Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 59 039
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 080
Леле, прибирам се, влизам във форума и гледам е паднала атомна бомба Grinning Тоя Банков наистина трябва да се кандидатира за пиар на сериала!! Имам лошото усещане, че и да коментираме, и да не коментираме казусът Банков/продукция, и двете страни ще си мълчат като риби, за да може цяло лято да се умуваме Ще има ли Банков/Няма ли да има Банков, което ме подсеща за едно култуво клипче ''Има котка, няма котка'' Grinning Кога се очаква да излезе промото за 6ти сезон и някаква информация относно актьорския състав ,разбира се без Банков Grinning
 Най-голямата тъпотия на света е да се прави сравнение между Вергов и Велислав. Двамата са толкова коренно различни, че няма накъде просто (поне в моите очи) и като излъчване,и като игра, и като визия, и като изказ, предполагам и по характери според това което съм видяла от двамата. Затова пък светът е шарен и всеки има право да симптазира на един повече или по-малко. И ако харесваш някой най-тъпият начин да му го кажеш/покажеш е като започнеш да наблягаш на това колко ти е противен един кой си.... Смятай колко го харесваш тоя човек Grinning

# 1 081
Перла, какъв е тоя подпис от теб???? Stuck Out Tongue Winking Eye
Ъъъъ, не разбрах. Нещо не ти харесва? Worried Щото не е кадър от филма или е друго? Wink
На мен си ми харесва. Докато не реша да го махна. ThinkingSmile

Бъзикам те. Ужасно много ми харесва! Heart Eyes

Фифф, миналата година излезе през Август някъде. Предполагам, когато уточнят актьорите и историите - за да може промото да има нещо общо....но 2-3-4 седмици преди началото макс.

# 1 082
Благодаря, Дона, ще дебнем!! Нямам търпение да започва вече

ЕДИТ: https://www.youtube.com/watch?v=l7VJF1KjMQ8
Откакто я открих и не мога да спра да я слушам. Напомня ми много за Кака и Бати Heart

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 15:07 от Фифф

# 1 083
Фифф, а на мен ми напомня на Котката на Шрьодингер, дали е жива или умряла никой не знае, докато не се отвори кутията, тук същата работа ще го има или не и двете възможности са еднакво вероятно, докато някой от продукцията не каже нещо по въпроса.

Перличка е с прекрасен подпис Heart, аз се опитвах да си сложа, ама не става ли, не става Joy

# 1 084
Майче, виж си размера на изображението, има ограничения. И...благодаря Simple Smile

# 1 085
Зайо, по повод поста ти се замислих защо беше оная сцена с обаждането от Банков, при положение, че остана във въздуха.....

Дона, как не разбра? За да видим, че на Зори не й пука за него.Satisfied

# 1 086
Зайо, по повод поста ти се замислих защо беше оная сцена с обаждането от Банков, при положение, че остана във въздуха.....
Дона, как не разбра? За да видим, че на Зори не й пука за него.Satisfied
Оф.....вярно....

Под онази снимка е станала тотална дроб сарма... Unamused

# 1 087
Фифф, а на мен ми напомня на Котката на Шрьодингер, дали е жива или умряла никой не знае, докато не се отвори кутията, тук същата работа ще го има или не и двете възможности са еднакво вероятно, докато някой от продукцията не каже нещо по въпроса.

Перличка е с прекрасен подпис Heart, аз се опитвах да си сложа, ама не става ли, не става Joy
Майче, и при мен не става и не става Frowning
Как ли не се мъчих, какви ли не линкове слагах, прикачвах и не ще !

# 1 088
Вера, Майче - имам една идея, пиша ви на ЛС

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 16:25 от Анонимен

# 1 089
Ето ви една снимка да се зарадвате

# 1 090
Ето ви една снимка да се зарадвате

Оооооооооо Heart Heart Heart Heart Heart

# 1 091
Диана:Без пози ........определено, нахилена е като зелка, сладурана Joy Heart добре, че е тя да ни зарадва с по някоя готина снимка.

# 1 092
Чакайте малко да ви развеселя Smile

Ковачеви в любовен период :
Скрит текст:
Ковачеви след скандал :
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 16:14 от Veracruz

# 1 093
Ехеей, Майче, Вера, честити ви подписи! Вече май всички успяхме Smile
Диана наистина е много хубава като се усмихва. И Велислав ми харесва повече без брада Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 094
хахахахах Вера, ходиш да дебнеш охлюви по улиците ли? А причината за скандала лошата мусака ли е? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт