АГ клиника Селена-18

• 112 317
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, знаете ли дали, ако нямам направление за хоспитализация, такова ще може да ми се издаде в деня на раждането от самата болница. Знам, че и личният лекар е вариант, но не знам дали ще дочакам за него.

monamour, опитах да ти пиша, но си си блокирала съобщенията. Предполагам че не си родила вече, ако случайно си, беше ли наред всичко с издаването на фактура от Селена, заедно с придружаващите документи и съответно мина ли ти плащането от Булстрад?
Не знам как да си оправя съобщенията... Още не съм родила, но при престоя ми в патология за задържане след това мъжа ми им каза какво точно са напишат във фактурата и от Булстрад върнаха всичко.
Така,че и с раждането мисля,че няма да има проблем. Просто трябва да им кажеш какво точно да пишат.

# 661
Ако някой знае други Аг-специалисти в Селена по ЗК, нека сподели. Аз се чудех за тази Станева, защото Петрова не ми е опция. Наистина за прегледите - нито претегля, а кръвно ми е мерено веднъж. Да не говорим, че допусна да родя с неизлекувана бактерия и ни натъпкаха с антибиотици с бебето след раждането. Едва не ме изпусна при нормално раждане преди три години
 Не искам да си спомням. Беше касапница и лошото е, че тя просто не знаеше какво да прави. Наложи се да извикат д-р Матев, който ми спаси живота. Иначе по време на консултациите беше мила, даваше вид на човек, на когото мога да се доверя.
Абсолютно те разбирам за Петрова. Измери ми многократно шийка 3см, изписа ми неща за задържане, като ме приеха в Селена не дойде да ме види и 1 път(а ходих и на частно при нея). В последствие 3ма други различни лекари измериха шийката 4 см,че и отгоре. Направо съжалявам за избора ми по каса.
Защо не се насочиш към АГ по каса извън Селена?
Честно казано, там винаги се чака много.
Отворена съм за предложения. По калкулатор трябва да съм в 6 г.с. и трябва да си избера АГ скоро. Ако имаш добър опит с някого, ще се радвам да споделиш.

# 662
Знаете ли дали консултацията с анестезиолог преди секцио е задължителна, и заплаща ли се?

# 663
Аз не бях правила консултация,въпреки,че секциото ми беше планово.В деня на самата операция казах ,че нямам консултация с анестезиолог.Вече в операционната ми я направиха и се състоеше във въпроси,свързани с това дали имам алергии и какви лекарства съм приемала.Иначе преди година ходих на въпросната консултация преди лапароскопия и тогава не се заплащаше.

# 664
Безплатна е консултацията с анестезиолог. Никой не може да Ви задължи за нищо, но не виждам причина да бъде пропусната, не е нещо страшно, а си е важно. Не бих я оставила за непосредствено преди операцията.

# 665
.

Последна редакция: пт, 08 мар 2019, 08:05 от krassi14

# 666
Не се заплаща,състои се във въпроси,които анестезиологът отмята на анкета и съответно отговаря на въпроси относно двете упойки и дали би се възползвал от тях.С тази анкета и другите документи се отива в Родилното,за да си създадеш досие за раждането. Simple Smile

# 667
Аз направих консултация преди планово секцио. В Селена на втория етаж. Безплатно е. Хубаво да си я направиш предварително, защото после ще те притесняват в операционната. На моето секцио се падна анестезиолог д-р Георгиев, много съм доволна.

# 668
Благодаря  за разясненията! Определено при следващото ходене до Пловдив ( пътувам 2ч.) за преглед , ще отидем на такава консултация, хем да видим и самата болница. С докторката засега определихме секциото да е на 2-ри април ( 36г.с.+4 дни), надявам се близнаците да кротуват вътре поне до тогава 😕

# 669
Пухче стискам палци близнаците да кротуват до датата ти. Анестезиолога преглежда от 11.30 до 12.30 да го имаш предвид като пътуваш.Иначе ти пожелавам леко раждане и най прекрасния момент да целунеш децата си.

# 670
Някой може ли да ми каже за тази консултация с ортопед,след раждането,докато бебето е още в болницата.Нужна ли е,заплаща ли се?

# 671
Някой може ли да ми каже за тази консултация с ортопед,след раждането,докато бебето е още в болницата.Нужна ли е,заплаща ли се?
Честно казано малко вятър работа ми се струва,дори не знам как протича,аз не присъствах.Аз раждах секцио и още не се бях съвзела ,когато дойдеха да ме питат искам ли.На другия ден  ми казаха ,че всичко е наред.Заплаща се - 40 лева.

# 672
Ако детето е родено по естествен път, разбирам да се направи консултация, но дайте ми довод, защо е необходимо при секцио.

# 673
  • Пловдив
Аз съм против този преглед при Янакиев на новороденото в Селена.Първо,защото аз не присъствам на прегледа и не мога да задам въпроси и да получа препоръки от лекаря,второ защото е Янакиев

tonynette,децата,родени секцио,не е задължително да нямат луксация поради начина на раждане.При тях също се случва това отклонение

# 674
Елфита, не съм наясно и за това попитах. Съгласна съм с теб за присъствието на родилката по време на прегледа.

Общи условия

Активация на акаунт