Дългото чакане след трансфер - Тема 69

• 67 305
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
Момичета моля за мнение. Че съм бременна е ясно.. ама този прогестерон не е ли доста нисък.

ЧХГ 270.24mIU
Прогестерон 13,3ng/ml

Днес ми е 9ти ден от трансфера на 5д емб ( деня на трансфера не го броя )

# 361
  • На остров
Клип на мен това ми в трета стимулация и четвърти трансфер. Първите ми стимулация бяха по дълъг, а асега къс.
С първата е ясен резултата до мен заспива, след това зет беше без стимулация негативен, втората беше тази зима и стана многооо дълъг протокол почти 3 месеца отне и резултата беше негативен, дойде ми на 12 ден от пункцията и при тази стимулация въпреки прогестерона. Но и при двете първи стимулация пункцията се уцелваше на 13 или 14 ден. Сега по късият протокол на 11.
Дано си права, днес няма да правя тест така реших, издържах цял ден.
Христина никога не съм следила прогестерона при бременност и нямам идея.
Относно преждевременно раждане рискове от това има и едноплодова бременност.

# 362
Момичета моля за мнение. Че съм бременна е ясно.. ама този прогестерон не е ли доста нисък.

ЧХГ 270.24mIU
Прогестерон 13,3ng/ml

Днес ми е 9ти ден от трансфера на 5д емб ( деня на трансфера не го броя )
Според мен питай доктора .Моя в деня на трансфера беше над 60 ,което означава ,че когато съм имала положителния тест е бил доста повече.Не съм наясно ,но мисля че при бременност трябва да е доста по-висок.

# 363
Док каза да продължавам със същите медикаменти.

Shannel бил е над 60, но в коя мерна единица? Можеш ли да провериш?

# 364
Док каза да продължавам със същите медикаменти.

Shannel бил е над 60, но в коя мерна единица? Можеш ли да провериш?

# 365
Христинче честито. Прогистерона ти е нисък. Моя съвет е да вземеш веднага инжекции Прогестан. Моя в деня на трансфера беше 34. После с положителния тест беше 18. И веднага доктора ми взе мерки. Сега е 28 , но аз продължавам с инжекциите.

# 366
на ася дока се обзалагам на всичко, че се казва Николов  Rolling Eyes

Да казва се Николов.

Мтз Защо да е рано да се вижда на ултразвук, днес ми беше 17-и ден на 5 дневни. При Чхг 1500 мисля, че не е рано. Даде ми снимка и се вижда енда малка точка. Другата седмица съм пак на преглед, ще видим как се развива.

# 367
Пак ще го кажа и друг път се е писало-не зависи от ЧХГ количеството ,а от дните след трансфер и имплантация .Това ,че ти е 1500 изобщо не означава ,че задължително ще се види .На моя приятелка беше 6000 на този ден ,по твоята логика тя трябваше да чуе сърце на 17 ден след трансфер ли ??

# 368
  • Сливен
Този Николов синът на Табакова ли е ?

# 369
Христинче честито. Прогистерона ти е нисък. Моя съвет е да вземеш веднага инжекции Прогестан. Моя в деня на трансфера беше 34. После с положителния тест беше 18. И веднага доктора ми взе мерки. Сега е 28 , но аз продължавам с инжекциите.

Бих си Прогестан по една инж на ден.. 2 дни след трансфера ги започнах...ама имах само 7амп... и като ми звършиха сложих Пролутон Депо...  сега пак намерих и като минат още няколко дни пак ще си го почна прогестана. Дано всичко е наред... доктора много спокойно ги приема нещата... “Продължавай с терапията” и това беше.... как да не се изнерви човек...

# 370
  • На остров
Сега седя и си мисля, има ли други като мвн, които приемат само вагинален прогестерон и нищо друго.
Клексана в България с рецепта ли го купувате ? Дали се вкарвам в филми или в добре да се взима ? Нямам доказана нужда, не съм имала проблеми и през последната бременност. Но чета всички масово взимат и се замислих и аз.Съвсем явно ми изпушва главата щом на стари години почнах да се държа инфантилно.

# 371
Аз пия 3х2 утрогестан ,+ 2 капсули от него вагинално сутрин, а вечер Кринон вагинален крем. Надявам се да е достатъчно Simple Smile

# 372
Сега седя и си мисля, има ли други като мвн, които приемат само вагинален прогестерон и нищо друго.
Клексана в България с рецепта ли го купувате ? Дали се вкарвам в филми или в добре да се взима ? Нямам доказана нужда, не съм имала проблеми и през последната бременност. Но чета всички масово взимат и се замислих и аз.Съвсем явно ми изпушва главата щом на стари години почнах да се държа инфантилно.
Щом нямаш нужда незнам .Тук го изписват почти винаги .Има само някои доктори ,които не ги изписват .А някои дори изобщо не ти правят изследване за тромбофилия ,дори и след два неуспешни трансфера ,защото не вярват че е проблем .Можеш ли да си представиш.

# 373
Този Николов синът на Табакова ли е ?
Да.

# 374
  • На остров
Днес ще ми дойде събудих се от силни ПМС. Явно не ни е било писано, този път е малко по различно защото е за апоследно. Няма смисъл да се заблуждавам, че не ми е гадно или не ме боли. За надеждите  и мечтите е ясно.
Пожелавам много успех на всички и много здрави бебета на финала !

Общи условия

Активация на акаунт