Сватба 2018 - IX част

• 44 510
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
И аз до сега не съм използвала обръщенията „майка и татко” към тях,въпреки,че се отнасят с мен като с тяхно дете,уважавам ги и съм им благодарна за много неща.. .Не знам след сватбата дали ще е по-друг начин...

Последна редакция: ср, 13 юни 2018, 13:36 от blond_wimp

# 481
И аз съм в дилема...още повече, че свекърите ми са на възрастта на баба и дядо и хем не ми върви да се обръщам по име, хем не мога да си пречупя езика да кажа майко или татко. ММ пък от друга страна не може да се обърне към майка ми и баща ми с бабо или дядо (както е традицията в нашия край), защото са едва с 10г. по-големи от него Grinning

# 482
Май наистина булките имаме големи терзания и дилеми,по-голямата част от които само ние си ги знаем Grinning

# 483
Аз за съжаление нямам свекъри, така че това чудене от моя страна отпада. Любимият нарича нашите по име. Даже майка ми назовава с един специфичен прякор, който е името на една българска актриса. Още като се запознаха си направи тази асоциация с нея. Така, че наистина ще ми странно ако премине от това название директно към "мамо". Нямам очаквания да го направи и няма да се чувствам засегната по никакъв начин.

# 484
  • София, България
И аз се присъединявам към всички. Само по имена се обръщам към тях. "Майко" и "татко" само към моите родители. Още повече, че за мен са много близки и все още си им казвам "Мамо" и "Тате", предполагам ще си остане така винаги. Simple Smile

# 485
Само аз ли ги наричам "майко" и "татко"? Simple Smile Намирам го за хубава традиция и ми дойде съвсем отвътре, макар че доста време карахме без обръщения. Но не ми беше приятно да си говорим на "ти" и да нямам как да ги нарека. По име не ми беше комфортно, а "лельо/чичо" ми се струваше нелепо. И в един момент просто ми излезе от устата, съвсем естествено.

Но те са чудесни хора, обичаме се много и никога не са имали претенции как да ги наричам. Ако ми бяха казали "Трябва", сигурно изобщо нямаше да го чуят това обръщение. Joy

# 486
Аз вече 8 години никак не ги наричам. Зълва ми ги нарича лельо и чичо и се предполага, че и аз така ще трябва. Приятеля ми се обръща към нашите с имена и за мен така е правилно. Никога няма да мога да си изкривя езика и да нарека други хора с тези така свещени за мен думички "мамо" и "тате".
Днес взех халките. Харесват ми, но изглеждат малко мръсни. Дали е от изработката или не са полирани добре?

# 487
Момичета имам нужда от малко помощ Flushed
Решихме подаръците за гостите да са чашите от Welcome drink-а, като ние си харесахме и купихме чаши, гравирахме ги с нашите имена и датата на сватбата. Сега предстой да ги украсим с панделка и цветенце в цвета на сватбата и на единия край на панделката ще има тагче „Благодарим Ви“. Но въпреки всичко мисля, че ще има гости които няма да разберат, че това е подаръка им.
Хрумна ми идея на масата където ще са наредени всички чаши да сложа табелка на която да има текст с който да им благодарим, че са наши гости и да им кажем че чашите са им подарък. Но не мога да си формулирам нищо смислено и тъй като тук има много креативни момичета, че се радвам на всяко предложение. Ако имате други предложения как да им подскажем,че това са подаръците им с удоволствие ще ги чуя. Heart Eyes

# 488
  • Beyond the stars
Иии имам малко снимки

# 489
Вълшебство много сте готини,а снимката с кучето бих си я сложила в рамка.
Strawberry ето нещо което ми хрумна на първо четене
“Тук за наше здраве си пийнете и чашките за вкъщи си вземете” или “На питието се насладете и чашките за спомен от нас запазете” Grinning

# 490
Вълшебство, супер сте! И кОченцето е докарано, браво! Grinning

Иначе blond_wimp е дала отлично предложение за чашките. Simple Smile Само аз бих променила леко: “Тук за наше здраве си пийнете и чашките за спомен си вземете”.

# 491
  • Beyond the stars
 Hug и аз съм доволна, точно романтичната леко винтидж обработка, която си представях  Heart Eyes

Е чисто по женски считам, че мога да изляза доста по-добре на някои от снимките, ама  Laughing Другата седмица живот и здраве ще имаме всичките..  Wink А фотографката я препоръчвам с всичките налични ръце и крака на всички в и извън ВТ област. Няма такъв позитивен и слънчев човек.

The Дзвярът имаше жълта папионка на кученца  Laughing И беше особено послушен модел (за разлика от шаферките ни близначки, които не бяха особено много в настроение за такива точно неща), надявам се да имаме още хубави снимки с него.

# 492
  • София
Вълшебство, вълшебни сте!
Много ми харесва идеята за чашите. Според мен на уелкъм дринка може пак да кажете на гостите, че чашките са им за подарък. Струва ми се най-сигурно така. Grinning

# 493
Уникално красиви сте!!!!! А кучето заедно с вас е невероятна снимка.

# 494
  • Варна
Strawberry, и аз си го мислех това с чашите. Точно гледах едни - с капаче и сламка. Аз имам боя за стъкло. Мисля уелкъм дринка да е лимонада и пасват.

Може на етикетчетата да им напишете имената и да са и като тейбъл картички.

Общи условия

Активация на акаунт