ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 2

• 31 761
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
А помните ли когато Калин го засече на асансьора с червената обувка в ръка ?

Беше много смешно Grinning Тогава ли му взе кафето? Припаднах от смях Grinning Само се чудя той видя ли я когато си заклещи обувката? Май колата спря след като тя беше влязла и той видя само обувката... Някой може ли да хвърли малко светлина Simple Smile

# 301
Оооо, тогава в асансьора Марио ако беше анимационен герой така щеше да изглежда гледайки я Joy

# 302
Фифф, видя я, естествено. Еййй, тогава в колата беше ужасно хубав Heart

Ахахахах, Майчееее, безценни са тия гифчета Joy

# 303
Майче , на каква вълна си с това аватарче Joy
Ми на Зори и Марио им се зави свят да се въртят и целуват, та реших да им дам лятна ваканция да си се обичат наволя Grinning
Това е актриса, играеше в един сериал и напусна, та и тя се сбогуваше на летището, от тогава ми върви на подобни сбогувания Grinning

# 304
Фифф, видя я, естествено. Еййй, тогава в колата беше ужасно хубав Heart
Eто ти го в колата, гледайки обувката на хубавата ни Пепеляшка Wink

# 305
Аз тогава го пожелах ...за аватарче ,но нещо не се справих😕
.

# 306
Ели, той Батко не е сигурен, нали знаеш какво си говорихме, Дона даже стихче написа по темата Joy
Амин😂😂😂😂

# 307
Загубената обувка, Батко в колата и разменените думи между тях и сцените в бара са най-запомнящите се от мен в този сезон. Игра почти само с очи! Най-знаменателните сцени!

# 308
Eто ти го в колата, гледайки обувката на хубавата ни Пепеляшка Wink

Боже мой мили Господи!!! Мадона миа!!! Умрях и отидох в рая!!! Онемях и припаднах!!!
Аз как ще спя тая нощ??? JoyJoy

Майче - любими гифчета от любима сцена от любим филм Wink

Баси...не мога да спра да го гледам тоя поглед

Ужас....

Последна редакция: ср, 06 юни 2018, 06:54 от Анонимен

# 309
Аз тогава го пожелах ...за аватарче ,но нещо не се справих😕
.

Утре ще си поговорим и с теб на тази тема Wink

# 310
Мацки, тук ли ще се обсъжда Вездесъщият? Blush
Дааааа. Сега, ние сме малко досадни, ама обещаваме да дадем всичко в объсждането. Innocent
Стела, ти гледала ли си го?

Не, не съм. Чакам 9-ти и потривам ръчички Grinning

# 311
Дааааа. Сега, ние сме малко досадни, ама обещаваме да дадем всичко в объсждането. Innocent

Екстра, ще го разкостим, значи Heart Eyes Аз съм го гледала два пъти, но въобще няма да се посвеня да го изгледам трети път Grinning Това е първият български филм, който гледам толкова пъти.

Ейй, днес е награждаването на фестивала в Стара Загора, да им пожелаем успех на нашите хора Flowers Four Leaf Clover
Между другото, в интервютата на Велислав ми харесва много как говори за режисьора -някак с много уважение и ми създава впечатление за супер свестен тип.

# 312

Екстра, ще го разкостим, значи Heart Eyes Аз съм го гледала два пъти, но въобще няма да се посвеня да го изгледам трети път Grinning Това е първият български филм, който гледам толкова пъти.

Ейй, днес е награждаването на фестивала в Стара Загора, да им пожелаем успех на нашите хора Flowers Four Leaf Clover
Между другото, в интервютата на Велислав ми харесва много как говори за режисьора -някак с много уважение и ми създава впечатление за супер свестен тип.
да, готин е. Беше с тишъртка на Вездесъщият хихи. Един такъв тихичък, спокоен, и също много любезен. Явно свиква вече с рояка фенки около неговата звезда😀

# 313
http://egoist.bg/vezdesashtiyat-za-kogo-zashto/
Слагам една кратка, но забавна статийка защо да гледаме Вездесъщият. Поздравявам ви специално с точка 4 Joy

# 314
http://egoist.bg/vezdesashtiyat-za-kogo-zashto/
Слагам една кратка, но забавна статийка защо да гледаме Вездесъщият. Поздравявам ви специално с точка 4 Joy
Точка 4 да не би да е : Ако ви е омръзнало....

Общи условия

Активация на акаунт