ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 5

• 22 025
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
Пак заповядай! Ето и още нещо Grinning

# 466
Мерсииииии Heart Eyes С китаркатааа
Тази снимка я знам, но пак ме радваш Simple Smile Продължавай в съшия дух Wink Няма да откажа Grin

Майче, на този сега му чета някакво интервю...за съжаление едяа ли ще се навие, явнонкма сериозна кариера в Лондон. Но не пречи да помечтаем Wink

# 467
Сравнението за Наум и Попай Моряка е върха. Как не съм се сетила едно към едно са. Нищо лошо щом си се харесва. Аз обаче ненавиждам такива пренапомпани мускули. Проблема на мен не ми е във височината аз съм 1.60 и почти всичките ми гаджета са били до десетина сантиметра по-високи, ама с такива приятно очертани форми, а не като балон пред пръсване.

# 468
На мен Велислав много, ама наистина много ми харесва в Отплата. Как играе дори и не обсъждам. Да сериала е тежък, да героят му е много различен от този в ОЖ, обаче мам.а му играе страхотно. Егати и човека, как пресъздава емиции.

Хъмбъл имам два въпроса към теб  Flowers Hibiscus - какво беше станало и защо не са снимали продължение на този сериал? Искам да знам кой да мразя до края на живота си.
Скрит текст:
Не че съм щяла да го гледам. Когато са го излъчвали бях на един почти двегодишен проект и от 220 работни дни, около 190 бях в командировка
И вторият въпрос - чета какъв меломан бил Велислав. Добре де каква музика слуша? За стилове май ми стана ясно, ама кажи някои групи конкретно.

Димитър на тази последната снимка изглежда по-възрастен. Но според мен е от начина на снимане и как е застанал. А може и да не е доспал Simple Smile Той само преди 2 месеца на лайфа във ФБ, си изглеждаше като момченце, едва ли се е променил толкова много за това време.

ПП: Очертава ми се ходене на море след 10 дни и затова сменям аватара с подходящ за сезона. Пушещият Велислав съм си го запазила  за септември, когато започнем да пишем в другата тема. Тогава ще го възстановя, за ужас на някои потребители, които се изприщват при споменаването на ТоМаЗо Simple Smile
Велислав казва в едно интервю. Че дори не са му се обадили да му обяснят дори, че няма да има втори сезон и, че всичко е дотук. Това, което аз разбрах тогава, 2012та, е че парите за 2ри сезон са били отклонени за друг проект, и че е имало някакъв скандал за какво да бъдат похарчени. Абе пари е в дъното на всичко.
Относно вкусът му за музика мога само да кажа Не е моят 😂😀

Последна редакция: пн, 18 юни 2018, 11:55 от HumbleBumble

# 469
Мерсииииии Heart Eyes С китаркатааа
Тази снимка я знам, но пак ме радваш Simple Smile Продължавай в съшия дух Wink Няма да откажа Grin

Последно и спирам Grinning

# 470
Майче, на този сега му чета някакво интервю...за съжаление едяа ли ще се навие, явнонкма сериозна кариера в Лондон. Но не пречи да помечтаем Wink
Да, ама ние ще си помечтаем Grinning

Перличке, на тази снимка си го представих в трико и............ Joy

# 471
Майче , от кой ръкав го извади това бижу  smile3501 ? Може да му пожелая още 5-6 см в ръста , но и така е много готин  Peace А и градско  smile3503
...Перличке, на тази снимка си го представих в трико и............ Joy

Имаш  хубаво  хапче за заспиване  Joy Peace

# 472
Майче, не ме предизвиквай Simple Smile Щом на Велислав видяхме снимка в трико, колко му е и на Митака да намерим някоя Simple Smile

# 473

Сакън, не спирай! Тъкмо ми дойде настроението!

Перличке, на тази снимка си го представих в трико и............ Joy
......и балета “Лебедово езеро” в Софийска опера и балет - сезон 2018-2019 Joy

# 474
Ели, аз го предлагах, когато все още не знаехме за Павлов и Захариев, ама вие ме сиктирдосахте Joy, даже шанс не му дадохте на момчето Satisfied
Иначе го знам от едно предаване на БТВ нещо в Африка бяха

Перличке, давай, аз съм силно чадо ще се справя с гледката Joy

# 475
На мен този младеж ми е твърде захарен. Аз като ви казвам, че съм се повредила и харесвам вече само ръбати Joy Но при положение, че си имаме Велислав в отбора, съм настроена благосклонно към всеки, който пожелае да влиза в сериала. Grinning

# 476
Перличке, давай, аз съм силно чадо ще се справя с гледката Joy
И с трико ще го хареса Joy
Все пак, знаем, че това е само роля Wink Кто го гледам Димитър, в живота май ходи с дънки от 90те - 17 номера по-големи, едвам държащи се на кръста Joy

# 477
Айде добре, к`во да те правя Joy Първата може и да си я виждала, но слагам и втора, така за по-сигурно, че ще има изненада Grinning Enjoy!
Скрит текст:

Майче, чакай де, трябва първо да я открия :rolf:

# 478
Много харесвам Димитър, когато не са му напляскали седем тона гел по косата Simple Smile

# 479
Хахахаххахха, да казвам ли, че и двете съм ги виждала Joy
Мисля, че най-голяма изненада с Димитър я беше поднеска Москита Joy (ето, признах те!)

Еййй, ама как хубаво ми почна седмицата! Първо - в отпуск съм (не съм на море, просто имам нужда да не съм и на работа), второ - пия кафе, трето - едни снимчици, чудесии Heart Eyes

До старта на снимките имаме един месец, нали?

Общи условия

Активация на акаунт