Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 3

• 192 846
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Лека нощ

# 601
  • Варна
Аз не знам лека нощ ли да пиша или добро утро : )

Малко от творчеството в нета, взето назаем.

Алихан =>  Няма да се откажа от теб! ( ама още не го е признал)

Purple Heart Flowers Green Apple Purple Heart Flowers Green Apple Purple Heart Flowers Green Apple

# 602
       Добро утрооо! Wink Hug  food010

Отново е нашия ден,последен за сезона! Party Party Party Какво са ни приготвили СЦ ще разберем след часове! Laughing В анкетата не съм познала(сдобряване в първи сезон.Алихан),дано в предположенията за заминаването на Зейно позная! Wink Ще отиде на летището,но няма да се качи!И това ще го разберем на есен във 2-ри сезон! Laughing

Приятен ден и успешна седмица! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 603
Добро утро Ябълки ! Heart
Злати  Hug
Аз в анкетата познах , че няма да се сдобрят до края на сезон 1 , но сега се присъединявам към теб ,че Зейно няма да замине .
Хайде за утеха да хапнем
Някой тук беше предположил ,че Ябълката ще продължи цяло лято , колко жалко Disappointed - този сериал направи понеделниците ми по-малко стресиращи , ама нейсе , на есен с песен ! Flowers Cherry Blossom Flowers Cherries Flowers Four Leaf Clover

# 604

Фили Hug,ще гледаме други летни сериали! Wink Всеки канал преценя какво да пуска през сезоните и лятото! Peace

# 605
Здравейте в очакване на всякакви емоции днес!

Никой ли не допуска, че Зейнеб може наистина да отлети довечера за Атланта?

# 606
Привет Танче,
Отиват до Атланта по работа , предполагам временно , защото Джем нали се прибра в Турция ? Но Алихан се бои да не прерасне симпатията на Зейно в нещо друго за този период . Така ,че има вероятност тя да замине все пак .  Но от епизода довечера ще разберем какво е това заминаване , за колко време и т,н .И цяло лято ще гадаем...
Ако знаем ''Джем '' ,че няма да учавства всезон 2 веднага ви отговарям...

# 607
Здравейте в очакване на всякакви емоции днес!

Никой ли не допуска, че Зейнеб може наистина да отлети довечера за Атланта?

Ами, аз допускам  Wink И то в позиция на нова гледачка за детето. Не напразно ни показаха колко безотговорна е старата. Възможно е това да е предложението, което ще получи Зейно.

Приятно прекарване тази вечер желая на всички! Peace

# 608
Здравейте, момичета! wavey wavey wavey

Най-после е понеделник! newsm18

Танче Hug
И аз допускам, че всичко е възможно, даже ми се иска да замине Зейно, защото така Алихан в пълна степен ще осъзнае какво е направил, както и смисъла на онези думи на приятеля си, че смелостта не е липса на страх, а да правиш, каквото е нужно, въпреки страха. И че ако не направи нещо, ще изгуби завинаги Зейнеп. Каквото и да й каже на летището обаче, няма да е достатъчно. Ще трябва да се потруди повече, за да заслужи прошката и най-вече доверието й. Защото то лесно се губи, но трудно се печели. Така че нека Зейно да замине за Америка за известно време, а Алихан да остане сам и да си преразгледа приоритетите. Ако иска да ревнува и да си фантазира, че с Джем имат връзка, ако иска да я чака да се върне и да се опита да я спечели отново. Изборът е негов. А кратката раздяла ще им се отрази добре и на двамата.

Фили Hug
И аз мисля, че това по-скоро е служебно пътуване, а не заминаване завинаги, защото така или иначе Джем се върна да живее в Турция като отбеляза, че го прави заради сина си, защото смята, че е по-добре да отрасне там. А и мисля, че се спомена, че Джем е управлявал филиала на компанията в Америка, така че вероятно все още си има задачи и там. А Зейнеп отлично може да съчетае ролята на асистентка на Джем и бавачка на Кевин.

Пак нещо за Талат.
Сега в друга светлина.... Laughing

✔ Актёр из сериала "Запретный плод" Талат Булут ведёт скромный образ жизни . В сериале же актёр играет богатого бизнесмена.На днях Талат Булут был замечен в районе Бешикташ, он вышел из автобуса и спокойно сел в метро. Также стало известно, актёр предпочитает обычный образ жизни и не любит пафоса и всегда пользуется общественным транспортом.

Иначе трябва да му плащат хонорар на Талат , че забавлява актьорите и екипа на почивките между снимките. Много е симпатичен и енергичен този човек и на мен ми харесва.

https://vk.com/feed?z=video-158331709_456239455%2F55e0bea75c6610 … _-1657033_1759600

Хубав ден! Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower

П.П. Допълвам се с нещо ново от официалната страница на сериала.

Кой тази вечер ще съжалява повече?

Последна редакция: пн, 04 юни 2018, 12:36 от * Дъга

# 609
Фили, Надин, Дъга, благодаря ви за отговорите.
И аз като вас допуснах преди, че Зейнеб може да замине за лятото и да се върне наесен, за началото на втори сезон.  Wink

Дъгичке, ха-ха! Тия снимки на Талат Булут не ти ли избодоха очите в снощния ми пост, барабар с руския превод?
Хем специално за тях влязох в темата снощи. Тях не си видяла, ама си видяла една сал думичка за Еда Е. hahaha
Снимки на ЕЕ със старчоци, скромни снимки на Т. Булут ...  в двойни дози. Май само си ходим с теб по петите.Joy

Скрит текст:
Цитат
Ако е вярно това за Талат е голяма излагация от негова страна.
Тия рускини почти никога не посочват източник на преводите си. Потърсих из турските медии инфо в оригинал за скандала с гардеробиерката, но не открих засега.
Повечето днешни медии са публикували само новите снимки на Талат Булут с текст към тях, че се стремял към скромен начин на живот и често ползва обществения транспорт.
Скрит текст:
Слагам това не защото е важно, а защото и рускините са ги поместили един час след клюката, но нея не видях в оригинал. Ако някой попадне на линк, да го метне тук за сведение.
Инак ще река и аз като Дъгичка, че както не знаем дали Еда Едже не е яла и пила по работа със старичкия продуцент,  hahaha тъй не се знае и какво точно е сторил на гардеробиерката игривият Талат. Видя се, че обича да се кърши с танцова стъпка. Grinning Макар че няма дим без огън, де.
http://www.hurriyet.com.tr/galeri-mutevazi-isadami-40855740

И на руски:
И СНОВА ТАЛАТ БУЛУТ
Талат Булут, который играет богатого бизнесмена в сериале «Запретный плод», предпочитает вести скромный образ жизни. Актёр предпочитает общественный транспорт. Так недавно актёр был замечен выходящим с парома, после чего сел в автобус и отправился по своим делам.

Пак нещо за Талат.
Сега в друга светлина.... Laughing

✔ Актёр из сериала "Запретный плод" Талат Булут ведёт скромный образ жизни . В сериале же актёр играет богатого бизнесмена.На днях Талат Булут был замечен в районе Бешикташ, он вышел из автобуса и спокойно сел в метро. Также стало известно, актёр предпочитает обычный образ жизни и не любит пафоса и всегда пользуется общественным транспортом.

Иначе трябва да му плащат хонорар на Талат , че забавлява актьорите и екипа на почивките между снимките. Много е симпатичен и енергичен този човек и на мен ми харесва.

Последна редакция: пн, 04 юни 2018, 15:58 от Tania M.

# 610
  • Варна
Добър ден, момичета! Hug

Аз мисля ,че ще замине Зейно. Хем се връзва с почивката на сериала, хем те имат нужда да се отдалечат малко с Алихан, да не се виждат, за да може всеки да осъзнае как иска да продължи.

Лайтмотивът на Алихан и като кредо в живота му е, че оставя хората да правят каквото са решили. Ако ви прави впечатление постоянно повтаряше на Зейнеб - "както искаш; ще бъде както си решила"; Каза го и когато Зейно и Джем се разбраха да му е асистентка - беше нещо от рода на -" Както искате вие" , като го питаха дали е съгласен.

Не случайно във фрага имаше откъс , където я питаше значи си решила ( в техния вариант на изказване - значи си решителна, в смисъл сигурна, взела си решение) ; Разбира се не знаем точно за какво й го казва и каква е ситуацията, само предполагам ,че е за заминаването. Аз си мисля, че ще я последва и той ще замине също за Атланта.

В анкетата съм от тези , които са посочили , че ще се сдобрят до края на сезона и Алихан ще предприеме стъпки за това : )))), ама май йок ще бъде.

Севда  превъзходно изразява с поглед това , че Зейнеб иска да го мрази, но не може. А Алихан е такъв тип, че избере ли някого, го избира до живот. Той си я има за негова (правя аналогия с вълците тук - избере ли те е до живот - оставаш като маркиран) , не случайно взе пръстените и беше готов да се обвърже. И тия му реплики - както искаш, сякаш по-скоро на себе си дава сигнали да не прекрачва определени граници.

Човърка ме една реплика на Халит, когато Зейнеб беше на гости - "Алихан никога няма да се ожени, той е вечен ерген".  Може и да не се ожени, ама вече е обвързан ( душата му) и сърцето му е покорено!

# 611
Привет! Hug Hug Hug

Таня HugФили HugНадин HugДъга HugБоби Hug

Ако Зейно замине поне да работи по специалността си,каква бавачка! Wink Все пак беше казала,че иска да се развива! Peace

от официалната страница и за сестрите...
Цитат
«Кто из героинь примет решение, которое изменит их жизнь?»

от канал....Фокс тв.

Последна редакция: пн, 04 юни 2018, 14:26 от Zlatina3

# 612
Здравейте  Hug

https://instagram.com/p/BjmciG3nZ9S/

Не знам какво значи това видео със Зейно.

И аз да се включа за предположенията дали ще замине за Атланта, или не. Както в предните постове споделих, епизода ще завърши с неизяснена ситуация. Просто ще останем да гадаем до есента.

Очаквам динамична серия.

Успешен и приятен ден.

# 613
  • Варна
Хайде на по едно следобедно кафе със сладурите!

Тази снимка ми подсказва една вероятност - дали няма Алхан да направи предложение на Зейно на летището и така да ни оставят за лятото? Open Mouth без тя да отговори . . .

Връщам малко назад, Злати където се пошегува дали да не пускаш и ти по 1 творчество : ))). Аз понеже имам само няколко картинки и за това по-малко слагам, че да си имам какво да пускам Heart

Hug

# 614

Тази снимка ми подсказва една вероятност - дали няма Алхан да направи предложение на Зейно на летището и така да ни оставят за лятото? Open Mouth без тя да отговори . . .

Това много ми харесва, но  СЦ сигурно ще ни подложат на изпитание три месеца. Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт