ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 5

• 22 013
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
 Наумчо е симпатяга, като гледам и преди сериала си е бил активен в инстаграм, отностно тялото не всичките му снимки са адски нацепение, просто защото няма как да се поддържаш 24/7 изфибрен Grinning Аз му се кефя на мотивацията и волята не толкова на бицепсите и пресата.
 Димитър е симпатяга, но честно казано ми прилича на дете. Дано никога повече в никой сериал, постановка или каквото и да е не му причинят визията, с която беше в първите епизоди на ОЖ(главно за прическата говоря) Simple Smile)
 Велислав е Heart Честно казано първоначално не ми направи кой знае какво впечатление, не че не съм го харесала или нещо.Ще си призная, че нещото, което ме привлече в него беше гласът му (и така си е и до ден днешен) , след това се изкефих на гръбчето му от 2ри епизод и чак след известно време започнах да припадам по очите му и всичко останало в него.

# 481
Перличке, чакам Grinning

Дона, преживях това в скрития текст Joy, ще преживея и Димитър в трико Joy
Скрит текст:

Имам въпрос към момичетата от София:
Скрит текст:
Гледали ли сте Ивайло Захариев в някоя постановка? Интересно ми е дали е такъв пън и в театъра или само в киното Grinning

# 482
Дона, ако кажеш, че и тази си виждала, обещавам, че няма повече да постна нито една снимка на Димитър, та ако ще и аз да съм се снимала с него WinkJoy

Майче, ама нали с уговорката, че трябва първо да се е снимал в трико Wink

# 483
Боже, Дона, какво доживях! Hushed
И след това признание, ако кажеш, че продължавам да съм в сиво-черната гама, отивам да се разплача!

Фифф, гласът на Велислав е много впечатляващ, наистина. Мен много ме привлича и начинът му на говорене, но топлите му очи са първото нещо, което ме грабнаха в него.

# 484
Диана и хубавият котарак:

# 485
Майче Joy Joy Joy Заби ме в земята!!!
За въпроса - аз не съм, точно защото се опсявам, че е същото дърво

А! Перла!!!!Тази не съм. Откъде я изкопа???
БРАВО!!!!
Чакам още!
Майко, какви ръце вади...почти не забелязвам факта, че май оплешивява Joy

Моски....ти винаги си била в розовата гама, просто от време на време залиташ в сивото Joy Kissing Heart Което ме изумява, ноооооо Thinking Yum

# 486
Дона, имам тренинг, за това казах, че не се плаша от едно трико Joy
Интересно ми е, защото Сашето във Възвишение очаквах да е абсолютен пън, а той ме изненада приятно, та си мислех дала е същото със другото дърво Grinning

Перличке, ти ме обнадежди и сега ако имал самo Joy

# 487
Ооо, това момче на Майчето много ми хареса! Blush

Диана ми харесва с тази коса, черното твърде фатален изглед й докарва. Така стои свежа и по-слънчева някак Simple Smile

Наум и за моя вкус е твърде напомпан. В добавка с ниския му ръст се получава някаква асиметрия.

# 488
Хубавата Диана и сърдитият котарак! Heart

Майче, с това момченце ми доказваш теорията - Хора от морето - хубави хора! Grinning Joy

# 489
Боже, Дона, какво доживях! Hushed
И след това признание, ако кажеш, че продължавам да съм в сиво-черната гама, отивам да се разплача!
Струва ми се, че нарочно искаш да те разплача....

# 490
Стела, нали, главата му е сякаш по-малка от тялото.

Димитрова, да пази стопанката си от досадни ухажори Joy
Нали, и е плувец, тъкмо може той да ме научи да плувам, че съм като камък във вода Grinning

# 491
Котаракът винаги гледа страшно, като да я пази от навлеци Grinning

А Наумчо колко е висок в крайна сметка, та изглежда такъв тапишон с мускули?

Ох, бе, Донателааааа, бръкна ми в сърцето Kissing Heart

# 492
Димитрова, да пази стопанката си от досадни ухажори Joy
Нали, и е плувец, тъкмо може той да ме научи да плувам, че съм като камък във вода Grinning
Или от такива като нас. Joy

За Наум: една приятелка преди седмица-две го беше засякла в The mall и каза, че е по-нисък от нея. Тя е 1,70+ някакви сантиметри

# 493
Диана и хубавият котарак:
Скрит текст:

Косичката й доста светла ми изглежда Grinning
Май много не е уцелила времето, днес не става за плаж след вчерашните дъждове. А и след обяд се очаква пак да вали... Може пък там по на юг да не е толкова мокро Simple Smile

Майче, ако няма такава снимка, най-много някой да му пише  с молба да го направи Simple Smile А една по шорти и с хавлия на врата става ли?

# 494
На юг е жега, слънце и в последните дни валяха 5 капки не я жалете Диана.

Общи условия

Активация на акаунт