СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 183 644
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 270
  • София
За да си запълвам времето тези дни, четох темата от миналата година. Е по времето, когато са излезли резултатите- то не бяха 98, 99, 100 точки! Изправи ми се косата и ми се сдуха настроението като си сравнявам с очакванията  за чаавето сега 😅.
Остава ми едната утеха, че тук във форума са майки- все амбициозни, с деца отличници. Вярвам, че ще сте успешни всички! Ще видите вие утре- 98, 99, 100! А сега ми се правите тука...ха ха, спирам с ракията. 🤣

# 271
  • София
Момичета, сериозно ли тук и сега ще си обясняваме коя как си смята лихвите, пък прости, пък сложни Rolling Eyes Сигурна съм, че всички родители на седмокласници тръпнат в очакване на разберат отговора на този така важен юридически въпрос...Joy

Еми като няма резултати, за какво да си говорим? Frowning1 Изчерпахме чалгата, бялото, поезията... Ако и утре не ги пуснат, ще подхванем преклузиите. Joy

# 272
  • София
Хахахаха, Санака, добре - там ще се включа Laughing

Аз викам - да залагаме. Кой още е за утре в 12 Joy

# 273
Според мен ще е по-късно, за да не висят на телефоните много часове... Залагам на 15,30 ч.

# 274
  • София
Аз залагам на 14:00!

# 275
Осем сутринта, около двайнайсет, около седемнайсет и след двайсет. Това казва опитът. Но пък може да се опитат да ни изненадат.

# 276
Аз викам да е преди 12.00.Направо като отидат на работа и да ги пускат резултатите,че днес голямо чакане беше.

# 277
  • София
Звездите ми говорят - 15:43!

# 278
  • София
Признания текат гледам. Включвам се. Деня преди НВО по БЕЛ направих само първи модул от 2017 без тезата на спокойствие, докарах го до 57 точки (без теза и преразказ).  В деня на НВО, вечерта по същата схема получих 54 точки на тазгодишния изпит.

С математиката съм професионално обвързана. Останалите как побързахте да се разграничите, все едно математиците се занимаваме с черна магия. Та НВО по мат го направих от любопитство сама вечерта. Като минах всичко, бях приятно изненадана, че няма нищо сбъркано или некоректно. Построението си го направих, но както казах, това ми е работата. Щеше да е страшно, ако не бях успяла да реша 24. зад. Девойката си мислеше, че ще ми натрие носа с нея, но остана разочарована. 

Опасявам се, сега да не е дошъл моят ред за разочарование, но каквото сабя покаже...

# 279

Кои звезди?
Flowers Cherries ChampagneFlowers Cherries ChampagneFlowers Cherries Champagne

# 280
  • На черешата
Аз залагам за утре около 10 сутринта.
Иначе, моята хубостница я виждам малко над 60 точки. Въобще не си дава зор, ама никакъв. И е в училище, в което ученето е някак между другото. Галят ги с перце и го дават лежерно. Просто не знае какво я очаква, когато попадне в средно статистическо школо. Ще реве, че е искала да кандидатства и да се махне.

# 281
  • София
Звездите ми говорят - 15:43!

На мен вече ми говори духът от бутилката. Relieved

ПП. А може и личните данни да зачекнем. Много са ми любими напоследък...Trollface

# 282
  • Sofia
Момичета, сериозно ли тук и сега ще си обясняваме коя как си смята лихвите, пък прости, пък сложни Rolling Eyes Сигурна съм, че всички родители на седмокласници тръпнат в очакване на разберат отговора на този така важен юридически въпрос...Joy
Малиса, разкажи от първо лице за 73-то, моля те! Че много апокрифно върви инфото за това училище - на сайта нищо няма, темата във форума е напълно умряла, само на лични някой чат-пат се смили да ми пише нещо и това е. Харесва ли му на твоето дете, как е средата според него/нея?

Моят е там сега, но не иска да продължава. Не е зарад училището, а заради немския - мрази го.
И големият бе там до седми клас, но и той мразеше немския 😂
Инак училището е добро. И ако прогимназията да не е топ на топовете, казват, че обучението в гимназиален курс е нещо, което наистина си заслужава!

# 283
  • Варна
Още ли не са излезли резултатите! 😡Какво чакат, хората ще се побъркат

# 284
15 : 30
ще трябва да се нальокаме от обед

Общи условия

Активация на акаунт