Кралски работи и клюки - 13

• 77 089
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
Челси е бита карта. Не мога да си представя мъж с всичкия си, който ще предпочете нея пред Меган.

Ами има мъж, който е предпочел Камила пред Даяна  Mr. Green
Така е, но противно на всеобщото мнение, аз не смятам, че Лейди Ди беше красива. Да, висока и стройна, но в лицето... ще се въздържа от коментар. Камила е по-възрастна, но чертите и не са лоши.

Последна редакция: сб, 26 май 2018, 18:16 от Анонимен

# 151
  • Sydney
Мегън според мен няма преправено по носа си...
май няма корекции...

# 152
Челси е казала, че този живот не е за нея... явно Хари е имал силни чувства към нея...

Да,и аз така знам. Не е издържала на натиска.

# 153
Интересно ми е, ако Хари след време възобнови връзката си с Челси и това се разбере, дали Меган би си затворила очите в името на това да запази титлата и положението си или би си тръгнала.

А, като "говорехме" за това дали Меган е супер успешна актриса или не - преди малко гледах сериала "Стъпка по стъпка" Един доста интересен сериал. И така, като ги гледам нито един от актьорите /като изключим Патрик Дъфи, който преди това е играл в "Далас"/ не е имал успешна кариера след този сериал. С "Приятели" стана почти същото - много успешен и гледан в цял свят сериал, високи хонорари на актьорите, които станаха изключително популярни покрай него и накрая какво стана? Единствено Дженифър Анистън успя да пробие в киното и да направи кариера. Другите снимаха по 1 - 2 филма или сериала /включително и Матю Пери, който имаше временен успех след сериала/ и всичко си остана до там.

Та се чудя колко ли пък успешна актриса е била Меган с този сериал, който доста хора не са и чували и колко ли успешна кариера би имала след него, ако не се беше омъжила за Хари. Някак си я сравнявам с нашата Нина Добрев, която участваше в един сериал, след това една второстепенна роля в трите Хикса и до там. Да, филмографията й в Уикипедия е доста впечатляваща, но като цяло е известна само с тези два филма. Дали ще има успешна кариера занапред никой не знае, но до момента тя си е една средностатистическа Холивудска актриса

Може и да греша де - това си е мое мнение

Последна редакция: сб, 26 май 2018, 14:45 от Lady Cassiopeia Duval

# 154
И на мен ми е интересно.

# 155
  • София
Тя самата(Даяна) си казва,че се е чувствала като агне на заколение,но било късно да се спре сватбата.

https://setlans.wordpress.com/2017/08/31/dayana-neynata-istoria- … emeystvo-otricha/

https://www.youtube.com/watch?v=QYTssJoI_ow

....какви очаквания и фантазии е имала.

Преди време гледах филм с тези записи на Даяна и видях я видях по нов начин- като един изключително неуравновесен човек, човек със сериозни психически проблеми.

# 156
И така да е, това не е извинение.

# 157

Аз пък от вчера се ровя в кралската кухня. Има доста интересни филми по темата в YouTube. Чарлз си има органична ферма и градина и от там набавят повечето месо и зеленчуци, дори продават излишното. Нищо чудно, че живеят по 100 години:)

# 158
Някой има ли инфо за Джесика Мълрони, за съпруга й, социалния статус на семейството и как са станали приятелки с Мегън?

# 159
А децата на Камила бяха ли на сватбата? Всъщност тя колко деца има- едно, две?

# 160
  • Бургас
Две деца-момче и момиче

# 161
А децата на Камила бяха ли на сватбата? Всъщност тя колко деца има- едно, две?

2. Момиче и момче. Не ги видях на сватбата.

# 162
  • Sydney
Уили и Хари кви са деца тука...

# 163
Интересно ми е, ако Хари след време възобнови връзката си с Челси и това се разбере, дали Меган би си затворила очите в името на това да запази титлата и положението си или би си тръгнала.

Та се чудя колко ли пък успешна актриса е била Меган с този сериал,

Напълно съм съгласна с мнението ти, че Мегън не е успешна актриса. Моля нейните почитатели да не се обиждат и да не възприемат поста ми като заяждане към тях. Всеки има право да харесва или не някой актьор и изпълнинето на ролите му. Не харесвам и Роуън Аткинсън, но това никак не пречи както на известността му, така и на банковите му сметки.

По отношение на това какво би направила Мегън, ако разбере, че Хари й изневерява, бих разширила "пространството"  около този въпрос и споделям, че от момента, в който започнаха "намеците"  в пресата за връзката им, тя беше определена като "неподходяща" от доста пишещи в разни английски форуми. Може би това което тя ще направи в такава ситуация много зависи както от начинът по който тя възприема нещата, така и от Хари, но не без значение и от това каква част е успяла да спечели на своя страна от тези, които не я харесват.
Харесва ми твоят начин на мислене и ще ми бъде приятно, ако решиш да споделиш какво мислиш в тази посока.

# 164
Хм, защо да не са били?

Общи условия

Активация на акаунт