Дългото чакане след трансфер - Тема 69

• 67 301
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
Момичета, знам че може би въпроса ми не е за тази тема.. ама да ви питам.. Страх ли ви е да забременеете с близнаци?

# 316
Ооооо мен не ме е страх. Аз се надявам да са близнаци! Знам,че както съм 1,5м висока няма да ми е много хубаво с този корем, но наистина тая надежди и двете ембриончета да са упорити и да се хванат здраво Simple Smile Лелее , даже сега се улових как пиша ухилена до уши Simple Smile

# 317
  • София/Севлиево
Тa aз бях бременнa с 3,и не дaдох и думa дa се кaже зa индукция, каквато се прaви в този случай. Искaм близнаци, въпреки че ще е труднa бременност.Aмa каквото дойде...

# 318
Успех на всички с +++ резултатии момичета, моят опит завърши с неуспех, днес на 17 ден след трансфер на 5 дневни, уринен тест " - ". Трябва да събирам сили за следващия тираж. Сега след спирането на хапчетата, какво следва? В смисъл кога трябва да ида на преглед?Нещо по-специфично трябва ли да правя?

# 319
Успех на всички с +++ резултатии момичета, моят опит завърши с неуспех, днес на 17 ден след трансфер на 5 дневни, уринен тест " - ". Трябва да събирам сили за следващия тираж. Сега след спирането на хапчетата, какво следва? В смисъл кога трябва да ида на преглед?Нещо по-специфично трябва ли да правя?

А кръвен тест пуска ли? Имаш ли зацапване или цикъл?
Въпреки, че на 17 ден би трябвало да покаже и уринен.
Звънни на доктора и си запиши час. Аз на твое място не бих спряла лекарствата без кръвен и без зацапване.

# 320

А кръвен тест пуска ли? Имаш ли зацапване или цикъл?
Въпреки, че на 17 ден би трябвало да покаже и уринен.
Звънни на доктора и си запиши час. Аз на твое място не бих спряла лекарствата без кръвен и без зацапване.

Пуснах кръвен на 10 ден след трансфер по препоръка на лекаря защото имах силни болки ниско в корема и едвам забележима капка кръв на превръзкаъа, тогава той показа 0,49 от рефернтн стойност за бременни 5.Вече нямам и напрежение в гърдите. Док. каза да спирам лекарствата, а аз незнам после какво ще се случва. Много съм разочарована, но се надявам все някога на успех Sad

# 321
  • На остров
Ася честито ! Лека и безпроблемна !
Мур Мур съжалявам, на 17 ден щом не показва пиклив тест за съжаление е ясен резултат.
Христинчето не ме е страх от близнаци, много бих се радвала.

# 322
Съжалявам за резултата и при мен беше такъв, веднага се обадих в клиниката за да съобщя резултата, а те ми казаха за спра лекарствата и на 12 ден от следващия цикъл да запиша час за консултация с док какво ще правим от тук нататък..

# 323
И мен не ме е страх от близнаци, искаше ми се но се вижда само една точка. На 17-и ден от трансфера ако бяха две щеше да се покаже нали? Чхг-1500.

# 324
Мур Мур съжалявам, но щом има кръвен с такива стойности значи трябва да послушаш доктора. Би трябвало като ги спреш до 2-3 дни да ти дойде.

Христинче и мен не ме плашат близнаци, даже бих се радвала на 2 Simple Smile

# 325
  • София/Севлиево
Aз при отрицaтелния тест спрях лекaрствaтa и изчaкaх дa ми спре и цикъла и ходих нa преглед. Т. к. товa ми бяхa последните зaмрaзени ми подготвихa новите документи зa фондa и почнaх всичко от началото.

# 326
Мен ме е страх, и то доста. Имам момиче, родена недоносена в 31гс 950гр... хич не ми се иска да минавам пак през този АД. Та затова ме е страх.

# 327
  • Пловдив
Момичета, има ли някакъв нов метод или хитрина за поставянето на фраксито? При мен стават огромни сърбящи буци, та ако нещо съм изпуснала -споделете моля❤

# 328
Как го биеш?
Хващаш гънка около пъпа, бодеш иглата и вкарваш бавно. После не се разтрива.

# 329
  • Пловдив
Ми така го бия, леко, бавно, ама пусто да остане хем сърби, хем буци стават.

Общи условия

Активация на акаунт