СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 183 615
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 300
Като чета тяхната тема...На места точно са ги оправили. Родителите.

# 301
  • София
И нас утре ще ни оправят, спокойно, ще има за всички Satisfied

# 302
Наздраве и от мен с едно бяло, уплаших се, че няма да ги пуснат, ако не се включа Scream
Какво чакат, хората ще се побъркат
Да си сипят по едно, виж тук как всички се успокоиха Grin

# 303
  • София
Скоро и темата ще има нужда от червена точка. Joy

# 304
15 : 30
ще трябва да се нальокаме от обед

Или от сабале.
Или просто няма да спираме,така и така сме се почнали.😂

Момичета, стегнете се, татковците сигурно ни четат и ни се смеят.....егати пияниците излязохме, хихихи....

# 305
Момичета, сериозно ли тук и сега ще си обясняваме коя как си смята лихвите, пък прости, пък сложни Rolling Eyes Сигурна съм, че всички родители на седмокласници тръпнат в очакване на разберат отговора на този така важен юридически въпрос...Joy
Малиса, разкажи от първо лице за 73-то, моля те! Че много апокрифно върви инфото за това училище - на сайта нищо няма, темата във форума е напълно умряла, само на лични някой чат-пат се смили да ми пише нещо и това е. Харесва ли му на твоето дете, как е средата според него/нея?
С много добри впечатления сме от 73то. Много му е трудно, но това си беше желанието му.
Имаше лек спад в мотивацията през първия срок, явно реши, че трудната част е приключила с приемането там, но после  разбра, че не е така....Всеобщо мнение е, че нивото по математика е изключително високо (децата правят сравнение с 91НЕГ, но трябва да се вземат предвид и пристрастията им към своето училище, все пак, аз не сравнявам).
Носят униформи, интелигентни деца, интелигентни преподаватели, хубава база  и така....Нито за миг не е съжалил за избора си.

# 306
Ми татковците, могат да поглеждат..
ама само една бг мама, може да разбере друга бг мама в седмокласната тема,  ден преди резултатите ...Stuck Out Tongue

# 307
Кайсиевка ми се мярна по трасето. Да приготвям ли салатата.  bouquet

# 308
  • София
Ми татковците, могат да поглеждат..
И да се учат как се прави Joy

Малиса, благодаря!

# 309
  • София
Ако не публикуват утре резултатите, няюа да може да се изпълни заглавието на темата. Може и да не стигнем до статистиките до петък.
Но пък винаги можем да прекръстим темата на: Алкохолеца докато си изредим, резултатите ще ги проспим ... примерно

# 310
  • София
Кайсиевка ми се мярна по трасето. Да приготвям ли салатата.  bouquet

Давай, давай, и скарата можеш да припалиш! Grinning

# 311
И аз се включвам в залагането: около 11:30 на 6 юни Wink
Недей така черногледо.Днес оправиха първокласниците,утре ние сме наред.

Лош избор на думи! Оправянето имам предвид...
А следобяд като си говорихте за бялото,беше много подходящо...

# 312
  • тук-там
А бре - 21 страници изписахме днес без резултати. Какво ли ще е утре, като се явят на хоризонта?! Sunglasses

# 313
Изглежда май 5 юни ще е денят на истината. Може в едно да излязат и резултати и статистика.

# 314
  • В светлината на слънцето
Тази седмица е заета и с подготвителните часове за сертификата по английски - изпитът й е в петък и събота, та й е позапълнено времето в общи линии.

За какъв сертификат е изпита на дъщеря ви?

Cambridge PET.

Общи условия

Активация на акаунт