Майчин дом Варна - тема 10

• 74 373
  • 789
  •   1
Отговори
# 765
+1 за д-р Юдова. Уникален педиатър. Бяхме при нея на консултация първата година и водим малкия винаги при необходимост.

# 766
Ако моце6, да, моля.. Какво включва, цена, нощни позвънявания при нужда?

# 767
  • Варна
Izabela Pancheva 601586, напишете го направо в темата, защото и на мен ще ми е интересна и полезна тази информация, моля Simple Smile

# 768
Направо ви пращам бешежките ми както съм си го записала Хахах

450 лв годишен абонамент д-р Сияна Юдова - консултации до 4-ти месец на 2 седмици после веднъж месечно, 2 ехографии, 2 изследвания на тазобедрени стави- първо се плащат 350 лв, на 6 месец още 100 лв

Личен лекар трябва да има детето дори и да е на абонамент

# 769
Здравейте мами.Изчетах цялата тема,но не открих отговори на някои от моите въпроси.На 25.01 ми предстои секцио именно в МД,но не ми стана ясно,след като ме раздвижат още първия ден може ли да дойде някои при мен по време на свижданията,защото аз още ще съм в реанимацията.Второто,което не разбрах,е че на регистратура ми казага да нося за бебето само памперси и мокри кърпички за бебето,а от вас разбирам,че те там си имат техни памперси,които слагат.И последно 3тия ми въпрос е към тези,които за раждали секцио при Митко Митев с какви впечатления са останали от него,защото аз съм в пълен шок,тъй като от началото съм с много тежка бременност,страх ме е от спиналната упойка,а искам да си видя бебчето веднага и тези зачестели напоследък инциденти с родилки и бебета....пълна трагедия.Извинявам се за дългия пост и ще съм ви безкрайно благодарна на съветите ви.

# 770
Ако си със спинална, на свиждане идват същия ден в 15:30, дори и да си още в реанимация, пускат роднини там за 1 час. Не знам как е за пълна упойка. И аз бях твърдо за пълна упойка, но ме разобедиха лекарите и добре направиха. Беше ме адски страх от спиналната, но после се оказа, че не е толкова страшно Simple Smile А и наистина си виждаш бебето секунда след изваждането. За памперсите - странно, че са ти казали да носиш. Може да попиташ защо така, може да са се объркали.

# 771
Много благодаря за отговора.Една позната роди скоро там,само че нормално на нея също са й искали памперси.Сега на 08.01 съм пак там на преглед и ще попитам пак.По принцип искам със спинална,защото не съм чакала 9 месеца,за да го видя чак на другия ден или няколко часа след упойка Grinning

# 772
  • Варна
Отговорили са на въпросите, потвърждавам и аз бях със спинална. Много се страхувах, няма страшно. В представите ни е много по-зле. Simple Smile Много по-добрата упойка е за бебето, за майката. А и както каза лекарката ми, като те видим, че се  паникьосваш много, ще те приспим много бързо.
Относно страшните истории с родилки, винаги ги е имало, всеки е със съдбата си, не ги мислете.
За памперсите може да е нещо ново, не са ни искали, даваха си техни.

# 773
  • Варна
Аз родих преди месец и половина там второто си дете със спинална упойка.И първото пак там по същият начин.Казали са ти - ще имаш свиждане в реанимация.За памперсите - нищо не съм носила, те си имат памперси, които стоят в стаята и можеш да му сменяш памперса сама.Бяха някакви "Happy"-нещо си, 2ри размер.Но нямат кърпички, затова по-добре си донеси някакви.На чешмата след секцио е трудно да се мие, а и този път нямаха пелена за подсушаване.През 2009' та имаше такива пеленки на плота.Иначе има и кремче за дупето, беше Бепантен, отворен за общо ползване.Ако искаш свой си донеси.
Спиналната не е страшна, аз имам две.Първия път ми прилоша и ми сложиха деган в системата и се оправих бързо.Втория път сега си бях Ок.
За Митев - прави секцио по спешност с близнаци на моя приятелка, всичко мина чудесно.Лични впечатления нямам други.Но анестезиолога, ако се случиш с  Мичоров мога много да го похваля.Много бърза и лека ръка.Докато ме пипне и ми я сложи упойката.Всички в реанимация, с които бях, също бяха доволни.

# 774

450 лв годишен абонамент д-р Сияна Юдова - консултации до 4-ти месец на 2 седмици после веднъж месечно, 2 ехографии, 2 изследвания на тазобедрени стави- първо се плащат 350 лв, на 6 месец още 100 лв

А по здравна каса не работи ли?

# 775
Д-р Сияна Юдова не работи по ЗК.

# 776
Здравейте мами.Изчетах цялата тема,но не открих отговори на някои от моите въпроси.На 25.01 ми предстои секцио именно в МД,но не ми стана ясно,след като ме раздвижат още първия ден може ли да дойде някои при мен по време на свижданията,защото аз още ще съм в реанимацията.Второто,което не разбрах,е че на регистратура ми казага да нося за бебето само памперси и мокри кърпички за бебето,а от вас разбирам,че те там си имат техни памперси,които слагат.И последно 3тия ми въпрос е към тези,които за раждали секцио при Митко Митев с какви впечатления са останали от него,защото аз съм в пълен шок,тъй като от началото съм с много тежка бременност,страх ме е от спиналната упойка,а искам да си видя бебчето веднага и тези зачестели напоследък инциденти с родилки и бебета....пълна трагедия.Извинявам се за дългия пост и ще съм ви безкрайно благодарна на съветите ви.

При Митко бях аз доволна съм.

# 777
Д-р Юдова не работи със ЗК, но другите доктори да. Д-р Хариева ми беше препоръчана от тези, които работят със ЗК Simple Smile

А по здравна каса не работи ли?

# 778
В момента са с пелени на Памперс 2ри размер и судо крем. Има си там. Само мокри кърпи си вземи или просто ще го миеш след всяка смяна.

# 779
Здравейте момичета ! Първа бременност ми е итърся мнение за Д-Р ДИМИТЪР КОРНОВСКИ за водене на ЖК , моля някой да сподели мнение или дори да ми препоръчате някой предпочитам майчин дом.Благодаря Heart

Общи условия

Активация на акаунт