СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 183 615
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 315
Само да допълня по темата за 73то. Синът ми изкара 93.5 точки по математика. Не му е чужда, искам да кажа. И сега твърди, че им дават изключително трудни задачи (той не е математическа паралелка).
Организират им екскурзии в Германия.
Ние ползваме и допълнителна помощ по немски, но това по-скоро е заради детето, а не заради преподавателя. Повечето деца разбирам, че нямат трудности.

# 316
  • out of space
Аз пък от днес се ескалирах, тооолкова лежерно ми беше до момента! Щото съм го минала същото с щерката преди 3 години, ама ей на- пак ме подхванаха лудите...

Абе някак си имам добри предчувствия, пък ще видим. Целта не е езикова.

# 317
  • София
И тия "елитни" гимназии.... Цялата работа май е като с "Левки" и "ЦСКА". Дайте да викаме за традиционно първите, а дали го заслужават, това е друг въпрос. 😒
Само си се пънем тук и разгаряме страстите- колко по-важни неща има от НВО...

# 318
  • София
И тия "елитни" гимназии.... Цялата работа май е като с "Левки" и "ЦСКА". Дайте да викаме за традиционно първите, а дали го заслужават, това е друг въпрос. 😒

Спор няма! Например: Какво ще уча/работя и за кого ще се оженя? Grinning Ама нали са далеч още от съдбовните решения, та се палим за далеч по-маловажните. Wink

# 319

Баш . ние преди няколко години замахнати от рекламата за супер -дупер гимназиите
записахме баткото в такава и после с хладен разум и повече сърце
избрахме точното място

Последна редакция: пн, 04 юни 2018, 23:39 от ***vasilena***

# 320
Имаме си поговорка : роди ме мамо с късмет, па ме хвърли на смет Blush ... ама напоследък става учи мама, за да работиш...та затуй народа някак тук развълнувано чака, че повечето сме само с  по две, три чавета и все орлици Simple Smile

# 321
  • тук-там
Василена, къде го преместихте?

# 322
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Аз мернах нещо за оправяне и се наредих, пък то за първокласниците било!  Joy

Залагам за утре следобед, къмто 15:30 или около 17ч., иначе ми се ще още сутринта да ги пуснат, ама де късмет де!

Нас елитните гимназии не ни греят, моето няма никакъв шанс за тях и изобщо не го лекат, ние сме от глупавите.  Mr. Green

# 323
Добре де, тука заехме втора-третия дивизия. Кой ще иде в елитните? Чалгата? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 324
  • София
Човек ви чете, забавлява се отстрани (на чужд гръб 100 тояги) с лафовете ви и се смее..
То не беше хилене, не беше чудо. Нощен поздрав от мен  с пожелания за налични резултати утре в предиракиено време  Simple Smile
Скрит текст:
Похапват някои черешки,
припомнят министерски грешки.
Други с нещо се наливат,
емоциите си не скриват.
Резултати пусти чакат
и осредненото пресмятат.
Без данни как го  правят - хоп,
разбира се, че хвърлят боб.
Понеже днес не ги огрява,
всяка почва да разправя
чалгата като  забава
отрочето дали признава.
Зорница някои ги огрява,
нека им е жива, здрава!
На бебчо зъби коментират,
но и след това не спират,
почват гласно да гадаят
точките кога ще знаят -
утре или вдругиден,
никой не е убеден.
Но нека утре ги дочакат,
статистика след туй да смятат..
Но моля без счетоводител,
нека прави го родител.
Решили НВО по мат
ще помагат до откат.
На ракия и черешки -
да не допуснат само грешки!
На който грешно инфо слага,
червена точка се полага..

Последна редакция: вт, 05 юни 2018, 00:33 от пенсионирана русалка

# 325
  • София
Човек ви чете, забавлява се отстрани (на чужд гръб 100 тояги) с лафовете ви и се смее..
То не беше хилене, не беше чудо. Нощен поздрав от мен  с пожелания за налични резултати утре в предиракиено време  Simple Smile
Скрит текст:
Похапват някои черешки,
припомнят министерски грешки.
Други с нещо се наливат,
емоциите си не скриват.
Резултати пусти чакат
и осредненото пресмятат.
Без данни как го  правят - хоп,
разбира се, че хвърлят боб.
Понеже днес не ги огрява,
всяка почва да разправя
чалгата като  забава
отрочето дали признава.
Зорница някои ги огрява,
нека им е жива, здрава!
На бебчо зъби коментират,
но и след това не спират,
почват гласно да гадаят
точките кога ще знаят -
утре или вдругиден,
никой не е убеден.
Но нека утре ги дочакат,
статистика след туй да смятат..
Но моля без счетоводител,
нека прави го родител.
Решили НВО по мат
ще помагат до откат.
На ракия и черешки,
да не допуснат само грешки!
На който грешно инфо слага,
червена точка се полага..

Еее, не! Joy Велико!

Тамън се чудех къде се губиш, а ти информация систематизираш и оди пишеш по нея. Joy

# 326
  • София
......а ти информация систематизираш и оди пишеш по нея. Joy

Да, даже записки си водя...Stuck Out Tongue

# 327
  • София
Специално минах на старата версия, за да кажа:

Русалке,  newsm20

# 328
Здравейте момичета. Пожелавам на децата ви да имат късмета, не да имат най-високия резултат, а да попаднат в своето училище. Там където ще се учат с удоволствие, ще развиват себе си и ще изградят здрави приятелства. Миналата година бяхме във вашите обувки. Детето ми изкара високи резултати и влезе в една от най-елитните езикови гимназии. Голяма радост и тройно по-голямо разочарование, малко след това. За класна, по езика им се падна неопитно, младо момиче, което не само, че не знае как да преподава качествено, но и не успя да ги сплоти като екип. В класа бавно, но славно се разви агресия, неуважение към учителите, тормоз между съучениците. Токсична среда, в която се диша трудно и днес. Педагогически съвети, разправии, тревоги. Чувам, че в съседните класове са доволни... Може би, ние изтеглихме късата клечка. Не знам. Затова, отново пожелавам на децата ви късмет в избора им. Не са важни точките, които ще видите утре. Живота е този, който ще им напише оценките. Нека растат здрави, спокойни и щастливи и успеха ще е част от пътя им.

# 329
Сайтът им спря да работи, нещо пипат. Може да са ни чели, да им се е отворила глътка и да са се разработили Yum

Едит: Оправи се, но няма нищо.

пенсионирана русалка Heart

Общи условия

Активация на акаунт