Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 30

• 72 046
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
Здр момичета можели точен адрес на фонда благодаря ви предварително

# 496
Здр момичета можели точен адрес на фонда благодаря ви предварително
http://www.car-bg.org/contacts.htm

# 497
Момичета, страницата е обновена Simple Smile

# 498
  • Varna
Кое й обновено на мен ми стои статус прието заявление🤔

# 499
Сега пише това:

"Уважаеми пациенти, до 31 август 2018 г. заповеди за финансово и организационно подпомагане ще получат заявителите с вх.№  41 600  включително!
    Данните в интернет страницата са валидни към дата 24 август 2018 включително. Заявленията, подавани след тази дата не са въведени в уебсайта и са със статус "прието заявление. Получаването на заповедите се извършва по предварителен месечен график. Той се изготвя, след като наш служител се свърже с Вас по телефона."

Преди пишеше, че данните са валидни към 10.08.

# 500
  • Varna
Ясно.То е важното в края на седмицата да обновят статусите Simple Smile

# 501
  • Варна
Да, и аз съм със статус "Прието заявление" все още. Има ли шанс да променят статусите този месец, при положение, че са направили едно обновление на страницата на 24.08 ? Или може на 31.08 пак да има актуализация ?

# 502
Аз нямам представа.... Рефрешвам постоянно и като видях промяна реших да пиша. Иначе ми е първо подадено заявление и нямам абсолютно никаква идея и аз какво чакам.

Момичетата казаха, че ще се събира комисия, така че предполагам, че може да има промени в статусите.
При мен сега има промяна, но преди изобщо не излизаше, че има такъв номер.

# 503
  • София
Пффф, как ме зарадвахте... аз днес проверявах, че даже звънях във фонда, но никой не ми вдигна.
Поне съм с прието заявление... Дано има комисия тази седмица и септември живот и здраве да ни одобрят и така...

# 504
Пффф, как ме зарадвахте... аз днес проверявах, че даже звънях във фонда, но никой не ми вдигна.
Поне съм с прието заявление... Дано има комисия тази седмица и септември живот и здраве да ни одобрят и така...

Аксения, кой номер сте?

# 505
  • София
42772 / 07.08.2018г. - Аз все си мисля, че декември ще ме зарадват Simple Smile

# 506
И на мен вече ми излиза, че съм с приети документи, сега седя и чакам...виждам нещата евентуално декември, така каза и координаторката в клиниката, айде дано предколедно Heart

# 507
  • Varna
Аз си глася  за ноември,макар че по новите правила трябваше  да е октомврии...

# 508
  • София
Жоржи, ние сте теб наистина вървим заедно Simple Smile С инсета не успяхме, нооо този път ще стане!!!
Вале, то нищо не се знае, може да се забързат, през февруари раздадоха двойно повече заповеди, след като декември и януари бяха по-заспали.

# 509
  • Варна
И аз така Valentina, надявам се за втората половина на октомври, но нещата отиват на ноември, дано поне е в началото.

Общи условия

Активация на акаунт