Детски рожден ден Варна - 12

• 112 467
  • 690
  •   1
Отговори
# 225
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Как да помогнем, като не знаем какво имате в предвид под Елза-фигурка, костюм??? Аз търся мнения за Ролбата?

# 226
  • Варна
Как да помогнем, като не знаем какво имате в предвид под Елза-фигурка, костюм??? Аз търся мнения за Ролбата?

Извинявам се, че не уточних, в главата ми е само тази пуста Елза, не мога да мисля вече. Търся аниматор, който да се облече като Елза и да ги забавлява около час...

# 227
Мисля Димана имаше такъв вариант. Парти агенция Щураци

# 228
И аз я видях Димана облечена в синя рокля като Елза, но не прилича много Simple Smile ако детето очаква да види "истинската" Елза няма да се получи.

# 229
Питайте Кака Деси-аниматор. Виждала съм снимки във фейсбук, но дали е Елза, не зная. 😁

# 230
  • Варна
Мерси! Димана честно казано не ми допада, кака Деси ще питам.
А други дами аниматорки можете ли да ми предложите?

# 231
Моля, за скорошни отзиви за The room kids. Изглежда ми новичко, но мъничко, дали ще може 10 възрастни да се съберем на масичките близо до децата? Как са аниматорите, храната, цялата организация?

# 232
Ние миналият месец празнувахме там. Бяхме 14 възрастни. Без проблем се събрахме. Храната не е нищо особено. Организацията преди това малко им куца, обслужването за напитки на възрастните също. Аниматорите се занимаваха с децата. Още си чакам снимките.

# 233
  • Най-красивата страна
Бяхме на рожден ден в Ретро клуб ,Чаталджа.Деца на 10години.
Диско водещият направи страхотен купон за децата.
Храната беше много добре,обслужването също.
Единственият недостатък е,че заведението няма двор.

Вчера бяхме в Панамера,където обслужването и храната също са добри,но заведението е подходящо за по-малки деца.
Нашите играха в градината ,но след час вече им стана скучно.

# 234
Скоро някой да е празнувал в Плей он?

Да похваля детския център " Мама и аз" празнувахме в "Приказния град" и Мемо тематично парти, децата останаха доволни, рожденичката ни беше във възторг. Момичето, което водеше анимацията ги забавляваше. Нямам забележки, мили, внимателни, отзивчиви.

# 235
  • До морето
Панамерата нали я бяха затворили? Работи ли отново? Има ли някакъв ремонт? Последно всичко беше в окаяно състояние.

# 236
Не съм чувала да са я затваряли. Даже бях срещала преди време в Грабо ваучери за тях.

# 237
Да кажа на всички, които като мен се интересуват от Плей он , че от края на май е затворен. Местят го , не казаха къде, но ще бъде отворен отново септември. Но пък Трамплин парка в Мол Варна си работи и правят рождени дни. Като там имат ограничение, че за да се проведе трябва да се заплати куверт за 12 деца ( за 1 час - 12 лв + 2 лв за чорапи), от там нататък 50 лв за наем за зала......

# 238
Брей, че цифромани!!!

# 239
Здравейте,
мисля че тук скоро се коментираше,но сега не намирам поста...Моля ви,кажете ми къде във Варна пълнят балони с хелии и ако е възможно на малко по-ниска цена?
Проверих две цветарски магазинчета в Левски на ул.Роза,както и зад Червения една сладкарничка и цените започват от 5/8/10лв(за тези по-луксозните балони)...казаха ми и едно гаражче на Чаталджа,та и там трябва да проверя....
И по темата,миналата неделя бяхме на РД в Ред Хот в Левски(като гости)-хареса ми.
Сега и на мен ми предстой подготовка на първи рожден ден,обиколих няколко заведения (БМ,Хепи Хаус),но май ше се спра на първия си вариант-малко хотелче в Кранево,с басейн и малък детски кът,който се надявам да започне да функционира до 10тина дни.

Общи условия

Активация на акаунт