Дългото чакане след трансфер - Тема 69

• 67 300
  • 735
  •   2
Отговори
# 345
  • тук-там
Спрямо ЛФ - 12-14 дни след О. Но на мен от лекарсвата не ми идва, така че не знам какво да те посъветвам да броиш.

# 346
Днес ми е 10 ден след трансфера, още не съм тествала днес, да видим дали ще издържа до утре.
Седя и се чудя друго пункцията ми беше на 11 ден вместо на 14 ден от началото на мц , кога да не чакам мц на 14 ден от пункцията или на 28 ден както обикновенно.
И на мен ми е 10 ден след трансфер. Как се чувстваш, имаш ли някакви болки? Аз съм с мн подут корем.  На мен доктора ми каза на 14-ти ден да направя кръвния тест. Слагала съм овитрел и ме е страх да не завиши фалшиво резултатите, ако го направя преди определената дата.

# 347
Чела съм, че някои момичета правят алергия от фраксипарина...и минават на клексан.. да не би и твоя случай да е същия?
Мисля, че не е алергия. Благодаря ти!

Според мен също е алергия. Аз имам само синини, нито се поддува, нито е червено, нито сърби.

# 348
Чела съм, че някои момичета правят алергия от фраксипарина...и минават на клексан.. да не би и твоя случай да е същия?

Според мен също е алергия. Аз имам само синини, нито се поддува, нито е червено, нито сърби.

И аз имам синки от време на време, друго не.. Синките са от засегнато капилярче иначе.

# 349
  • На остров
Значи правилно съм решила и аз спрямо овулацията, 14  дни ми е лф.
Чувствам се добре, понякога имам усещането, че ще ми дойде после ми минава. Аз не очаквам гадене, промяна във вкуса и т.н. никога не съм имала и не вярвам и сега да имам.
Леко увеличен апетит, будя се рано сутрин и сънувам докато спя. Другото е ореолите.
Корема ми е леко подут, ама не го свързвам с бременността, а по скоро с хормоните.

# 350
Момичета, при мен е 6-ти ден след трансфер. До вчера единственото,което съм чувствала беше от време на време болка ниско долу , като ПМС. Ноооо.. тази нощ даже сънувам ,че ми се върти свят, събудих се и стаята направо се въртеше цялата. Не можех да стана от леглото. Мъжа ми ме придружи до тоалетната. Днес цял ден не се чувствам никак добре- много ми е отпаднало и имам невероятни киселини. Моля се да е само днес. Не знам какво става. Може да е от тая цялата шепа лекарства дето я пия .

# 351
Момичета, след 6 години борба и 7 опита, да се похваля с вълнуващите прекрасни резултати от 8 опит, след трансфер на две 5 дневни ембриончета.
На 10 ден уринарен тест - бледа втора черта.;
На 11 ден ЧХГ - 590,90
На 14 ден ЧХГ - 1563

Пожелавам си всичко да е наред до края, а на всички вас стискам палци и дано скоро всички изпитата радостта от положителни тестове. Много съм щастлива!!!

# 352
  • Пловдив

Май е добре да звънна на доктора, благодаря!
Честито, Холи! Безпроблемна бременост ти желая!

# 353
Честито Холи Бери! Пожелавам ти всичко да е наред докрая . Вдъхваш надежда на всички ни Simple Smile

# 354
Честито на Холи и Ася. На другите момичета стискам палци.  Ние  днес на 18 ден след трансфер видяхме сакче.

# 355
  • На остров
Браво Рончо,
Холи супер много се радвам ! Честито и лека и безпроблемна !

# 356
Браво Рончо,
Холи супер много се радвам ! Честито и лека и безпроблемна !

Благодаря Ви момичета! Много сте мили. Успех на всички!

# 357
Момичета, има ли някакъв нов метод или хитрина за поставянето на фраксито? При мен стават огромни сърбящи буци, та ако нещо съм изпуснала -споделете моля❤

armira при мен също се появяваха синини и буци от фраксипарина, след първата седмица започнаха да ми стават и едни червени сърбящи петна около инжектираното място. Тогава доста се притесних и аз от алергия, а и не ми беше останало място по корема за нови инжекции. Лекарката ми каза, че не е алергия, но ако искам мога без притеснение да го заменя с Клексан. Той е по-скъп и се намира малко по-трудно, но буци не се появяват, само понякога малка синя точка около мястото. Поне при мен е така за сега. Между другото и иглите на Фраксипарина са малко по-тъпи, по-трудно пробиват кожата, в сравнение с Клексана. Консултирай се с доктора си, може да ти го смени.

Последна редакция: пн, 18 юни 2018, 19:56 от Клио

# 358
  • Пловдив
Ооо, аз съм бърза, вече му звънях, смени фраксито с Клексан, който едва намерих😊

# 359
Две в едно, аз съм имала две стимулации и при двете нямах пресен трансфер, по различни причини замразявахме всички ембриони. Пункциите бяха на 11 ден. Въпреки, че лутеалната ми фаза обикновено е  около 13 дни, след пункциите ми идваше на 10 ден. И двата пъти цикълът беше по 21 дни вместо 27 - 28 дни както обикновено.
Стискам палци изобщо да не ти дойде, имам добро предчувствие за теб.

Общи условия

Активация на акаунт