Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 3

• 192 841
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Да, на повечето от вас ония дни или не им се щеше Зейнеб да замине, или очакват епизодът да завърши с неизяснена ситуация до есента. Аз затова попитах днес дали никой не допуска, че Зейнеб може да отлети за Атланта ОЩЕ ДОВЕЧЕРА. Може би не, както повечето се надяват.
На мен пък ми се ще да видим излитането на самолета със Зейнеб още довечера, но само за лятото. И да се върне наесен ... за началото на новия сезон.  Laughing

Не като бавачка, разбира се. Джем я оцени като идеалния асистент, няма да я "понижи". А че се харесаха Зейнеб и Кевин-Кенан, е само бонус. Дано спестят сериозно влюбване на Джем, че се нагледахме на страдалци. А и Джем изглежда реалист.  Stop

# 616
Цитат
https://instagram.com/p/BjmciG3nZ9S/

Не знам какво значи това видео със Зейно.

Кате Hug,това е тест за проверка на кръвта-захари,хемоглобин и т.н.!

Боби Hug,за гифчетата! newsm10 Колажът не се признава,тъй като го пуснах сутринта в първия си пост! Wink

Цитат
Кто сегодня из них будет предан человеком, которому доверяли?

# 617

Цитат
Кто сегодня из них будет предан человеком, которому доверяли?
А-а, ето че не било ясно за кого се отнася онова изречение от 3-тия фрагман , за Йълдъз или Зехра:
"Врагът е сляп, но приятелят знае къде да удари".

Повечето изключихме Шенгюл да предаде Йълдъз умишлено. Но пък е Зехра, кой ли (освен Лила) й е доверено лице или приятел, та да я предаде ...  newsm78

Последна редакция: пн, 04 юни 2018, 15:57 от Tania M.

# 618
Злати, и аз намерих отговора, но по-късно. Благодаря. В първия момент си помислих нещо друго...ха ха ха.

Иска ми се довечера в самолета пак да видя нещо подобно

# 619
Цитат
Иска ми се довечера в самолета пак да видя нещо подобно.

А-а, рано му е на Алиханчо да се успокоява, че щом каже на Зейнебче "Ела" и тя ще хукне обратно. Рече й веднъж "не можеш да ме ненавиждаш", сега остава да й кажe ... "знам, че не можеш да ме оставиш" ...
Нека да не е толкова сигурен, не че не е прав.  Wink

Последна редакция: пн, 04 юни 2018, 15:50 от Tania M.

# 620
  • Варна
 Да Злати - аз го взех от теб колажа, но копнах само линка на снимката ,че с цитата нямаше да се ориентирам коя е. Изтървах да напиша, че е от тебе - поднасям извинения. Исках само да коментирам към колажа. Flowers Hibiscus

Танче освен на страдалци и на психопати се нагледахме : ))))

Тука ако знаете какъв дъжд ни изпра по Варна . . .

# 621
Кате Hug,досетих се! Wink

Боби Hug,не те разбрах за това се пошегувах! Wink Пускай гифчета,ако ги правиш ти! Peace При нас в Бургас поваля само 5мин.преди 1ч.,но пак започва да вали! Peace

Онур напомня за финала на сезона до вечера! Peace

от официалната страница....

Цитат
ПОДПИСЬ: "Кто сегодня вечером больше всех разочаруется? "

# 622
Любов не трябва да пестиш!
Обичаш ли, на глас го казвай!
Сърце на две да не делиш!
newsm51

Преди малко го прочетох във фейса . Много ми хареса. И понеже Алихан до сега не е казал на Зейно колко я обича, за това сърцето му ще страда.  Joy Joy Joy
Еееее, много поетични станахме покрай тези двамата. #2gunfire

# 623
 wavey

Таня, аз допускам, че Зейно ще замине.
Според мен епизода ще завърши със сцените от фраговете-заминаването на Зейнеп с Джем и влизането на мъжа от миналото на Йълдъз.

# 624
Цитат
Според мен епизода ще завърши със сцените от фраговете-заминаването на Зейнеп с Джем и влизането на мъжа от миналото на Йълдъз.
Наде Hug,във фрага даваха заминаването на двамата с таксито!Но нали писаха,че има снимки на летището!Така,че там какво ще стане-Зейно ще се качи ли,или в последния момент ще се откаже!
Thinking

от официалната страница....

Цитат
Подпись: Алихан не может остановиться, чтобы не раздражать Зейнеп

Цитат
Подпись: первый показ Эндер будет интересным

Цитат
Подпись: Планы Эндер выводят Джанера

Цитат
ПОДПИСЬ: "Кто будет победившей стороной по-твоему? "

# 625
И аз. Освен това се нядявам наистина да отлети, ако може довечера. Ама пак казвам, само за лятото и да се върне наесен с песен за новия сезон.  Laughing

А ти коя от двете мислиш, че ще бъде предадена от човек, на когото вярва - Йълдъз или Зехра?
Аз мислех, че Йълдъз, но след тез въпросителни подсказки днес ... знам ли.

Последна редакция: пн, 04 юни 2018, 16:51 от Tania M.

# 626
  • Варна
Тука вече стана потоп, в града може само да се плува.

Скрит текст:

епизод 3 и епизод 11

Според мен реалния финал не е във фраговете . . .

Последна редакция: пн, 04 юни 2018, 18:14 от BVAR

# 627
И аз. Освен това се нядявам наистина да отлети, ако може довечера. Ама пак казвам, само за лятото и да се върне наесен с песен за новия сезон.  Laughing

А ти коя от двете мислиш, че ще бъде предадена от човек, на когото вярва - Йълдъз или Зехра?
Аз мислех, че Йълдъз, но след тез въпросителни подсказки днес ... знам ли.
Ако е от човек на когото вярва според мен предадената ще е Зехра.
И аз като теб искам Зейно да замине за лятото и наесен с песен, че трябва да пеят в един глас с Алиханчо. Laughing

# 628
Привет момичета HugИ аз съм сред тези ,които мислят че Зейнеб ще замине довечера.При така създалите се обстоятелства,нищо не я задържа в Турция-сестра и се омъжи,разделиха се с Алихан.Така ,че за нея би било добре да се отдалечи малко.Относно Алихан,смятам че след заминаването на Зейно ще поседи,ще помисли,вероятно ще разбере какво губи ,и ще замине след нея в Америка.Там може би ще и направи предложение,или поне ще опита да разкаже или да поправи нещата между двама им,и след това ще се върнат заедно.Такъв сценарий си написах аз ,за себе си.А за това кои ще са сред наранените от хората на които са се доверявали,все си мисля че едната ще е Зехра,наранена от Лиля,а другата Йълдъз ,предадена от дружката си Шенгюл.И не на последно място,очаквам Халит да е сред предадените,от Йълдъз например,ако влизащия  е братовчеда.Чакам с нетърпение последната за сезона серия.
Редактирам се за да кажа,че е възможно Зехра да бъде наранена и от съпруга си Синан,след като разбере кой и какъв е всъщност той.

# 629
Ако е от човек на когото вярва според мен предадената ще е Зехра.
Да, бе, от Синан. То толкоз елементарно, пък аз съм се зачудила.
Подведох се от първата подсказка, че "приятелят знае къде да удари". Тогава някои предположиха, че се отнася за Йълдъз.
В един глас, даа, и без фалшиво пеене на мъжката партия.  Grinning

П.П. Сега виждам поста на Ками. И на мен ми мина през ума за Лила (както споменах в горния пост), понеже "предателство" на Синан ще е изненада само за Зехра, но не и за зрителя. Но Лила общо-взето държи на Зехра, макар че на моменти е назад-напред. Все пак може би Синан ...

Общи условия

Активация на акаунт