Кралски работи и клюки - 13

• 77 169
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
Лейди Касиопея, Кейт носи пръстена на Даяна.
Годежния е на Даяна, халката от злато от баба Бети. Уилям няма халка.

# 241
Благодаря ви  Simple Smile

Коя рокля ви харесва най-много? На мен на Autumn  Simple Smile

# 242
На Кейт.

# 243
Като изключим Даяна и Сара, на всички други роклите са хубави.
Модата през 80те е била потресваща...

# 244
  • Бургас
Оказа се, че Мегън не е първата цветнокожа жена, която става европейска принцеса. "Изпреварва я " Анджела, която се омъжва за принц от Лихтенщайн
https://www.harpersbazaar.com/celebrity/latest/a20777019/meghan- … c=socialflowFBHBZ

# 245
  • До сърцето...
Най-много ми хареса годежният пръстен на Фърги, а от сватбените рокли - на Кейт.

Анджела ма много пък и типично тъмнокожа (чак евтино ми стои двойката), не че нещо, но Меган направо ми белее на нейният фон.

# 246
За мен Мегън е отдрала всички черти от майка сис изключение на носа.

# 247
  • София
Пръстенът на Камила много ми допадна, много изчистен откъм цветове и форми! Роклите са ок, без Даяна и Сара, които са голяма смешка, особено на Даяна.

# 248
Живанши е и втората рокля. Явно страшно ги харесва и често ще я виждаме в тоалети на марката.

# 249
# 250
Няколко страници по-назад някой питаше дали няма филм за Мери,шотландската кралица(Queen of Scotland;Mary Stuart).Ето ви-Reign.Сравнително нов е.
Аз съм гледала първия сезон,в който тя живее във френския двор и голямата и любов с Франсис.
Вече има и 2-ри сезон-живота и в Шотландия до нейната трагична смърт.Филма е динамичен,с много романтика,кръв,интриги,страст и любов.

https://www.netflix.com/gb/title/70283260

Последна редакция: нд, 27 май 2018, 14:50 от Zhani

# 251
  • На топло
Няколко страници по-назад някой питаше дали няма филм за Мери,шотландската кралица(Queen of Scotland;Mary Stuart).Ето ви-Reign.Сравнително нов е.
Аз съм гледала първия сезон,в който тя живее във френския двор и голямата и любов с Франсис.

Това е фентъзи, няма голяма историческа последователност и достоверност.
Костюмите са съвременни 😁

# 252
  • София
Коя е без сутиен? Има ли поне нужда? Наистина ме мързи да изцъкам всичките над 150 снимки...
Теодора Гръцка,
но тя била някаква актриса...

Да, играеше ролята на секретарка в "Дързост и красота", може и други роля да има де...Simple Smile

Това е фентъзи, няма голяма историческа последователност и достоверност.
Костюмите са съвременни 😁

Ама не е лош, даже жалко че свърши и го претупаха накрая.

Британци и испанци явно не е имало на рождения ден на Фредерик...странно.

Последна редакция: нд, 27 май 2018, 14:42 от Lana

# 253
Ън,според мен ,има голяма разлика да правиш родословно дърво в Англия и България.В Англия има запазени и в по-ново време съхранени електронно  много данни,регистри и всякакви документи ,от които може да се извлече информация. И то,не само кой койа се е родил и умрял.В България ,предполагам,че всеки трябва лично да се надрънди до съответната служба и да се бори с кисели служители,които смятат ,че това не им е работа.

# 254
  • На топло
На 9 юни ще е следващата публична изява на Мегън 😉.
Тя ще се появи за първи път на балкона в Бъкингам, заобиколена от кралското семейство.

Following their honeymoon in Namibia, the couple will likely be attending the annual Trooping the Colour celebration in honor of Queen Elizabeth's birthday on June 9.
The royal family then assembles all together on the balcony of Buckingham Palace, which will be Meghan's first time joining the royal family on the balcony at the event.

Общи условия

Активация на акаунт