АГ клиника Селена-18

• 112 345
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря!

# 601
Аз утре ще давам микро там, ще питам и ще пиша.
Благодаря ти, ще ччакам отговор Stuck Out Tongue Winking Eye
Здрасти, потвърждавам изследват микробиология в Селена. Пробата ми я взе докторката и я свали сестрата в лабораторията. След 2 дни излезе резултата, качен в онлайн платформата им.

# 602
Здравейте и от мен Blush Относно БХС, в клиниката по генетика във ВМИ е абсолютно безплатен. Аз също си водя ЖК в Селена, както и всчки останали изследвания са ми там. Simple Smile

# 603
Здравейте искам да попитам месечния ми цикъл беше на 25 Януари и на 6 Февруари ми имах малко като белег възможно ли е да сам бремена

# 604
Здравейте искам да попитам месечния ми цикъл беше на 25 Януари и на 6 Февруари ми имах малко като белег възможно ли е да сам бремена
Въпросът не е за тази тема. И надали сте бременна.

# 605
Здравейте, искам да попитам някой има ли представа каква е цената за раждане със секцио при д-р Минев конкретно? Видях цената от 1700лева, но разбрах, че е цена без избор на екип. Също така колко струва преглед при него.

# 606
Здравейте, искам да попитам някой има ли представа каква е цената за раждане със секцио при д-р Минев конкретно? Видях цената от 1700лева, но разбрах, че е цена без избор на екип. Също така колко струва преглед при него.
Аз мисля,че тази цена включва избора на екип. Нека момичета,които скоро са раждали да кажат и мен ме интересува.

# 607
Аз раждах преди 10 дни при д-р Минев,цената на секцио е 1700.Ако нямаш актуална микробиология се взема в деня на приема и струва 25 лева.За прегледите - 65 лева за ултразвук + гинекологичен преглед,само ултразвук -50 лева,само гинекологичен преглед -40 лева.Ако имаш други въпроси,насреща съм.

# 608
Секциото си е 1700, това включва и избора на екип. Предполагам, че дори и да не си избереш лекар, пак толкова ще таксуват.  

Последна редакция: пт, 08 фев 2019, 13:49 от @steraki

# 609
emiliq27, много ви благодаря за изчерпателния отговор. Вие доволна ли сте от д-р Минев, срещам напоследък противоречиви мнение, би ми било интересно да чуя и вашето. Аз не съм била негов пациент досега, тъй като сме от друг град, но и аз като много други, ще пътувам.

# 610
Алия, д-р Минев е невероятен специалист...в това спор няма, но много зависи ти какво търсиш и очакваш от АГ-то си Идеята ми е следната - ако имаш спонтанна бременност, всичко върви нормално с нея, нямаш предишни аборти или по-специфично здравословно състояние, то тогава няма смисъл да ходиш при д-р Минев. Мнението ми е такова не само заради това, че ще му губиш времето и подобни щуротии, а защото ти самата ще издивееш чакайки по 2 или 3 часа...е някои път ще имаш късмет и ще е само час, за да влезеш за 15 Мин, но и 15 Мин няма да ти бъдат отделени, тъй като в съседната стая лежи другата пациентка. И тук не ме разбирайте погрешно... Не твърдя, че Минев няма да те изслуша и ако си по-настоятелна да ти обясни за какво става на въпрос, НО всичко е едно бързане, лутане и накрая излизаш с усещането , че нещо е забравено. Аз лично уважаеми много д-р Минев, въпреки че имам 2 аборта диагностицирани от него( не, че той е виновен, но все пак горчилката остава) и все пак...с толкова много пациенти, различни случай и постоянно бързане идва момента и на грешки. Човека е работохолик, но не и робот, а дори и роботите грешат. Няма да влизам в подробности каква е била грешката при мен, но не беше никак малка и добре, че се разплаках и го помолих да погледне отново, за да види, че е сбъркал.  Това е моето лично мнение за Минев Simple Smile

# 611
Много благодаря за изказаното мнение. Всяко такова ми е полезно, все пак и всяка от нас търси нещо конкретно. Предната ми бременност беше с проблеми, сега също се налагат едни по-различни и специфични чести изследвания, и правилното им тълкуване. Тук вече двама доктори изобщо не ги разбират и ми говорят пълни глупости, следователно ми трябва наистина разбиращ от тези неща АГ. Малко се притеснявам от точно толкова претрупани с работа лекари, същото така аз съм леко притеснителна, очаквам доктора да е по-обширен и т.н, което явно е нещото, което той няма да направи, ако не бъда настоятелна, както казвате. Ще пробвам преглед при него и ще се решава след това. Още веднъж много благодаря!

# 612
Много благодаря за изказаното мнение. Всяко такова ми е полезно, все пак и всяка от нас търси нещо конкретно. Предната ми бременност беше с проблеми, сега също се налагат едни по-различни и специфични чести изследвания, и правилното им тълкуване. Тук вече двама доктори изобщо не ги разбират и ми говорят пълни глупости, следователно ми трябва наистина разбиращ от тези неща АГ. Малко се притеснявам от точно толкова претрупани с работа лекари, същото така аз съм леко притеснителна, очаквам доктора да е по-обширен и т.н, което явно е нещото, което той няма да направи, ако не бъда настоятелна, както казвате. Ще пробвам преглед при него и ще се решава след това. Още веднъж много благодаря!

Аз не съм била пациентка на доктор Минев и не мога да кажа от първо лице, но не ми прави добро впечатление това маратонско чакане. Аз съм при доктор Даниел Ставрев в Селена на ЖК. Доволна съм , обръщат ми внимание, но лекарят ми първи избор беше и все още е доктор Троянчев. Той също е претоварен, но за 7 месеца не съм чакала повече от 15 мин, независимо дали съм била със записан час или извънредно, изслушва ме и отговаря на всичките ми тъпи въпроси Grinning
Определено Селена е изборът ми за раждане, но при консултациите всичко е твърде забързано, а все пак понякога човек има нужда от малко по-обстоятелствено обяснение Simple Smile

# 613
Троянчев в Селена ли изражда? Била съм при него предната бременност на фетална морфология.

# 614
Троянчев в Селена ли изражда? Била съм при него предната бременност на фетална морфология.

Да, в момента изражда там.

Общи условия

Активация на акаунт