,това е тест за проверка на кръвта-захари,хемоглобин и т.н.!
,за гифчетата!
Колажът не се признава,тъй като го пуснах сутринта в първия си пост! 

,досетих се! 
,не те разбрах за това се пошегувах!
Пускай гифчета,ако ги правиш ти!
При нас в Бургас поваля само 5мин.преди 1ч.,но пак започва да вали! 

,във фрага даваха заминаването на двамата с таксито!Но нали писаха,че има снимки на летището!Така,че там какво ще стане-Зейно ще се качи ли,или в последния момент ще се откаже! 

И аз съм сред тези ,които мислят че Зейнеб ще замине довечера.При така създалите се обстоятелства,нищо не я задържа в Турция-сестра и се омъжи,разделиха се с Алихан.Така ,че за нея би било добре да се отдалечи малко.Относно Алихан,смятам че след заминаването на Зейно ще поседи,ще помисли,вероятно ще разбере какво губи ,и ще замине след нея в Америка.Там може би ще и направи предложение,или поне ще опита да разкаже или да поправи нещата между двама им,и след това ще се върнат заедно.Такъв сценарий си написах аз ,за себе си.А за това кои ще са сред наранените от хората на които са се доверявали,все си мисля че едната ще е Зехра,наранена от Лиля,а другата Йълдъз ,предадена от дружката си Шенгюл.И не на последно място,очаквам Халит да е сред предадените,от Йълдъз например,ако влизащия е братовчеда.Чакам с нетърпение последната за сезона серия.
Препоръчани теми