ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 2

• 31 641
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
  • София
На мен ми харесва как блъска вратите, нахлува и забива един на онзи мухльо.
И после намигването - все едно се закача с това, което прави. Няма да издавам, тези дето са го гледали се сещат.

Аз май ще искам само да говори, този човек има най-уникалния тембър - толкова дълбок, някак си вагабонтски и същевременно топъл Simple Smile. Ужас, кой знае как му горят ушите от нашите обсъждания.

Опс, Москита ме е изпреварила Simple Smile

# 496
Лицето му излъчва точно благост наа снимката. Същата мисъл ми мина през ума и на мен🙂 ами на живо е същият. Аз отдавна не съм срещала човек да излъчва подобна благост и доброта. Илиян, режисьорът, има подобно излъчване също.

# 497
Аййй, фен клубът лее мили, благи слова Hug
Моски, отивало му да играе badass, а? Мислех, че за теб всичко му отива да играе Joy

# 498
Mоскита, в ОЖ, на сцената с бонбоните, пак така намига  Laughing
В групите във фейсбук не членувам и нямам желание, но съм абсолютно сигурна, че там cе вихрят същите 5-6 потребителки, които го правят и на официалната страница. C тях няма смисъл да се спори, защото не могат да водят спор. Репертоарът им е един и същ, аргументите им при разногласие са "Hай-обичам някой да ми казва кого да харесвам" и "Защо Банков/Вергов ви е такъв трън в очите". Друго ни приемат, ни предават.

# 499
Хахахха, това "Hай-обичам някой да ми казва кого да харесвам" ми е любимо, просто като го кажат припадам. Joy В тия групи изобщо не искам да влизам, няма смисъл.

# 500
Тея във фейса изобщо вече не ги отразявам ,няма смисъл.

Сега към нещо много по-приятно,сцената с бонбоните е сладурска, рядко Зорница се държи така кокетно, когато му даде бонбон..... Heart Eyes, жалко че завърши безславно.

# 501
Майче, аз дори не мога да видя какво пишат, едната група е заключена и по-добре, леко ми е на душата. Grinning Поне през лятото да не чета малоумни коментари, че и без това есента пак се почва хаха.

Малко тъпичко й стана на Зорница като разбра, че се е объркала, чак и на мен покрай нея. Joy

# 502
Ааааааа от вашите коментари вече нямам търпение да гледам филма. Grinning
Да идва съботааа.

# 503
Подозирам,че следващия сезон ще има стабилно хранене с бонбони в леглото.
Притеснявам се само за фигурата на Зорница.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 504
Зайко, дейностите в леглото ще компенсират яденето на бонбони Smirk Joy

# 505
Подозирам,че следващия сезон ще има стабилно хранене с бонбони в леглото.
Притеснявам се само за фигурата на Зорница.Stuck Out Tongue Winking Eye

Хахаха Зайко, така като я гледаш колко шоколад и близалки изяде от 4ти сезон насам заради липсата на ендорфин, дали й е зле фигурата? Joy Нека има хранене в леглото, няма лошо. А и тя няма само на бонбони да я кара, особено щом е в леглото. Wink

# 506
Майчето , доволничко от  взетия изпит , сега с кеф ни  залива с гифчета .
На първото  Зори е като шевна машина - с такава скорост му блъска бонбон след бонбон  Joy Joy
Дебелея само като ги гледам  ooooh!
Тях да не ги мислим , бонбонките ще са им само за  антрактите между сетовете Heart Eyes Embarassed
Тези от фестивала  нищо  интересно не качват  Crossing Arms

# 507
  • София
Спокойно Зайко, после ще гори калориите Wink

Аз съм гледала два пъти Вездесъщият и нямам търпение, Пък си преедставям за тези, които не са го гледали.
Филма за мен е на световни ниво. Казвам го не заради Велислав. Така смятах и след първото гледане, без да имам и идея кой е актьора. Просто филма е направен с много мисъл, с много естетика, всеки детайл е изпипан до съвършенство. Сега като слушам интервютата с Велислав си давам сметка колко много са си допаднали с екипа и как всичко е направено изключително професионално, с много идея, с мисъл и интелект.

# 508
Ееее вече ми стана много любопитно

# 509
Сценарият, актьорската игра и режисьорската работа е на ниво, което е ключа към успеха на филма. Нетърпелива съм да го изгледаме всички в събота, за да може да го обсъдим, без да се притесняваме някой да не каже някой спойлер и да развали кефа без да иска на тези, които не са го гледали Simple Smile

Аз като една мила и добра, невръстна девойка гледам Хари Потър, чела съм книгите три пъти и бих ги прочела пак ако имам време Grinning

Последна редакция: ср, 06 юни 2018, 22:21 от maichetoo0o

Общи условия

Активация на акаунт