ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 2

• 31 649
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
  • Там,където се събуждам щастлива.
Да защитиш някого е естествена реакция и да не го направиш, за да си опазиш нервите не е довод (Поне за мен!) Тия пет жени са изключително прости и неспособни да видят по-далеч от носа си!

# 481
Моски, с цялата си любов казвам, че искам да тресна някой по кратуната.....ей така...с любов, за баланс
Както е казал авторът...

п.с.права си!!

# 482
  • София
Хъмбъл, ще ходиш ли на награждаването?

Може ли в тази тема да кажа, че отивам да си пусна първи епизод на ОЖ, за да гледам как Велислав Павлов играе Супер Марио.

Песента от Вездесъщият не сме я пускали май. само не знам защо ни заливат с Криско и подобни, а този рап е наистина много готин и дори и на мен ми харесва. Поредно доказателство, че всичко в този филм е направено интелигентно
https://m.vbox7.com/play:c94a971e18

# 483
Офф, не знам аз за песента, ама погледа на Велислав от сцената с Весела Бабинова, в началото на песента е...майко влюбих се. Heart Eyes Joy Малко ми напомни на Марио хаха. Нямам търпение да го гледам. Иначе песента е приятна. Как по дяволите да уча, като ме разсейвате така? Joy

# 484
Москита, права си. Убедих се, че някои хора нямат личен живот, а заедно с това нямат и акъл. Kissing Smiling Eyes
Аз предлагам на всички, които се включват там да спрем. Личи си вече, че тяхното не е харесване на Ю.В., тяхното си е Trollface Харесва им да дразнят, не им правете кеф. Или игнор, или ги иронизирайте, рационализиране там не помага, понеже за това трябва да има човек капацитет. Joy
Теглете една майна и дайте да си говорим тук за нещо хубаво Hug

# 485
  • София
Аничка, аз се чудя къде е администратора на тази група и защо спи, а не вземе мерки и не им направи забележка.

Яница, бързо марш да учиш, че после ще те изпитваме, но не за погледа на Велислав Wink

# 486
Честито на двете момиченца за взетите изпити  Peace bouquet Wine Glass !
Чакаме си клипче от награждаването на КОЛЕГАТА И СЪСЕД  на вергов  Hug
И аз може  да си пусна еп. 1 след 2-3 дни , като си свърша  задачката .
Снощи обаче  се изтипосах , легнах си и се приготвих да си изгледам интервюто  от БТВ с Велислав и ... таблета с паднала батерия  ooooh! Наложи се да  го пусна на телефона , пак беше добре , защото като дават Велислав , просто  не обръщаш внимание на  неприятните подробности .
Доне , и аз  много не гледам  такива предавания по БТВ и Нова , но това е добре . Само как  нежно  гледаше като даваха  интервютата-изненади  със синчето , майка му , сестра му и племенницата  Heart Eyes
Задаваха му и странни въпроси , а той не претупваше отговорите  с разни лафове , за да е интересен , а  правеше пауза , уточняваше и отговаряше логично  и точно .  И после посвири на китара , а накрая /по искане на приятел/ пунтира свирене на саксофон с уста  Joy

# 487
Да защитиш някого е естествена реакция и да не го направиш, за да си опазиш нервите не е довод (Поне за мен!) Тия пет жени са изключително прости и неспособни да видят по-далеч от носа си!
не съм от тези, които да преливат от пусто в празно. Второ, в официалния форум се изказах достатъчно, мисля. Някои ме блокираха, други блокирах аз. Защо да си кося нервите в оная детска градина, питам отново? Първо нямам време, второ наистина нямам нерви. Аз не ги пазя, аз ги нямам 😁

# 488
Хъмбъл, ще ходиш ли на награждаването?

Може ли в тази тема да кажа, че отивам да си пусна първи епизод на ОЖ, за да гледам как Велислав Павлов играе Супер Марио.

Песента от Вездесъщият не сме я пускали май. само не знам защо ни заливат с Криско и подобни, а този рап е наистина много готин и дори и на мен ми харесва. Поредно доказателство, че всичко в този филм е направено интелигентно
https://m.vbox7.com/play:c94a971e18
Ако нашият филм беше в конкурсната програма със сигурност щях поне да отбележа присъствие..

# 489
А как ще ти подейства едно валерианче от фестивала  Joy

# 490

Сладур е Heart Eyes

# 491

чудех се дълго дали да я публикувам, но реших да почакам новите

Действа ми успокояващо🤗това е от най-качественият валериан 😎

# 492
А как ще ти подейства едно валерианче от фестивала  Joy

Ох, каква благост (има ли такава дума, тук правите ли забележки за граматика?) и доброта излъчва!!!
Прибрах се и се връщам на оня клип да видя Хъмбелина Hug

Ели, и аз ще го изгледам...ама уикенда сигурно
Рапчето от песента ми е много на сЪрце, аз от детенце слушам такава музика Simple Smile

Едит:
Егати, написала съм “рапчето от песента” вместо от филма Joy ама няма да го оправям хахаххаха

# 493
Офф, не знам аз за песента, ама погледа на Велислав от сцената с Весела Бабинова, в началото на песента е...майко влюбих се. Heart Eyes Joy
Aз пък, ако някога попадна в една компания с него, искам само да ми намига. Laughing Това намигване с лявото око ми е любимо. Crazy

# 494
Офф, не знам аз за песента, ама погледа на Велислав от сцената с Весела Бабинова, в началото на песента е...майко влюбих се. Heart Eyes Joy
Aз пък, ако някога попадна в една компания с него, искам само да ми намига. Laughing Това намигване с лявото око ми е любимо. Crazy
Дааааа. В тоя клип ми е любимо как отваря вратата, нахлува, бие един шамар на лекето и после намигването Heart
На Велислав ужасно му отива да играе badass Grinning

Калинка, съгласна съм, че трябва да се опитаме да защитим, но в случая май вече се убедихме, че това е изгубена кауза.

Общи условия

Активация на акаунт