Какво повече НЯМА да купя - тема 13

• 106 433
  • 727
  •   1
Отговори
# 300
  • София /Абсурдистан
Никога шампоан ziaja с коприва.
Скалпа ми се раздразни.
Иначе хубаво мирише,свежо-сладко и е 500 мл. за около 6 лева.
Ще му мисля предназначение...
За пране на копринени и вълнени дрехи, пуловери  Simple Smile Стават много меки.

# 301
И аз не бих купила повече тонер за коса Елеа - спазих указанието, но след измиването нищо не си личеше на косата. Оплаках се и в друга тема и съветът беше да го държа два пъти повече минути от посочените, но не мисля да пробвам втори път.

# 302
  • София
Имате ли някакво мнение за Салакис на Президент.  На мен на вкус много ми хареса, но нещо се съмнявам, че няма нищо истинско в него.

# 303
  • София
Имате ли някакво мнение за Салакис на Президент.  На мен на вкус много ми хареса, но нещо се съмнявам, че няма нищо истинско в него.
Салакис на Президент е хубаво, тип фета, понеже сме в една азиатска държава в момента това ние е единственото сирене близко до нашето. Всички в семейството го харесваме. Дали е истинско не знам , но тук храната е истинска и не се ползва соя в местните храни.

# 304
  • София
И аз го купувам. Харесва се вкъщи. Вкусът му е добър. Като цяло съм доволна от продуктите на марката.

# 305
Никога повече сухи пасти Престиж! Имах хубав спомен от тях, още като ги пуснаха преди години. Сега са ужасни на вкус, и всяка пастичка е по-малка. Половината опаковка, уж по-голяма, а всъщност въздух и пластмасови подложки.

# 306
  • София
Никога повече сухи пасти Престиж! Имах хубав спомен от тях, още като ги пуснаха преди години. Сега са ужасни на вкус, и всяка пастичка е по-малка. Половината опаковка, уж по-голяма, а всъщност въздух и пластмасови подложки.

Престиж станаха ню-ню. Пробвай лидълските сухи пасти, много са хубави.

# 307
  • София
И аз съм разочарована от Престиж, последният път в началото на юли сухите пасти бяха леко гаднички на вкус, с оная мазнина дето се лепи по небцето и остава един такъв мазен филм. Повече не бих ги взела.

# 308
От Кауфланд авокада, дребни, черни от Кения. Отвратителен вкус и от десетина бройки имаше три които бяха директно за кофата, нападнати от някакъв гигантски плодов червей. Костилките им също са повредени. Досега съм консумирал само зелените и тези нямат абсолютно нищо общо на вид, аромат, консистенция, сякаш са торени с някаква гадна химия. Чел съм, че има безброй видове авокадо, но не ми се струва нормално това човек да го яде. От два различни обекта във Варна ги взех по различно време.

# 309
От Кауфланд авокада, дребни, черни от Кения. Отвратителен вкус и от десетина бройки имаше три които бяха директно за кофата, нападнати от някакъв гигантски плодов червей. Костилките им също са повредени. Досега съм консумирал само зелените и тези нямат абсолютно нищо общо на вид, аромат, консистенция, сякаш са торени с някаква гадна химия. Чел съм, че има безброй видове авокадо, но не ми се струва нормално това човек да го яде. От два различни обекта във Варна ги взех по различно време.

Благодаря. От утре са на промоция в Кауфланд и мислех да опитам що е то авокадо, но няма.

# 310

Благодаря. От утре са на промоция в Кауфланд и мислех да опитам що е то авокадо, но няма.

И аз ги видях вчера и мислех да взема, но не можах да разбера дали са твърди или с твърди кори, общо-взето съмнителни ми се видяха. Не знам защо, когато купя твърдо авокадо, никога не става меко в къщи без да се развали. И във вестници съм пробвала, и какво ли не - като омекне и го срежа, все е черно отвътре и с гаден вкус. Като го купя мекичко си е добре

# 311
100-150мл Фронтлайн се разрежда до половината на празна пръскалка от препарат за прозорци и се пръска по первазите на пода, около касите на прозорците както отътре, така и отвън. Пръска се в банята по края, може и по каналите, но целта е "да се обиколи" помещението. Пръскате и в антрето и по килери, навсякъде. Ако имате рибки или змия дом.любимец, трябва да ги изкарате от вас, за студенокръвни е отровно, за бозайници е безвредно.
Това е т.нар. Регент - препарат против колорадски бръмбар, който в ЕС вече не се продава, обявиха го за забранен, защото е ужасно евтин и нямат търговски интерес от него. Същото активно вещество - фипронил, вече е под друга търговска марка, но скъпо и е разрешено.
Ако ще купите не на течност, а на ампула - купувате за най-голямо куче с най-много кг. Разтваряте ампулата в 100мл вода и пръскате по същия начин.
Напръскана повърхност не миете и оставяте така да престои поне 24 часа, после можете да миете когато искате. За хора и животни бозайници е безвредно. За деца също няма проблем. Лично изпробвано. При нас освен другите гадости, имаше и мравки. Сега повече от 15г не съм пръскала подържащо, но няма никаква нужда, всякаква пълзяща и летяща гад изчезна.
Регент все още продават циганите на Женския пазар - 1 пакетче - 3лв, разрежда се само половината пакетче вече в цяла пълна пръскалка и проблема се решава.

След Фронтлайн какво се случва - намирате ли умрели хлебарки или просто избягват?
Разредих от най-малките ампули една в 200 -300 мл вода и напръсках и очаквах като се прибера да намеря видими следи от умрели хлебарки, но нямаше нито 1.

# 312
След напръскване с Фронтлайн изчезнаха.  Напълно и изведнъж.
С всички останали препарати съм събирала трупове след напръскване. Най-зле е било след Айкън.

# 313
След напръскване с Фронтлайн изчезнаха.  Напълно и изведнъж.
С всички останали препарати съм събирала трупове след напръскване. Най-зле е било след Айкън.
Предположих, че или са избягали, или препаратът не е имал никакво действие, тъй като да е нямало други ми се видя нереалистично.

# 314
За мен е важен ефектът. В коридорите на блока ни съм виждала умрели. Въпреки, че периодично пръскат в избите и на тавана, съседите се оплакват, че има.
По някакъв начин при мен трета година не се е появявала нито една.

Общи условия

Активация на акаунт