Сватба 2018 - IX част

• 44 528
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
  • София, България
G_amore, от тази дама са много доволни във фейсбука https://www.facebook.com/KrassiJewelry/ Simple Smile Разгледай...

Ааа сетих се кои са тези вградени чашки. Виждах ги по роклите, които са малко по-разголени... Моята май си е с корсета и няма нужда от сутиен. Даже ме питаха дали искам допълнителни подплънки, но аз отказах.

# 466
wastedsunset, знам, че си го писала, но откъде бяха халките? Simple Smile
А булките от Варна не искат ли да си направим една среща на кафе?
Нашите халки са от Стара Загора, направи ни ги един бижутер. Simple Smile Оставих морето заради любовта аз. Grinning

Колкото до това с фамилиите, според мен е хубаво да се приеме неговата, независимо с тире или без. Аз имах късмета презимето и старата ми фамилия да са едни и същи, така че същото име пак фигурира и мога да си се представям с него.

# 467
  • София, България
В обредните зали дават ли свитеделството за граждански брак в някаква папка или нещо подобно или е само хвърчащ лист, който трябва да мисля къде да сложа после?!

# 468
В обредните зали дават ли свитеделството за граждански брак в някаква папка или нещо подобно или е само хвърчащ лист, който трябва да мисля къде да сложа после?!
На нас ни го дадоха в папчица.

Скрит текст:

# 469
  • Beyond the stars
Хвърчащ лист с фолио е нашето Grinning
И беше на попара горкото в чантата ми, ама го опънахме после Simple Smile

# 470
Еее Purple_ супер много ти благодаря. Веднага ще разгледам Simple Smile
Намерих си занимание за през почивките днес.

Не знам при вас как е, но аз ако мине ден без да направя нещо за сватбата, без значение дали органзационно, дали креативно или някакъв ресърч в нета, съм лееееко гузна пред себе си. Но всъщност като се замисля скоро не е имало такъв ден,така че всичко е точно.

# 471
Нашето  беше в синьо-зелена папчица.Не се вижда много,но ето тук го държа
Скрит текст:

# 472
  • София, България
Мдааа, явно и това с листчето навсякъде е различно. Колежката ми каза, че са ѝ го дали в папка с твърди корици (подобна на тази за диплома)...

Ще го мисля нещо къде да го прибирам ако е хвърчащо...

G_amore, и аз съм така понякога... знам, че има разни неща за вършене и ми става кофти като не правя нищо.
Но вече почти всичко ни е готово Simple Smile А и другата седмица си взимаме отпуск цялата седмица да довършваме, каквото има.

# 473
  • Варна

А булките от Варна не искат ли да си направим една среща на кафе?

Здравейте и от мен, момичета Simple Smile Много ви се радвам, нашата сватба съвсем наближава (30.06) и вълнението се увеличава със всеки изминал ден Simple Smile

gpym4e, страхотна идея, с удоволствие бих се включила, стига да съм си в България Simple Smile

# 474
Момичета, малко извън темата за сватбата, но пък по темата за семейството. Вие как наричате родителите на мъжа си /годеника си/, защото на моя годеник родителите очакват и много ще се зарадват, ако им кажа "майко и татко", но аз лично не мога да си пречупя езика .. а и все още не сме женени, не знам дали след месец ще успея да им кажа така. 😁😁😁

# 475
  • Варна
Вие как наричате родителите на мъжа си /годеника си/...

За мен човек има един баща и една майка. По име бих се обръщала, ако се налага. По принцип просто си говорим, не съм им използвала имената досега. Smiley

# 476
Момичета, малко извън темата за сватбата, но пък по темата за семейството. Вие как наричате родителите на мъжа си /годеника си/, защото на моя годеник родителите очакват и много ще се зарадват, ако им кажа "майко и татко", но аз лично не мога да си пречупя езика .. а и все още не сме женени, не знам дали след месец ще успея да им кажа така. 😁😁😁

По имена.Аз майка и баща си имам.Не ми се обиждат,пък и свекървата е по така и не и пречи.Свекъра съм му казала директно че няма да му викам татко.Не мога да си изкривя душата и езика.

# 477
Твърдо съм против това. Имам една майка и един баща. Моите бъдещи свекъри поне са печени и знаят ,че това от мен няма да го чуят. Даже се бъзикаме понякога на тази тема. Всеки сам си преценява. По имена им казвам. Но пък се разбирсме ("за сега") чудесно.

# 478
Аз почти не говоря с моите свекъри и не ги харесвам, никога не бих ги нарекла "мамо" и "тате". Дори да ги харесвах, пак нямаше. Родителите са едни и тези обръщения са свещени.

# 479
И аз съм на това мнение, за това попитах. Аз сега се обръщам към тях по име, но с бъдещата ми свекърва почти не се виждаме и чуваме, защото тя не живее в България, а свекър ми живее при нас, но не се долюбваме с него двамата, имаме сблъсък на силни характери и от двете страни и така .. 😁

Общи условия

Активация на акаунт