Кралски работи и клюки - 13

• 77 149
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
  • в сърцето на един мъж...
Новата принцеса явно се е забавлявала добре на първата си светска проява

Принцът, пчелата и смеещата се МеганКак една досадна пчела се пр … ари след сватбата

# 211
  • Down south
Някой спомена потупването/подкрепата или каквото там му казвате   Whistling

# 212
  • Бургас
Принцове, принцеси, крале и кралици -гостите на юбилея на Фредерик
https://robinutrecht.photoshelter.com/index/G0000zSexLqLwyMw/I0000YJuY5GEJiqs

# 213
Хари е лудият и скандалният в семейството и изборът му го доказва.С  американско момиче,темпераментен микс,с опит,различен от носенето на шапки,със семейни проблеми,,може да изградят здрава връзка.
Ако обаче го хване аристократизма и снобарията,Мегън ще бъде заменена с най-бозавата английска мома от сой със сертификат за девственост и всички екстри.Тогава Мегън ще липсва дори на хората,които сега не я харесват.
Аз съм безразлична към титлите по принцип и ако днес кралицата дойде у нас,ще пие една бира,ще,не ще,щото само това имаме.
В темата съм,защото компанията ми харесва Simple Smile

# 214
Принцове, принцеси, крале и кралици - гостите на юбилея на Фредерик
Ау, колко недоразумения видях. Боси, по сандали, без сутиени...
На този фон Мегън е прекрасна, има време, ще се научи да не го потупва по гърба.

# 215
  • София
Принцове, принцеси, крале и кралици - гостите на юбилея на Фредерик
Ау, колко недоразумения видях. Боси, по сандали, без сутиени...
На този фон Мегън е прекрасна, има време, ще се научи да не го потупва по гърба.

И на мен това ми направи впечатление. Най-вече липсата на сутиен!

Май совите не са това, което бяха!
О времена, о нрави ... да цитираме добрия стар Цицерон!

# 216
Коя е без сутиен? Има ли поне нужда? Наистина ме мързи да изцъкам всичките над 150 снимки...

# 217
Без да искам да обидя някой, нито да претендирам за перфектност, но само на мен ли носът на Меган ми се струва един такъв странен, да не кажа камбест на някои снимки.

# 218
  • София
Коя е без сутиен? Има ли поне нужда? Наистина ме мързи да изцъкам всичките над 150 снимки...

Още в началото е. Една дама с лилава рокля. Със сандали са няколко. Повечето снимки се повтарят.

# 219
Теодора Гръцка,
но тя била някаква актриса...
Мете-Марит Норвежка, но тя често била критикувана за липсата на стил.
Що ли ми трябваше да се завирам в кралските клюки. Така си тънех в блажено неведение...

# 220
Наистина е странен носа й.

# 221
Без да искам да обидя някой, нито да претендирам за перфектност, но само на мен ли носът на Меган ми се струва един такъв странен, да не кажа камбест на някои снимки.
Не само на теб  Laughing
Всеки път,не мога да откъсна поглед от носа й! Laughing Много странна ,необичайна форма има и въобще не вярвам да е такъв по рождение. Някой некадърен пластичен хирург си е играл там.Вероятно ако е продължила да го преправя ,би станало още по-зле..  newsm78

# 222
  • София
... Някой некадърен пластичен хирург си е играл там....

Ами вижте носа на майка ѝ и ще разберете дали си е играл пластичен хирург

# 223
Не намерих много снимки в плизък план ,но ето една ..

Не ми изглеждат еднакви носовете . На Меган е тънък нагоре и се разширява доста надолу,затова прави впечатление. На върха,стои като възглавничка. Оф ,как да го обясня и аз. Не ми се вижда естествен този нос,ама мога и да греша

# 224
Познавам жена с нос като на Меган. Нямам представа дали нейният е коригиран, но на моята позната е такъв от детските години. В интерес на истината не го харесвам особено, но като цяло съм фен на Меган!

Общи условия

Активация на акаунт