Намаления – лято 2018 г.

• 139 689
  • 678
  •   1
Отговори
# 225
Някой има ли наблюдения върху намаленията в сайта на Бенетон?
В момента има до 50%, но съм си набелязала доста неща, а незнам дали ще намалят още...

# 226
Ами да,и аз съм на мнение,че трябва да го оставиш,както си го намерил,в тях сиг така мятат дрехи навсякъде,кой ли ги подрежда после Innocent

# 227
  • Бургас
В бургаското HM всичко си беше наред. Това в понеделник. Взех си един тъничък пуловер за крупната сума от 10 лв 😁 Тъпото и дори некоректното е, че в сайта им беше 17 лв. И това важеше и за доста други стоки, които в магазините са по-евтини, а в сайта са на по-висока цена.
В Зара нищо не ми допадна. Все едно разглеждах дрехите на баба ми от младините й.

# 228
В бургаското HM всичко си беше наред. Това в понеделник. Взех си един тъничък пуловер за крупната сума от 10 лв 😁 Тъпото и дори некоректното е, че в сайта им беше 17 лв. И това важеше и за доста други стоки, които в магазините са по-евтини, а в сайта са на по-висока цена.
В Зара нищо не ми допадна. Все едно разглеждах дрехите на баба ми от младините й.

Не е некоректно, тъй като физическите магазини и он-лайн магазина са 2 различни фирми, нормално е да има такова разминаване в цени и стоки.

# 229
  • Бургас

Не е некоректно, тъй като физическите магазини и он-лайн магазина са 2 различни фирми, нормално е да има такова разминаване в цени и стоки.
И така да е, марката е една и съща и е малко подвеждащо. Ако не знаех какви са цените в магазина, снощи щях да си поръчам онлайн и да се набутам.

# 230
Намаленията на сайта на massimo dutti са още по-големи от днес и все още се намират доста дрехи, за разлика от магазините им

# 231
  • Някъде там
Ами то хвърлянето и хаосът са си от клиентите, не от персонала. Не може всеки да мята и да джаска, а след него да върви служител, който да сгъва и подрежда. Като взимам нещо от щендер със закачени дрехи - връщам си го пак там. Като разгъна дреха от подредените на купчинки, пак си я сгъвам и оставям на купчинката. Ако всички го правеха, нямаше да е такава лудница, каквато описвате Wink
Иначе в бургаската Галерия и аз ходих, но малко след отварянето и всичко си беше подредено допреди да нахлуят хуните Grinning
Ами чужденците ги хвърлят основно! Защо през зимата не е такъв хаус! Като идват най-големите селяни така ще е 😣

# 232
  • I want it all and I want it now.
Вчера бях в ХМ в Германия. Беше хаос и падаха неща по земята.

# 233
  • Велико Търново
Точно по време на зимните намаления бях в ХМ и Зара в Германия, и определено бях потресена. Сигурно една трета от дрехите бяха по земята или хвърлени върху щандовете, всеки мереше нещо някъде и беше кошмар.

# 234
  • вкъщи
В Бершка има ли намаления? Че съм си харесала един панталон?

# 235
  • София
В Бершка има ли намаления? Че съм си харесала един панталон?

да

# 236
  • София
Дами, някой да е минавал през магазина на Некст в Ринг Мол? Започнаха ли намаленията там?

# 237
  • Countryside
В Сваровски доста неща са намалени на 30%,  продавачката ми каза, че до седмица-две до 40% и даже 50% на избрани артикули.

# 238
  • София
Дами, някой да е минавал през магазина на Некст в Ринг Мол? Започнаха ли намаленията там?

Днес минах и пишеше до 50% на всичко.  Не бяха сменили етикетите още и беше пълно с народ.

# 239
А знаете ли до коя дата ще бъдат намаленията ? И по-конкретно тези в зара и мохито ? Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт