ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 2

• 31 643
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
Леле, в началото като видяхме картината в суров вид, въобще не очаквах, че ще видим това - създава ми усещане за топлина, мечтание, нежност. Много е красива Heart

# 556
Леле, в началото като видяхме картината в суров вид, въобще не очаквах, че ще видим това - създава ми усещане за топлина, мечтание, нежност. Много е красива Heart

Нали от снощи сте на вълна Марио, та чета ти поста и се чудя какъв Марио и каква картина пък изкопахте сега Joy Докато зацепя, че говориш за картината на Диана....Joy
И по темата - много ми харесват нюансите на червеното и синьото, които използва. В други две нейни творби съм ги виждала същите

# 557
Оуууу, страхотна картина, все едно е космическа, супер Heart
Интересно ми е тези, които я намирахате за плашеща, дали все още е така при завършен вид?

За сцената под покрива, още като стояха един до друг лицата им говореха, че искат да де доближат. Зорница направи първата стъпка, но след това остави Марио да действа, беше не уверена и изплашена. А той я докосваше толкова внимателно, все едно е от кристал и ако е невнимателен ще я нарани. Беше хубаво, че не му позволи да я изпрати тогава, май и за първи път в отношението си към мъж, който я привлича не действа импулсивно за да пази сърцето си, защото ако бяха прекарали нощта заедно и това дето му на говори Тони на следващия ден, щеше бъде още по-голямо мазало.

# 558
Хахахаха, Дона, за щастие Диана все още е с всичкия си и не е почнала да рисува Марио Joy

Но много ми харесва картината, защото е изкарала нещо много светло и хубаво от себе си Диана. Като я гледам, бих казала смело, че в момента е щастлива. Simple Smile

На тая сцена под покрива тя тръгна преди това толкова категорично - ще се качим, ама няма да ме закачаш. И той естествено обеща Grinning И после тя как плахо пристъпваше, със страх, но пък и с желание. И той как усети страха й. Беше много красиво. Heart

# 559
Оуууу, страхотна картина, все едно е космическа, супер Heart
Интересно ми е тези, които я намирахате за плашеща, дали все още е така при завършен вид?

За сцената под покрива, още като стояха един до друг лицата им говореха, че искат да де доближат. Зорница направи първата стъпка, но след това остави Марио да действа, беше не уверена и изплашена. А той я докосваше толкова внимателно, все едно е от кристал и ако е невнимателен ще я нарани. Беше хубаво, че не му позволи да я изпрати тогава, май и за първи път в отношението си към мъж, който я привлича не действа импулсивно за да пази сърцето си, защото ако бяха прекарали нощта заедно и това дето му на говори Тони на следващия ден, щеше бъде още по-голямо мазало.
Охх, че хубаво си я описала тая сцена.Heart Eyes Кеф ми е да чета. Grinning

# 560
Да ви кажа, за сцената под покрива - ако просто си бяха изяли тортите, без да им се намесват разни чужди романтични изненади, щяха да си останат само с...едното ядене на торта Joy Но когато Съдбата/сценариста Joy се намеси...
А за картината в началото май само аз и Яница бяхме на мнение, че не е нито стряскаща, нито мрачна Grinning и ще се получи нещо много хубаво. И се радвам, че вдъхновението й я е отвело в тази посока.

# 561
Перличке, те каквито бяха шоколадови тез торти, ендорфина щеше да е в небесата и без нещо повече Joy

Aз я намирах за много хубава, особено очите, но сега цветовете и придадоха завършен вид, макар и само с жената беше страхотна.....като я качих тук Злати каза, че я плаши и да я сложа в скрит текст Joy

# 562
Друг такъв луд, освен мен, не знам дали има, но да. Hе я намирам точно за плашеща, но нали знаете как понякага при неприятен звук (примерно, писане с тебешир върху дъска) човек се присвива и му настръхва кожата. По същия начин реагира мозъкът ми на тая петниста жена. Hямам обяснение защо.
Cцената в подпокривното беше една от най-красивите през този сезон  Heart Eyes

# 563
  • София
Ааа, Перличке, не съм съгласна и аз казах, че много ми харесва  и не ме стряска, и не виждам петната а очите , веждите и миглите. Simple Smile
В едно интервю, Диана казва, че тези тъмните картини са и от мрачен период, в който не се е чувствала добре. Гледайки това, което качва, в последните и творби имат цвят - значи е добре, и бесовете са укротени дори и временно. Тази е много хубава, наистина и аз не очаквах накрав да видя това, но идеята на картината ми харесва, много.
 За мен обаче тази ми харесва най-много, направо се влюбих в тази картина

Разкостили сте и облеклото на Велислав Simple Smile. А той, както не изглежда и грам суетен дали въобще си е дал сметка, че е  пак със синя риза Simple Smile

# 564
То е като на работа - едни харесваш, други - не, с трети нямаш допирни точки. Не е по-различно, нормалните неща от живота Simple Smile

Злати, посипвам си главата с пепел за пустите му ризи. Ма кво са все сини, егати! Joy

Батко е Левскарче, затова са му все сини ризите. За протокола ще кажа,че сцената на покрива ми е от любимите. Тогава май за пръв път видяхме колко нежен мъж е Марио, колко копнеж показа с няколко докосвания. Ох, хайде, че отивам на работа Simple Smile

# 565
  • София
Батко е Левскарче и все със синьо, но пък как изглеждаше с червените маратонки във Вездесъщият, а?
Та не е лошо да вкара малко цвят, добре му стои.

# 566
  • Там,където се събуждам щастлива.
Аз си признавам без бой, че точно тази картина не ме впечатлява! Дори ми харесваше повече само с женското тяло, защото израза на лицето изпъкваше. Сега ми се губи този ефект, защото цветовете вляво ми се набиват като първо впечатление и чак тогава жената!

Намирам, че Диана е великолепна портретистка и личното ми мнение е, че понякога не е нужно да завършва картините с галактически мотиви и цветове! Лицата й достатъчно говорят! (Това за картините с лица!]

# 567
Перличке, те каквито бяха шоколадови тез торти, ендорфина щеше да е в небесата и без нещо повече Joy

Aз я намирах за много хубава, особено очите, но сега цветовете и придадоха завършен вид, макар и само с жената беше страхотна.....като я качих тук Злати каза, че я плаши и да я сложа в скрит текст Joy
Да де, ендорфина, щяха да се почувстват щастливи и...направо да преминат към репликата "веднъж вече избързахме, да не повтаряме същата грешка" Simple Smile

Роси, извинявам се, явно не съм запомнила добре. Останах с впечатление, че повечето то вас я намираха картината за доста странна в началото. CakeFlowers Bouquet Това за извинение Simple Smile
И тази, която си сложила е много хубава, но новата направо ми грабна въображението.

# 568
 Злати, защо да си луда, всеки си има различни възприятия и картини или други произведения им носят различни емоции. Аз по-скоро съм откачалката, защото подобни звуци хич не ме дразнят, даже намирам нещо странно успокояващо в тях Joy

Роси и аз на това отдавам "по-тъмните" картини, емоциите са водещи при художниците и всички творци като цяло, дали ще напишеш, нарисуваш или композираш нещо тъжно или весело зависи от личното емоционално равновесие, творбите са отражение на всичко в тях в този  момент.

Последна редакция: чт, 07 юни 2018, 09:29 от maichetoo0o

# 569
Хахахахаххах вие ме разбихте. Върнахте ме в училище в часовете по изобразително и любимия ми въпрос "Какво е искал да пресъздаде художника с това бяло петно на черния фон?" Joy

Общи условия

Активация на акаунт