Какво повече НЯМА да купя - тема 13

• 106 433
  • 727
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Наскоро забелязах, че верото на Медикс е два вида. Едното е по-концентрирано от другото. Бях се засилила да купувам от Кауфланд някакво на промоция на много примамлива цена. Тогава видях, че е различно.

Мисля, че не си заслужава да се дават 65 лв. за този спрей. Купете си ампула за 20лв. за голямо куче и го разредете в пръскалка.  Wink Дори не е нужно да бъде Комбо, както е препоръчително за кучетата, за да убие и яйцата на бълхите.

При първото питане на Гугъл ми излезе тази цена - http://www.zoozona.net/bg/catalog/cid/410/id/2111.html Със сигурност може да се намери и по-евтино. Аз май за 18 лв. я купих, но не беше Комбо като тази.

# 286
Наскоро забелязах, че верото на Медикс е два вида. Едното е по-концентрирано от другото. Бях се засилила да купувам от Кауфланд някакво на промоция на много примамлива цена. Тогава видях, че е различно.
Да, два вида е.
Едното е КЛАСИК , другото e POWER 
Аз ползвам от години второто и съм доволна.

# 287
Ако гъбата е за смяна, възможно е да не прави добра пяна, да не е от верото.

Беше от гигантските опаковки,  така че гъбата я бях сменила поне  3 4 пъти . Взех пур и съм доволна . Имам познати от години ползват само  медикс и са супер доволни  не знам защо така се получи, май наистина са 2 вида

# 288
Ето такъв Фронтлайн ползвах. Съдържанието на пипетата разтворих в 500 мл вода в обикновен пулверизатор.

Около 25 лв. е във ветеринарна аптека.

# 289
  • София
аз обикновенно избирам вносни продукти от веригите или от специализирани млекарници / месарници. Масовите български продукти мисля, че не стават

# 290
  • София
От години замених Аутан с Бочко и съм много доволна.

# 291
Никога шампоан ziaja с коприва.
Скалпа ми се раздразни.
Иначе хубаво мирише,свежо-сладко и е 500 мл. за около 6 лева.
Ще му мисля предназначение...

# 292
  • софия
аз ползвам шампоан Милва с коприва - разкошен е

# 293
Моя позната направи тежка алергична реакция към крем за лице Ziaja с маслина против бръчки. Sad Не бих посмяла да го пробвам. Шампоанът може би като душ-гел да се ползва. Thinking

# 294
Може да направиш алергична реакция към абсолютно всичко, зависи от състоянието ти в момента. Това, че друг е направил реакция не значи, че и ти ще направиш. Аз не бих пробвала Жая, защото по незнайна причина им нямам доверие.

# 295
Аз на Жая ползвам лосиона за тяло с арган, доволна съм. А някой шампоан като не ми е ОК го давам на ММ Grin

# 296
  • софия
аз днес направих ужасна реакция към една вафла - обрина ми се цялото лице и драйфах 2 часа...а не е да кажеш, че не ям вафли...

# 297
аз днес направих ужасна реакция към една вафла - обрина ми се цялото лице и драйфах 2 часа...а не е да кажеш, че не ям вафли...
Коя е вафлата? А дали може да е от опаковката, ако е пръскано с препарат в магазина и е попаднало на опаковката, после с ръцете ако си докоснала вафлата да си погълнала от препарата.

# 298
Да, вафлата минава за един от диетичните продукти.

# 299
  • София
Тонер за коса на Престиж Be Extreme, 40 (лавандула). Държах го страшно дълго време върху прясно изрусени до бяло корени и нищо не хвана. В срок си е и не би трябвало да стане така. Накрая не  издържах и се намазах с по-наситения цвят. :/

Общи условия

Активация на акаунт