Любители на Котки - Тема 122

• 63 686
  • 752
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
Sweat SmileSweat Smile
Хриси, прекрасни са!  Heart Eyes 

Уринари по своя преценка ли давате или защото има нужда? За предишния ми котарак, който беше изцяло на мокра храна, все пак бях купила 1 пакет суха, за извънредни ситуации. Лекарката ми се скара като разбра, че е Уринари. Без нужда не бивало да се дава, защото се товарели бъбреците.

Днес в супермаркета бях пред котешкия щанд. Един мъж взе едно пакетче храна, поразгледа го добре и се обади на жена си с въпроса "Твоята змия яде ли пилешко?"  Laughing Е, "змията" обичала риба.  hahaha hahaha hahaha

Sweat SmileУмрях от смях. Последният път мъжа ми пазареше и как да му обясня какво да купи уринари ми беше в главата, вземам различни храни

# 421
  • В един копнеж!
Таня, аз давам уринарни за кастрирани котки и за зъбна хигиена, по дефолт. Ако наистина е така, както е казала лекарката в издънка съм.  Размесвам с други, де. Както и не всеки ден, но си давам редовно. Flushed

# 422
  • София
За зъбната хигиена има ли друг вариант, освен гранулираната храна? Елза почти не хапва от гранулите. Обича мокро само. Пробвах различни марки и вкусове гранули, но не иска. Хрусва по няколко дневно. Не знам достатъчно ли е. Също се чудя колко време може да ги оставя неизядени в паничката преди да сменя с нови. Сменям всеки ден по принцип и не сипвам много, защото и без друго не ги яде.

Таня, това за змията ме разсмя с глас.

# 423
За зъбната хигиена има ли друг вариант, освен гранулираната храна? Елза почти не хапва от гранулите. Обича мокро само. Пробвах различни марки и вкусове гранули, но не иска. Хрусва по няколко дневно. Не знам достатъчно ли е. Също се чудя колко време може да ги оставя неизядени в паничката преди да сменя с нови. Сменям всеки ден по принцип и не сипвам много, защото и без друго не ги яде.

Таня, това за змията ме разсмя с глас.

аз за зъбите давам 6-7 гранули дневно то пише от 5-10 гранули дневно не повече ...давам ги отделно хрупа си ги с кеф

п.с. и малцовите пак така тези

# 424
  • Козлодуй
pinko, благодаря за споделените линкове точно това ми трябваше Simple Smile

# 425
  • В един копнеж!
Споделям. На мен много ми хареса. Виждам в къкъв филм съм. Laughing
Скрит текст:

# 426
Сигурно ще прозвучи лаишки, но съм много притеснена. Котката (около година и няколко месеца), за която се грижим от известно време, от около 10 минути се опитва да повърне, но не се получава. Как мога да й помогна, защото ми се къса сърцето? 

# 427
Някои гадове (или поне нашия гад) само се мъчат и го преглъщат ... Няма спасение, освен повече трева и малц.

Аз днес съм бясна. Взех нисък клас гранули на 'децата' заради килата - Матис ама май ще се окаже, че едната има алергия към зърнени.
Отделно съм бясна за други неща и теглих разни ма**и на кмета и компания ... Ама ми олекна де!!!

Последна редакция: чт, 05 юли 2018, 10:29 от _Зизy_

# 428
Вместо ''запис''. Simple Smile
Казва се Куче и е много сбъркан. Падал е от 4 етаж, спука си далака и си счупи лапичка. Тежък момент за цялото семейство, но всичко премина успешно. Все така палав си остана. Simple Smile Най обича да скача по кучето, да го хапе и да го тормози. Не пие вода от купички, просто не ги признава. Скача на мивката и чака някой да му пусне водата. Joy Вкъщи е голям купон с него. Спасих го от улицата преди около 4 години. Simple Smile

Последна редакция: чт, 05 юли 2018, 01:30 от khaleesi_x

# 429
Скрит текст:
Някои гадове (или поне нашия гад) само се мъчат и го прегръщат ... Няма спасение, освен повече трева и чалц.

Аз днес съм бясна. Взех нисък клас гранули на 'децата' заради килата - Матис ама май ще се окаже, че едната има алергия към зърнени.
Отделно съм бясна за други неща и теглих разни ма**и ма кмета и компания ... Ама ми олекна де!!!

Животинката се измъчи снощи... сигурно час и нещо премина в позиви да повърне, но успя да изкара само слюнка. После заспа. Тази сутрин приятеля ми ще я заведе на ветеринар, със свито сърце съм, дано всичко е наред и й помогнат.

# 430
Леле този авторедактор е ужасен ...

За котето стискам палци всичко да е наред Heart

Днес ще 'къпя' котките със сух шампоан. Дано оцелея Joy

# 431
  • София
Дете и коте- очаквано добра комбинация Heart

# 432
  • Бургас/София
Едно от дворните ни котета не е добре, има разстройство и е отпаднало. Утре ще го заведа на лекар, но какво мога да направя за него тази вечер. 

# 433
  • София
Дайте му смекта със спринцовка.

# 434
  • София
Здравейте, момичета! bouquet
Добре дошла на  khaleesi_x  Hug
Няма да отговарям на питанията, писали сте че ще се водят на вет. Peace

Ние отидохме на море и скоропостижно се прибрахме. Mr. Green
Оставих ключове на приятелка, което Калпазанина познава много добре.
Казах й да идва през 3 дни макс. Обаче, от ентусиазъм тя дошла още на 2-я ден и се започна едно звънене : "Котарачо го няма". Mr. Green Laughing Всеки ден идвала да го търси. Няма го. Mr. Green

Не й се вързах в началото, знам че по принцип се крие от други ххора, ама след ентото позвъняване,  започнаха да ми минават черни мисли в главата. Знам ли го дали не се е промушил през входната врата, или измушил през постоянно отворения прозорец на ПВЦ дограмата, макар процепа да е много малък. Ама като знам какво идиотче е ...  Crazy

В момента играем, много е щастлив и нежен. Heart Eyes

Та, пак лятна калпазанщина. Mr. Green Как ще я караме занапред, не знам. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт