ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 5

• 22 023
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
Та....ако Митето стане като Наум, ще се наслаждавам на таланта му, на актьорските умения. На уменията с китара също JoyGrin
Аз нещо пропускам. Ти сега на какво му се наслаждаваш?  Joy
Ще те набия Joy Hug
На същото Joy Ще се наслаждавам на таланта му, въпреки външния вид Wink
Въпрос на вкус.На мен пък Митко не е мой тип.Не че му има нещо на момчето,но си падам по мъже,като Велислав.
Митето и Велислав не са различни като тип. Визуалният дефект идва от разликата в годините  - 10.
Скрит текст:
А и огромно значение имат стила, прическата...и да - годините също.
А като гледам снимката, която постна - гримът и той хахаххахах:joy:

# 451
Та....ако Митето стане като Наум, ще се наслаждавам на таланта му, на актьорските умения. На уменията с китара също JoyGrin
Аз нещо пропускам. Ти сега на какво му се наслаждаваш?  Joy

Ще те набия Joy Hug
На същото Joy Ще се наслаждавам на таланта му, въпреки външния вид Wink

Въпрос на вкус.На мен пък Митко не е мой тип.Не че му има нещо на момчето,но си падам по мъже,като Велислав.
Митето и Велислав не са различни като тип. Визуалният дефект идва от разликата в годините  - 10.
Скрит текст:
А и огромно значение имат стила, прическата...и да - годините също.
А като гледам снимката, която постна - гримът и той хахаххахах:joy:
Жалко, че Митето много бързо възмъжа, бих му се насладила, ако се барне тъй като Батко 😂

# 452
Е то не пречи да се барне така за някоя друга роля в театъра Joy Тъкмо тая увеличаваща се навалица от фенки ще намалее и ще останем с Майчето нумеро уно Wink

Обаче той е живото доказателство, че една тъпа прическа променя ужасно много! Е, и тридневната брада Joy

# 453
Е то не пречи да се барне така за някоя друга роля в театъра Joy Тъкмо тая увеличаваща се навалица от фенки ще намалее и ще останем с Майчето нумеро уно фенки Wink

Обаче той е живото доказателство, че една тъпа прическа променя ужасно много! Е, и тридневната брада Joy
представям си го така да направи един тегел по Витошка.  Край! Рейтингът на ОЖ паднал с 20 пункта. 😁😂😂😂

# 454
А, те него специално тооолкова рядко го показваха, ме...добре, че бяха последните епизоди, да се сетят, че съществува. В средата имаше много моменти, където дават само М и З - лекуват нещо, оперират....той - явно в отпуск Joy

# 455
Дона, благодаря ти за отзивите от Пияните. Имам чувството, че и на мен няма да ми допадне. Харесвам Явор Гърдев и не съм оставала разочарована от него, но засега мисля да се въздържа.
Haум напоследък ми прилича на Попай моряка, като го видя само с това правя асоциация Laughing Ту мъч ми идват и на мен толкова напомпани тела, но може и да съм поостарялa Laughing Живо и здраво да е момчето Grinning

# 456
Струва ми се ,че на Митето няма да му отива тридневна брата - при някои тя стои секси , при други  - като прорасляк през косъм .
От такива пренапомпани  мускули направо ми се гади . Никога не бих  отишла да гледам  състезание на културисти .

# 457
  • София
На мен Велислав много, ама наистина много ми харесва в Отплата. Как играе дори и не обсъждам. Да сериала е тежък, да героят му е много различен от този в ОЖ, обаче мам.а му играе страхотно. Егати и човека, как пресъздава емиции.

Хъмбъл имам два въпроса към теб  Flowers Hibiscus - какво беше станало и защо не са снимали продължение на този сериал? Искам да знам кой да мразя до края на живота си.
Скрит текст:
Не че съм щяла да го гледам. Когато са го излъчвали бях на един почти двегодишен проект и от 220 работни дни, около 190 бях в командировка
И вторият въпрос - чета какъв меломан бил Велислав. Добре де каква музика слуша? За стилове май ми стана ясно, ама кажи някои групи конкретно.

Димитър на тази последната снимка изглежда по-възрастен. Но според мен е от начина на снимане и как е застанал. А може и да не е доспал Simple Smile Той само преди 2 месеца на лайфа във ФБ, си изглеждаше като момченце, едва ли се е променил толкова много за това време.

ПП: Очертава ми се ходене на море след 10 дни и затова сменям аватара с подходящ за сезона. Пушещият Велислав съм си го запазила  за септември, когато започнем да пишем в другата тема. Тогава ще го възстановя, за ужас на някои потребители, които се изприщват при споменаването на ТоМаЗо Simple Smile

Последна редакция: пн, 18 юни 2018, 10:38 от rosita_ta

# 458
Струва ми се ,че на Митето няма да му отива тридневна брата - при някои тя стои секси , при други  - като прорасляк през косъм .
От такива пренапомпани  мускули направо ми се гади . Никога не бих  отишла да гледам  състезание на културисти .

Ели, то и без това при него положението беше малко - тука има-тука нема Joy В началото, когато се върна от Германия, беадата му ми допадаше, после като се разболя и я пуснаха повече, ми беше гадна - една такава на масурчета...грррр. А принципно не обичам бради.
От нашия тип си за мускулите Wink

Отплата и аз го почвам. Гледала съм само първите два епизода, но помня, че ми допадна там Велислав.

# 459
Ели, аз ще кажа, ето този, играе в чуждестранни проекти Simple Smile:
Скрит текст:

# 460
Дона, благодаря ти за отзивите от Пияните. Имам чувството, че и на мен няма да ми допадне. Харесвам Явор Гърдев и не съм оставала разочарована от него, но засега мисля да се въздържа.
Haум напоследък ми прилича на Попай моряка, като го видя само с това правя асоциация Laughing Ту мъч ми идват и на мен толкова напомпани тела, но може и да съм поостарялa Laughing Живо и здраво да е момчето Grinning

Не беше много дълъг отзив, но...не знаех какво да напиша....то такова чувство ми остави...

За Наум - бе нали приятелката му си го харесва, паснали са си, живи и здрави Simple Smile

Майче, този българин ли е?

# 461
Дона, специално за теб! Пращам ти лупа по куриер, ти ще го видиш твоя човек Heart Eyes
Скрит текст:
И тази година ще участват на фестивала  „Събуди се“ Експеримент № 8 и ще импровизират под открито небе.
http://wakeup-bg.com/

# 462
  • София
Майче, кое е това момче? Много е готин.

# 463
Дона, мда, варненец - Юлиан Костов,1,80 е висок и изглежда забележително без риза, освен че играе добре Grinning
Скрит текст:

# 464
Дона, специално за теб! Пращам ти лупа по куриер, ти ще го видиш твоя човек Heart Eyes
Скрит текст:
И тази година ще участват на фестивала  „Събуди се“ Експеримент № 8 и ще импровизират под открито небе.
http://wakeup-bg.com/
Ууууу, мерсииии! Видях го!
Не го бях чувала този фестивал....любопитен е....
Как ме е яд, че пролетта не отидох да ги гоедам на импровизациите

Майче!!! Той съгражданин!!!

Общи условия

Активация на акаунт