ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 5

• 22 070
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
И аз мисля, че е с боди.
Яничка, много красива снимка, има изключително изразителни черти Heart

Ето за Москита:

# 361
И аз мисля, че е с боди.
Яничка, много красива снимка, има изключително изразителни черти Heart

Да, така е. И изобщо не е нужно да прави някакви специални мимики или кой знае какво с лицето си, за да ги видим. Може просто да гледа сериозно в камерата и това е.

# 362
Майчеее, благодаря ти Kissing Heart Kissing Heart
Още от разговора за намигванията на Велислав се мъча да се сетя кой беше епизода, в който Марио така закачливо намигаше на Тасев, за да го споделя с вас и чак днес случайно попаднах на тоя момент, та помолих Майчето да илюстрира палав Батко да му се порадваме заедно Grinning
Ех, като се сетя как Тасев казваше „остави го тоя, малко е киселяк„, а тук му се усмихва щастливо и после си станаха най-добри приятелки с Марио Joy

Диана просто е много красива и най-важното, има изключително красиви очи. Оттам нататък е въпрос някой да я щракне Simple Smile

# 363
  • София
Москита, кой е този епизод? Супер готино. И Наум и Милена едва се сдържат да не прихнат от смях

# 364
33. Това е епизодът, в който Марио и Зорница се уговориха да ходят на кино, но не отидоха.
В тая сцена Романова им казва внимателно да преценят нещата без рискове, а Марио казва - абе, не знам, на мен ми се прави нещо голямо и намигна на Тасев.
И после Романова се засмя и му каза - не го подкокоросвай, да не ти секне достъпът до операционната Joy

# 365
Романова  така е зяпнала Батко /на гифчето/  , че ще и се откачи ченето  Whistling
Борко май само и пречи  Mr. Green

# 366
Диана е страшна красавица. Ще ми се в новия сезон малко повече да я контят Зорница, като поличката дето беше с нея, когато с Марио си гукаха в колата и на следващия ден, като Калин пристигна за пръв път на работа след инцидента, бяха със Зорница и тя пак носеше една секси прилепнала пола. А Марио да я гледа, като когато я срещна с роклята в асансьора и да се надува каква жена има. На Тони му позволявам да прави забележки, ако някой се заглежда по кака му. Heart Eyes

# 367
Зайко и аз така за Тони. Ако вземат да вкарат някой нов млад лекар (стажант примерно), той да вземе да се позагледа и Тони да отиде да му скръцне със зъби да не се заглежда по жената на брат му, щото Марио може по всяко време да му счупи главата. Joy Представям си как му го казва и му прави оня жест с пръстите, сключени като пистолет, който направи и на Йосиф като се почна работата с Мона тогава. Много ще се кефя. Joy

# 368
Зайко, да, могат да й слагат по някое рокле от време на време.
Обаче на мен знаеш ли в кой вид ми се е загнездила като ужасно ужасно красива - когато след отпуска говореше с братята. Просто тогава й изпъкваха прекрасните очи. Heart

Ахаха, Тони в ролята на пастир на Кошутата Heart Eyes

# 369
Зайко, да, могат да й слагат по някое рокле от време на време.
Обаче на мен знаеш ли в кой вид ми се е загнездила като ужасно ужасно красива - когато след отпуска говореше с братята. Просто тогава й изпъкваха прекрасните очи. Heart

Ахаха, Тони в ролята на пастир на Кошутата Heart Eyes

Москита, а на мен (понеже вчера го гледах) ми се е запаметил в съзнанието моментът от онзи епизод в който тя загуби обувката си, говореше с Наталия и едновременно се радваше на детето й. Тогава дойде една сестра да й каже, че Йосиф не я намерил и когато тя се обърна към нея беше страшно красива. Може би е било заради присъствието на малката Ана, все пак знаем, че обича много децата, но като се обърна към сестрата така хубаво се усмихна, имаше някаква радост в очите й и един особен блясък. Има епизоди в които е по-красива от обикновено и този беше един от тях.

# 370
...Ахаха, Тони в ролята на пастир на Кошутата Heart Eyes 

Hands Plus1 това е добро !
Ето и от мен една лисичка

# 371
Ели, на тази снимка изглежда като фатална жена, много палава, чувствена и на клипчето като я чуеш как говори просто те оставя без думи. Heart Не обичам цигарите, но тук се вписва идеално. А с тая усмивка е един път.

# 372
Яни, да, помня я тогава, беше наистина много хубава.
И когато Тони я канеше на опера пак беше особено красива.
И в ресторанта с Тони.
Ще излезе, че Тони я кара да изглежда особено красива Grinning

# 373
И като Тони и даде бонбоните, който били серума на истината, тя се усмихваше много хубаво.. А спомняте ли си когато догони Марио да му даде визитката на Пламена при асансьора, беше с една червена блуза и му се усмихна едно лукаво и тогава беше прекрасна.

# 374
С вдигната коса и отива много, когато косата и е прибрана и далеч от лицето, напр. тук с кока, беше супер сладка, а съм сигурна, че Велислав би го оценил много да е с прибрана, предвид каква неравна битка води с косата й и я загуби след дълга борба на покрива Grinning

Последна редакция: нд, 17 юни 2018, 19:16 от maichetoo0o

Общи условия

Активация на акаунт