ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 2

• 31 592
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
Първия път когато Зорница видя Марио, той си беше в ролята на Супер Марио. А и спаси бебето пред очите й. Не знам дали заради това, или както казвате, че по принцип Тони не е неин тип, но тя никога не е гледала на Тони по друг начин, а само като на приятел.
Особено ми направи впечатление, че  в почти всички разговори Тони като нещо я омайваше,  Зорница рязко сменяваше темата и питаше нещо за брат му.
Дона, ще се намери някоя дето да мине твойто одобрение, сигурна съм.

# 616
Честно казано, и аз не намирам особено много допирни точки между Тони и Зорница, освен че и двамата обичат сладкото Grinning
Иначе - да, упорити са, но Зорница е доста по-чувствителна към околния свят и хората срещу нея, докато Тони е малко като трактор, когато си науми нещо - минава през всичко.
Само за сравнение - когато Тони искаше услуга от Зорница за Мона, той буквално използва всякакви средства, за да постигне това, което иска - в операционната я изнуди емоционално, като ѝ каза, че е мислел, че му е приятелка и очевидно е сгрешил.
Зорница, когато искаше услуга от Марио за пациента си, отиде при него и настояваше да го оперират, но Марио отказа, Врабчев отказа и тя прие реалността, не е продължавала да дълбае.

Зорница се бореше за Банков, защото го обичаше, но и защото той ѝ отвръщаше на чувствата. Ако я беше отблъснал по начина, по който тя отблъсна Тони, не мисля, че някога щеше да продължи да упорства.

И изобщо, като цяло Тони гледа леко на живота, радва се на малките неща, гледа да не се тревожи твърде много...когато Зорница го овика за бонбоните, Тони каза една много знакова реплика, която за мен е израз на цялата му натура - "какво толкова?". Зорница въобще не е такава. Тя е много сериозна, много задълбочена и често меланхолична. Тя има нужда не от радост и шеги, а от закрила, от стабилен като скала мъж, на когото тя да се облегне. И има нужда да даде любовта си на някой много окаян, който има огромна нужда от нея. Затова обичаше Банков, затова обича и Марио.

И за малко разтуха, снимки от снощната церемония по награждаването на Велислав. Много ми харесва колко искрено зарадван изглежда Simple Smile

# 617
# 618
 Охо, какви интересни разговори са се заформили тук Simple Smile
 И аз не мисля, че Зорница щеше да отрази Тони даже и да не се беше сблъскала с Банков или Марио. От това, което ни показват тя действа повече със сърцето си и по-малко с главата си. Едва през последните епизоди започна да се включва тази функция за самосъхранение по-така.. И въпреки това Зорница изглежда като човек, което е верен на себе си и се води от чувствата, емоциите и инстинктите си. Още в началото в лицето на Тони видя приятел. Както казахте той не е нейн тип и тя не би се насили да бъде с някой просто защото той ще се държи добре с нея.
 Марио никога не е имал собствен живот. Винаги животът на брат му е бил негов живот. В един прекрасен момент среща Зорница и разбира че има и друго освен Тони. Разбираемо е да е колеблив, да я иска, да я отблъсква едновременно. Но истината е че и той не се отказа от нея. Всеки път беше до нея, когато тя имаше нужда. И всичкото това беше необходимо, за да е осъзнае емоционално.

# 619
fchela, Тони тогава беше доста силно избутан от брат си. Искаше да помогне, и то, не за да се прави на герой, ама нъцки.  

Освен това изобщо не е толкова лекомислен и лишен от дълбоки усещания и чувства, колкото го изкарвате. Това, през което е минал той самият (защото всички отчитат през какво е минал Марио,жалват се какъв герой е, но не и през какво е минал самият Тони, какво е трябвало да изтърпи още от дете, от 15 годишен), го карат да гледа на живота по определен начин. Той се бори за другите и минава като валяк, защото знае какво е да кажеш “Здрасти” на смъртта. И да, предпочита да е весел и жизнерадостен, защото вече е бил доста години на другия край.
Когато живееш втори живот и искаш да го живееш, нямаш време за меланхолия и трагедии, вървиш напред и гониш целите си. И се бориш за щастлив и нормален живот. За себе си и за другите.
Спирам дотук.

Много готин Велислав. Приятно е да го видиш искрено доволен

Последна редакция: чт, 07 юни 2018, 11:58 от Анонимен

# 620
Дона, права си, ама Марио пак нали, за да го пази

# 621
Дона, много е забавно с твоя аватар, като го погледна преди да ти прочета мнението и си представям как изпуфкваш като Тони и тогава почваш да ни пишеш Joy

Тони искаше да помогне, но брат му е твърде ангажиран с мисълта за безопасността му, за да го допусне. И въпреки това после сам го викна да му помогне да го извадят. Принципно Тони и да беше се втурнал, пак трябваше да дойде Марио, за да може да диагностицира проблемите. Тони нямаше с какво много да помогне в тая ситуация.

Въобще не го изкарваме лишен от чувства и т.н. Опитваме се да обясним, че е твърде различен от Зорница, за да може да се влюби тя в него. И не, не е по-лош от брат си ,просто е различен.

# 622
 Дона, със сигурност всеки, който премине през нещо такова, се променя! Но мога да кажа на 100%, че цялата ситуация е много по-травмираща за този, който наблюдава всичко отстрани(в случая Марио). Аз оставам с впечатлението, че Тони не ги осъзнава толкова нещата колкото Марио ги осъзнава, защото:
1. Тони още в 1 епизод, първата сцена запали цигарата, след което го видяхме в още доста други моменти да пуши.
2. Тони още в 3ти епизод на срещата със Зорница надигна чашата с виното въпреки че брат му го предупреждаваше.
3. На Тони му пукаше в значително по-малка степен за имуносупресорите, повече Марио беше загрижен.
4. Тони започна работа в облъчвана от радиолъчи среда и колкото и да се предпазва с жилетки и други средства, пак има риск.
5. Тони се напи безпаметно, когато Зорница го отряза
6. Тони замина за Германия, заряза режима и всичко.

Това са си лични мои наблюдения.
 Москита, замисли се и ти да започнеш да пишеш, отдава ти се много Heart

# 623
Хъмбъл, ти рисуваш? Open Mouth
Москита, само за последното не съм съгласна. Точно заради чувствата си към Марио беше по-мека си мисля аз.
Доне, брат, няма шанс. Нямаше да откликне на Тони нито със, нито без Банков Simple Smile

малко, не като кака Зори, опитвам се тук с едни актьори понякога 😃

# 624
Хъмбъл, считай, че си ни обещала да го нарисуваш и да не вземеш да се измъкнеш Wink

Повече страдаме за Марио през какво е минал, защото е факт, че той се е борил вместо брат си, за да го измъкне. Нали не храним илюзии, че ако Марио не го е дърпал със зъби и нокти наобратно, Тони щеше да е дори жив? Бил е дете, не е успял да се справи с болката, залитнал е, никой не го обвинява за това, Дона. Но между радостта към живота и "кво толкова ако умра, брат ми?" има голяма разлика и да, Тони се отнасяше лекомислено към здравето и живота си, Фифф много точно го е обобщила. Аз обаче вярвам, че той си научи уроците и вече няма да бъде така.

Колкото до отношението му към Зорница - прекрасно е да се бориш да бъдеш щастлив, но когато обектът ти на щастие не си представя същото, е още по-прекрасно да отстъпиш крачка назад и да не го тормозиш. Мен ме побиват тръпки при мисълта някой по такъв начин да се опитва да ме "превземе".

Фифф, едно е да се упражняваме тука по правене на психологически анализи, съвсем друго - да пиша наистина. Но ти благодаря от сърце Hug

П.п. Представих си какво щеше да бъде, ако Тони беше спасявал бебето заедно със Зорница - ситуацията е напечена, нещата са трагични, но Тони не загубва присъствие на духа, говори на Зорница през цялото време, пуска по някой друг майтап, докато ѝ казва да му намери абокат, тя вместо да изглежда кахърна, го дарява с някоя усмивка на поредната шега. Спасяват бебето, тя е много радостна, даже може и да го прегърне за благодарност, излиза от колата, слиза до мазето да си почине, вижда мрачния му неговорещ брат и....се влюбва в него Joy

Последна редакция: чт, 07 юни 2018, 12:26 от Mosquita

# 625
Хъмбъл, ти рисуваш? Open Mouth
Москита, само за последното не съм съгласна. Точно заради чувствата си към Марио беше по-мека си мисля аз.
Доне, брат, няма шанс. Нямаше да откликне на Тони нито със, нито без Банков Simple Smile

малко, не като кака Зори, опитвам се тук с едни актьори понякога 😃
Е че кой очаква да си като нея или като който и да е друг? Изкуството е субективно нещо, всеки го възприема различно. Не се подценявай, когато си готова да ни покажеш нещо, аз лично ще се радвам да видя. Особено ако е Батко Simple Smile А и явно ти се упражняваш с подходящи модели /правилно ли съм разбрала каква е ролята на актьорите?/ Wink

Хахах, Москита, ти за сценарист ли кандидатстваш? Simple Smile

# 626
 Москита, упражненията тук са достатъчно показателни Simple Smile

В този ред на мисли, аз не мисля, че Тони някога е бил истински влюбен в Зорница. По-скоро си мисля, че тя за него беше фикс идея. Беше си навил на пръста да я спечели и правеше всичко възможно да го направи. Веднъж не я попита ''Ти имаш ли чувства към мен, искаш ли ме?'' През цялото време беше ''Аз, аз, аз....'' Признавам, че си имаше и своите мили моменти към нея, но все пак си беше примесено с доза егоизъм. Simple Smile Надявам се и аз след последните епизоди да е пораснал наистина. Simple Smile

Има ли някой идея къде вървят продажбите на картините на Диана?

# 627
Москита, упражненията тук са достатъчно показателни Simple Smile

В този ред на мисли, аз не мисля, че Тони някога е бил истински влюбен в Зорница. По-скоро си мисля, че тя за него беше фикс идея. Беше си навил на пръста да я спечели и правеше всичко възможно да го направи. Веднъж не я попита ''Ти имаш ли чувства към мен, искаш ли ме?'' През цялото време беше ''Аз, аз, аз....'' Признавам, че си имаше и своите мили моменти към нея, но все пак си беше примесено с доза егоизъм. Simple Smile Надявам се и аз след последните епизоди да е пораснал наистина. Simple Smile

Има ли някой идея къде вървят продажбите на картините на Диана?

Мисля, че бях видяла накъде съобщение, че са изложени в ресторант Cotto.

# 628

Мда, Диана беше качила снимка и беше написала, че са там.
Абе, много замълчахте нещо. Grinning

# 629
Яница, чак ми е неестествено да има такава тишина Joy

Айде, за Хъмбъл е ясно, тя рисува Велислав, ама останалите къде се покриха да им се неначудиш. Grinning
Аз лично се чувствам гузна пред Дона, щото вместо да изпълзявам от сивата дупка се наврях в черната Flushed

Слагам една снимка да гледаме поне, като няма да говорим. Знаете, че по принцип не го харесвам такъв късокос, обаче тези очи... Heart

Общи условия

Активация на акаунт