АГ клиника Селена-18

• 112 312
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Луксация се получава и по време на самото износване.При нас явно от едрия плод /4 кг+/,не е имала място и е застанала кофти за едната й става.Носи гащи фрейка и се оправи.Секцио е родена

# 676
Аз да речем съм с вродени халтави стави, съответно за съжаление има голям шанс бебето да наследи същото. Имам луксация и една операция на коляното. Родена съм секцио за сведение.
От вас разбирам,че при прегледа от ортопед майката не присъства. Кой тогава ще гарантира,че преглед е извършен вообще и на кой ще си задам въпросите..... Май ще пропусна и ще я заведа живот и здраве на ортопед.

# 677
И ние го пропуснахме и после си я заведохме на ортопед. Не е за 40-те лв. На фона на 1600 лв., които платихме са капка в морето, но и мен не ми хареса това,  че се прави без майката и просто се съобщава резултата.

# 678
Янакиев ли им е консултант-ортопед?  Rolling Eyes

# 679
Аз  имам съмнения дали изобщо се е състоял прегледа.И не ми направи изобщо добро впечатление,че дойдеха да ме питат непосредствено след операцията.То не знае човек на кой свят се намира.....Резултатите ми ги съобщи една девойка,която така и не разбрах каква е.Аз на втори преглед при отртопед в Селена не съм я водила.

# 680
Най-вероятно акушерка е била. Имат и една много младичка педиатърка, може и тя да е била.
Те и за други допълнителни неща така притискат. А най ме дразни платеният паркинг. Айде, ако си за час-два, както и да е. Но да си хоспитализиран, да им плащаш една торба пари и да ти искат пари за паркинг, направо е прекалено.  

Последна редакция: пн, 11 мар 2019, 21:58 от @steraki

# 681
Ей, много ме дразнят с този преглед при ортопед. Изобщо не са ме питали искам ли, просто ме поставиха пред свършен факт. Момичето, с което бяхме заедно в стаята и родихме в един и същи ден, нормално, пък се притесни защо нейното дете на е било на преглед. Не знам как ги преценяват тези неща.
Това с паркинга е тъпо решение - как безплатен престой половин час, като често прегледите се бавят и се случва да си висиш пред кабинета много след записания час.

# 682
Никога не сме използвали техния паркинг,само за изписването.Преди това винаги сме спирали на паркинга на Лекси.Никога не е имало проблем,а винаги сме се застоявали доста дълго,тъй като съм пациентка на Минев,а там едни два часа закъснение на часовете е сигурно.

# 683
То е ясно, че голяма част от пациентите именно това правят (докато и Лекси не сложат една бариера), въпросът е в това, че не е редно, поне според мен. Частна болница, генерират милиони, а решили пари и от паркинга да вадят. Да не говорим, че места трудно се намират в делнични дни, когато целият персонал е на работа.

# 684
  • Пловдив
Абсолютна смешка е Селена да сложат бариера и да таксуват на час за паркинг.Лексито да го го бяха направили,щях да разбера.Но Селена,където пациентите висят с часове пред кабинетите,е просто смях

# 685
Благодаря ви за отговорите,най-вероятно ще откажа прегледа,аз съм с близнаци и ще си ги заведа после.Има ли и други такива прегледи и т.н.за които ще ме питат дали желая?

# 686
А аз искаам да помоля за препоръка за педиатър. Не съм от града и никой не познавам. Моля момичетата, които са от Пловдив и имат добър лекар/педиатър да ми пишат, може и н лично, за да не спамим групата.. Иска ми се да е някой лекар с трезва преценка. Благодаря предварително.

# 687
Отзивите за Янакиев не са добри ли? Не съм се интересувала.
Не се бях замисляла, но сега като казахте реално вероятността изобщо да не се прави преглед или той да е абсолютно повърхностен е мнпго голяма.
А всъщност какво прегледи се полагат за бебето и майката след раждането, мисля че имаше включени в цената?

# 688
От "Лекси" доста често слагат скоби. Трябва да си клиент на магазина, за да спреш там. През деня пред блоковете, от другата страна на булеварда, винаги има места. Само трябва да се пресече.

# 689
Полагат се два контролни прегледа за бебето и майката след изписване. На бебето ги прави д-р Пепеланов, който аз лично много харесвам, а на майката, който АГ е дежурен.
П. П. За д-р Янакиев нямам наблюдения, отказах прегледа по горепосочените причини.

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 09:29 от @steraki

Общи условия

Активация на акаунт