ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 5

• 22 013
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Боже, Дона, какво доживях! Hushed
И след това признание, ако кажеш, че продължавам да съм в сиво-черната гама, отивам да се разплача!

Фифф, гласът на Велислав е много впечатляващ, наистина. Мен много ме привлича и начинът му на говорене, но топлите му очи са първото нещо, което ме грабнаха в него.
И аз много му се кефя на очите - много топли и изразителни, обожавам такива, а гласът му е едно на ръка. Heart EyesДиана продължавам да си я харесвам най-много с тъмна коса и това е, но и със светла е страхотна. Heart

# 496
На юг е жега, слънце и в последните дни валяха 5 капки не я жалете Диана.
Абе в момента жаля само себе си! Grinning

Абе, Доналина, твоето момче последните месеци много хубаво е станало, сега като гледам стари снимки. Не е само то косата, има и нещо друго. Grinning

# 497
На Наум му давам макс 1,75.

Перличке, става Joy

# 498
А една по шорти и с хавлия на врата става ли?

Олелеее.....стана тя, каквато стана.....
(и тази не я бях виждала!!!!!)
Абе, Доналина, твоето момче последните месеци много хубаво е станало, сега като гледам стари снимки. Не е само то косата, има и нещо друго. Grinning
Ми в лайфа беше казал, че е влюбен Thinking Ако любовта кара и мъжете да се разхубавяват... ще да е това Laughing То някои хора за една нощ стават УАУ - нали знаеш приказката за Пепеляшка Grin

Последна редакция: пн, 18 юни 2018, 12:47 от Анонимен

# 499

Перличке, става Joy
няма толкова. 😁

# 500

Перличке, става Joy
няма толкова. 😁
1,66 Stuck Out Tongue Closed Eyes Grin Бас хващам Joy

# 501

Перличке, става Joy
няма толкова. 😁
1,66 Stuck Out Tongue Closed Eyes Grin Бас хващам Joy
Наум е малко по-нисък от Диана, един път нали ги сравнихме.Joy

# 502
Според Гугъл Луиза Григорова е 1.73 /дали наистина е по-висока от Диана?/ Thinking Ето образци за сравнение
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 18 юни 2018, 13:57 от Little Pearl

# 503
Както е казал един мъдър човек - ако имаш приятелка под 1.60 - ти имаш Миньон!

# 504
Според Гугъл Луиза Григорова е 1.73 /дали наистина е по-висока от Диана?/ Thinking Ето образци за сравнение
Скрит текст:

тук има някаква зрителна измама 😂😁😃

# 505
Не виждам първата снимка (Вие?), но не се и вижда върху какво вървят Joy

# 506
Оправих първата снимка, в някакъв кабинет са. На втората вървят по коридора на болницата. Чак такава измама... Thinking но знае ли човек?
Скрит текст:

# 507
Диана е поне 1,75, предвид факта, че и Вергов и Павлов са почти 1,90 високи, а тя до тях седеше доста равностойно. Наум за мен е по-нисък от нея, дори с малко да е Grinning

# 508
Мен понякога ме удивлява Диана колко висока изглежда, като застане до Велислав. Не знам от ъгъла на снимане ли е, от какво, ама има моменти, в които ми изглежда почти колкото него Grinning
На Наум не му давам повече от 1.73-4.

# 509
Напълно съм наясно с факта, че това ще предизвика нова вълна от романтични коментари Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes .....но, когато чета тези стихове (не са мои), се сещам за отношението на Марио към Зорница.
И не мога да не ги споделя с вас Heart

Общи условия

Активация на акаунт