Дългото чакане след трансфер - Тема 69

• 67 298
  • 735
  •   2
Отговори
# 330
Чела съм, че някои момичета правят алергия от фраксипарина...и минават на клексан.. да не би и твоя случай да е същия?

# 331
И мен не ме е страх от близнаци, искаше ми се но се вижда само една точка. На 17-и ден от трансфера ако бяха две щеше да се покаже нали? Чхг-1500.
Някой път се вижда по -нататък .Аз имам приятелка на третия преглед разбра и сега има близначета.Иначе мен не ме е страх от близнаци ,но върнах само едно по преценка на доктора и то се хвана,защото смята ,че бременността с близнаци е много трудна и не препоръчителна за него-д-р Стаменов

# 332
Умирам за близнаци, самата мисъл ме усмихва, толкова са сладки и милички като се заиграват...Heart
При мен едното ембрионче спря развитие в 7 г.с., иначе бяха две точици първоначално. Бях много щастлива, но не било писано. Иначе докторът ми дръпна една лекция за рисковете и опастностите при многоплодна бременност като ме видя, че ревнах като разбрах, та ми олекна донякъде.
Абе по едничко да си има всеки, който иска, благословия си е. Оттам нататък всичко вече е малко по-различно, по-спокойно е един вид вече като си имаш едно детенце. Поне за мен. Simple Smile

# 333
  • тук-там
Ася, а не е ли твърде рано да види каквото и да е док? Освен това при бластоцист е съвсем нормално да се хване едно и да се раздели - демек еднояйчни, което със сигурност няма как да се види на този етап.

# 334
  • София
на ася дока се обзалагам на всичко, че се казва Николов  Rolling Eyes

# 335
  • София
ЧХГ над 1000 се вижда на ехограф. Няма отношение към броя ембриони.

Жана, Flowers Hibiscus

# 336
  • Пловдив
Чела съм, че някои момичета правят алергия от фраксипарина...и минават на клексан.. да не би и твоя случай да е същия?
Мисля, че не е алергия. Благодаря ти!

# 337
На мен ми става така от фраксипарина, ако уцеля съдче. Все пак се оказа алергия, имах завишени еозинофили, освен това, когато смених с клексан - рязко изчезна и нямам проблеми вече.

# 338
Идеята за 2 хубави бебета е прекрасна - но рисковете да не може да се износи многоплодна бременност и да  родите бебетата много по-рано са големи. За мен по-добре едно доносено бебе , отколкото две родени по 700-1000 гр и после да се чудя няма ли да имат един куп увреждания. А и има жени , които просто няма как да износят две бебета, да не говорим за 3.  Аз бях категорична , че не искам да ми връщат 2 ембриона.

# 339
Аз също не искам близнаци. Пък и за годините ми е вече противопоказано. Както каза Йоана, предпочитам живо, здраво, доносено бебе, вместо високорисковата и за майката, и за бебетата многоплодна бременност.

# 340
  • На остров
Точно заради тези рискове на много места извън България не е по избор а по преценка на лекарите и в 80 процента от случаите се връща само по едно бебе. Връщат се две когато шанса за блзинаци е минимален.

# 341
  • Пловдив
Днес ми върнаха 2 по мое настояване, сега ме достраша, но каквото -това е..

# 342
Аз съм от тези които не се страхуват , и макар Док. да обясни всички рискове аз мечтаех за близнаци . Бях се отказала от тази мисъл , защото Док. уж беше против . Но в деня на трансвера ми върна два ембриона . И аз знаех , че са правилните , тези които съм чакала . Не мога да го обясня но , го чувствах от първата инжекция , че това няма да е просто опит . А , че отивам да забременея ! И така и стана . Сега се моля да се развиват добре и да имам щастието да ги гушна . Успех на всички момичета !

# 343
  • На остров
Днес ми е 10 ден след трансфера, още не съм тествала днес, да видим дали ще издържа до утре.
Седя и се чудя друго пункцията ми беше на 11 ден вместо на 14 ден от началото на мц , кога да не чакам мц на 14 ден от пункцията или на 28 ден както обикновенно.

# 344
Броиш 14 дни след пункция ако ти е толкова ЛФ .Моята лутеална фаза е 12 дни и на 13-тия ми идва и така ,когато прескочих датата се усъмних леко.Винаги знаех кога ще ми дойде преди .Следях О и броях 13 дни след нея.А О ми е била и на 14 ден и на 15,18,19 че и по късно ,но лутеалната фаза на всяка жена е точно определени дни от 10-16 дни след О.Ако няма някакви аномалии.

Общи условия

Активация на акаунт