Какво повече НЯМА да купя - тема 13

• 106 429
  • 727
  •   1
Отговори
# 270
"Добрев"  и гъсто кисело мляко...къде това Simple Smile И аз не купувам от тях, първо че е скъпо и второ 2%  ми е едно рядко и безвуксно.

3,6 процента, като сметана беше. друг път не съм взимала, та не знам дали случайно са изпуснали нещо повече в партидата Laughing

# 271
  • София /Абсурдистан

Това е разфасовка от 250 мл. Директно с нея ли пръскам или разреждам?
По-добре директно пръскай с пръскалката. Тези са от новите опаковки. Разрежда се само когато е силно концентрирано, това едва ли е. От къде ги купи?

Само да отбележа, че преди това слагах и уред в контакта, купен от Метро. От него ефект нямаше никакъв, но аз винаги, когато го включвах, получавах най-свирепото главоболие в живота си, въпреки, че не го чувах. Такова нещо повече не бих купила. Че докато се усетя какво ми цепи главата ...

# 272
Само да отбележа, че преди това слагах и уред в контакта, купен от Метро. От него ефект нямаше никакъв, но аз винаги, когато го включвах, получавах най-свирепото главоболие в живота си, въпреки, че не го чувах. Такова нещо повече не бих купила. Че докато се усетя какво ми цепи главата ...
Ултразвуков, нали?

# 273
Все си казвам, че никога повече няма да купя Медикс препарат за стъкла с мирис на люляк, ама вчера нямаше друго в кварталното магазинче.
Отврат........ егати натрапчивата смрад, егати замазаницата дето остава като избърша! Няма общо с обикновения Медикс за стъкла. Че избърсах и всичките врати, сега ще го усещам още поне няколко дни.

# 274

По-добре директно пръскай с пръскалката. Тези са от новите опаковки. Разрежда се само когато е силно концентрирано, това едва ли е. От къде ги купи?

Все още не съм го купила, свалих картинката от някакъв зоомагазин. Мисля струваше 78 лв.

# 275
Все още не съм го купила, свалих картинката от някакъв зоомагазин. Мисля струваше 78 лв.
Astonished Сериозно ли? Тук писаха за цена от 25 лв. за препарата.

# 276
  • София /Абсурдистан
Ултразвуков пишеше че е. Зверски боли глава от него. Или поне мен ме боля много. И докато се сетя от какво е ... Simple Smile

# 277
Няма да купя медикс веро , 1000 пъти слагам на гъбата че да измия 5 чинии. Няма никакъв аромат , много ме изнервя

# 278
Има едно белгийско веро "Дрефт" се казва и се намира в магазините за паралелен внос - е няма толкова силно веро, наистина с една капка можеш да измиеш цяла мивка.

# 279
Ако гъбата е за смяна, възможно е да не прави добра пяна, да не е от верото.

# 280
  • оттам, откъдето започва България
оф, пръскахме с регент ние, но тц....явно нещо не сме направили като хората.
къщичките също не вършат достатъчно работа при нас.
Какво значи не вършат работа? Колко къщички сложихте и на каква квадратура? При нас след 2-ия ден нямаше нито една.
какво значи не вършат работа? значи, че има още, какво може да означава Laughing само в кухнята, която е малка, сложихме 3, малко ли е?

Въпросът ми е много конкретен, защото е нормално след поставянето да намирате умрели хлебарки и да изчезнат най-много на третия ден.
При нас изчезнаха след втория ден и вече повече от 1 година ги няма. Може би, защото реагирахме веднага.
Много са 3, при нас и 1 къщичка е достатъчна на стая. Явно при вас проблемът е отдавна, щом пишете, че дори сте пръскали и с регент /него не ми се е налагало да го ползвам/.

# 281
Все си казвам, че никога повече няма да купя Медикс препарат за стъкла с мирис на люляк, ама вчера нямаше друго в кварталното магазинче.
Отврат........ егати натрапчивата смрад, егати замазаницата дето остава като избърша! Няма общо с обикновения Медикс за стъкла. Че избърсах и всичките врати, сега ще го усещам още поне няколко дни.
Аз пък купувам само Медикс люляк за стъкла, дори и за работа. А там има доста стъкла за миене, замазано не съм видяла някъде досега.

# 282
От верото на Медикс и аз не съм доволна. Нови, стари гъби, няма разлика - пак измия 2 чаши и трябва отново да слагам от него.

# 283

Голямото шиши фронтлайн го имам и аз у дома за котката. Не е разреден!. За кучета е по принцип, за големи породи.
Всъщност, не сега погледнах, че се регулира по колко да пръска, според животното.

# 284
Излъгах, 65 лв.струва.

Общи условия

Активация на акаунт