента Неджати Акпънар, на които случайно попаднах още 2015-16 г. - покрай тогавашния ми интерес към други имена, както и преди споменах. Не че ме интересуват клюки или Е. Едже.
Тогава съм виждала и тия снимки, които описваш. Ама те и други звезди, при това наистина севгилита, са вървели не на един, ами на 5 м разстояние, точно заради папараците. Някои после се и поожениха. Grinning
Аз по-скоро за Талат исках да кажа, ако попаднеш на инфо за скандала в оригинал, метни линк в темата … ей тъй за сведение и повече "достоверност".  Wink

Лека нощ!

Вместо приспивна … да попее грешник Булут.  Simple Smile
https://www.instagram.com/p/BjJvnCWgAFr/?taken-by=talatbulutt.

Последна редакция: пн, 04 юни 2018, 07:22 от Tania M.

Общи условия

Активация на акаунт