Кралски работи и клюки - 13

• 77 097
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
  • До сърцето...
Камила има две деца - Лора Лопез и Том Паркър Боулз.

Лора като булка
Скрит текст:

Том (шушука се, че е син на Чарлз, но аз не вярвам) и съпругата му
Скрит текст:

П.С. То аз докато сложа снимките и са отговорили Grinning

# 166
Говори се, че принцеса Ан била голямата любов на Андрю Паркър Боулс. Grin

# 167
  • Бургас

Тия са омесени като свински черва Simple Smile

# 168

Гугъл-нах ги сега. Даже май са нещо като неофициална двойка. Joy

Не, кралският живот не е за мен...

# 169
Успешна актриса е Анджелина Джоли. Меган е треторазрядна актриса позната на тези, които евентуално са гледали сериала й и 1-2 филма,в които е участвала.
То има значение и в какъв сериал играеш  Този не е хитов, дори не го бях чула. А смея да твърдя,че съм изгледала много сериали и никога преди не съм чувала за този сериал.
Разбира се това нищо не значи. Просто го споменавам. За други може да е много хитов. Все пак не е нещо като Женени с деца или Троновете или всеки друг супер успешен сериал за който да се сетиш. Тя и Моника от Приятели(забравих й името) или Фийби не са някаква големи актриси, но дори само участието им в сериал като Приятели ги направи супер известни и успешни и всеки ги знае. Та има значение какъв е и сериала. 😊
Но да не се връщаме пак на темата каква актриса е Меган,че ще се намери някой да каже колко сме злобни и негативни.
Уилям като млад беше симпатяга. Ама сега не.

# 170
А децата на Камила бяха ли на сватбата? Всъщност тя колко деца има- едно, две?

И двамата са присъствали на сватбата на Хари и Меган - Лора Лопез със съпруга си, а Том Паркър Боулз соло.

Скрит текст:

А внучката на Камила (дъщеря на Лора Лопез) е била шаферка на сватбата на Уилям и Кейт

Скрит текст:

# 171
  • Бургас
Снимки на датското кралско семейство. Принц Фредерик днес навършва 50 години :
https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/33342755_673514532 … c&oe=5B92019B

https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/33540667_673514032 … 9&oe=5B7F8131

# 172
Mного хубаво семейство.

Pure, благодаря за снимките. Направи ми впечатление, че никой до сега не изкоментира децата на Камила в деня на сватбата.

# 173
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ауу,недей споменава,че е треторазрядна и само позната на хората от 1 сериал.
Ще настанат драми и нейните фенки ще тръгнат да ни убеждават колко популярна актриса е. Joy
Аз,която от дълги години живея в Щатите,никъде не съм я виждала по списания,а изведнъж я сложиха по кориците с новината,че ще се жени за принц Хари.

Ина ринопластика,изтънявала си е носа.За мен е хубава жена,излъчва свежест.
Рижия ген е много силен и си мисля,че тяхните деца ще приличат много на баща си.

# 174
Хм, защо да не са били?

Дано въпросът е към мен и да не се окаже, че отговарям когато не ме питат.

От това, което съм чела, разбрах, че някои не я харесват, защото е с двойна раса. Имаше статия в "Дейли мейл", в която критикуваха някакви прихванати sms коментари и авторката трябваше да се извинява. Съжалявам, не мога да добавя линк, беше преди доста време. Спомням си, че авторката беше приятелка на политик, но повече не, за да намеря точната статия. Тук  https://royaldish.com/ имаше тема за Меган, която администраторът изтри, защото в нея имало расистки публикации и (по памет цитирам и вероятно не съвсем точно) докато не се научат как да се "държат" няма да има такава тема. После отново допуснаха коментари за Меган. В момента не знам как е. Намаляха снимките в този форум и не влизам в него така често, както преди.
Втората група нехаресващи Меган бяха фенки на Хари. Той е доста харесван мъж, до колкото мога да се ориентирам по статиите за него. Просто ревност.
Третата група на нехаресващите коментираше най-вече социалния статус на родителите й и от тази гледна точка се изказваха мнения/притеснения, дали човек толкова далече от кралския начин на живот ще може да се справи и колко време ще му е необходимо да се научи и дори дали ще успее да се научи. Правеха се сравнения с Кейт, на нея колко време и е трябвало и т.н. Останах с впечатлението, че тази група не харесва това, че Мегън е американка, т.е.  не е от Великобритания.
Правя уточнение, че в постовете си споделям това, което съм научила по темата. Позволявам си да изразявам много малко лично мнение и когато го правя, подчертавам че това е мое мнение.
Мисля, че участниците в темата се интересуват от новините, от възможността да научат нещо от източници, които не са ползвали или не знаят за тях. Затова цитирам къде съм прочела нещо, за да може който иска да го прочете и да има правото да интерпретира написаното по свой начин. Темата е за забавление. Не виждам как на нас ще ни се отрази това дали Хари се е оженил за Меган или някоя друга.

# 175

Да, имаше нещо такова, което и аз съм чела. Но не знам дали е вярно. Можеш ли да сложиш линк с инфото?

# 176
Ауу,недей споменава,че е треторазрядна и само позната на хората от 1 сериал.
Ще настанат драми и нейните фенки ще тръгнат да ни убеждават колко популярна актриса е. Joy
Аз,която от дълги години живея в Щатите,никъде не съм я виждала по списания,а изведнъж я сложиха по кориците с новината,че ще се жени за принц Хари.

Ина ринопластика,изтънявала си е носа.За мен е хубава жена,излъчва свежест.
Рижия ген е много силен и си мисля,че тяхните деца ще приличат много на баща си.

Мога ли да помоля за линкове към електронни издания, чиито статии има смисъл да се четат? И да са безплатни Simple Smile.
Покрай сватбата се разрових в нета за още източници и попаднах на някакви американски сайтове, в които имаше такива откровени глупости, които изобщо не заслужават внимание. То и в Щатите има хора, които си изкарват хонорарите с писане на жълти новини, няма лошо, но аз нямам време да чета такива неща. Ще съм ти благодарна!

# 177
Скрит текст:

Да, имаше нещо такова, което и аз съм чела. Но не знам дали е вярно. Можеш ли да сложиш линк с инфото?

Просто напиши имената им в Гугъл. Излизат десетки снимки от събития, най-вече след смъртта на втората му жена, на които са все двамата. Толкоз пък случайно да са си компаньони един на друг... и само заради доброто старо време...

# 178
  • Бургас
От 18.00 по ТLC ще дават за сватбата на Хари и Мегън и за реакцията на звездите на TLC (каквото и да значи това)

# 179
Simple SmileПросто напиши имената им в Гугъл. Излизат десетки снимки от събития, най-вече след смъртта на втората му жена, на които са все двамата. Толкоз пък случайно да са си компаньони един на друг... и само заради доброто старо време...
[/quote]

Благодаря за инфото!  Излязоха доста статии.
Това, което си намерила потвърждава убеждението ми, че за хората от "висшето общество" важат други правила, не тези, които се отнасят за нас - простолюдието. Явно за тях понятията "допустимо" и "недопустимо" са изпълнени със съдържание, което не само е различно от нашето, но в определени моменти вероятно трудно за разбиране.
Може би трябва да имаме предвид това, когато коментираме кралските работи и клюки. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт