ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 5

• 21 998
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Не мисля, че Диана е повече от 171-172 см. Като я гледам и с Вергов, и с В. Павлов има таман около 15 см разлика.
На тази снимка тя е с ботуши с ток и пак сякаш е по-ниска от Наум.

# 511
Ето на тая сцена ми напомня

# 512
  • София
Напълно съм наясно с факта, че това ще предизвика нова вълна от романтични коментари Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes .....но, когато чета тези стихове (не са мои), се сещам за отношението на Марио към Зорница.
И не мога да не ги споделя с вас Heart
Скрит текст:

Доне, каква романтика братче, някои са на тръстиката и копат Smiling Imp Sweat
А ти с тези аналогии не ми помагаш. Айде пий едно фрапе и заради мен. Тъкмо му е врме.
Най-хубавото в тази сцена е нежността на Марио. Все си мислех, че Зорница не е права като казваше в последната серия как може в него да има толкова противоречиви черти. За мен загатка е как е възможно в човек на вид груб и Киселяк (по Тасев) да има толкова топлота и нежност.

Айййй, трябва да се трудя, а не да ги мисля такива Simple Smile

# 513
Ауу, Дона, стихотворението е разкошно Heart И аз се сетих точно за същата сцена Hug Тази сцена е съвършена просто.

# 514
Роси, аз за вас мисля Joy Да ви минава по-леко работния понеделник Wink Hug служебния комп е до мен, да го отворя, че да съм солидарна?

А тази сцена много си я обичам - такава нежност бе, ба*и и мъжа, ба*и и чудото!!!  Беше много приятна изненада за нас хехе
Също - началото на следващия епизод започва как М и З излизат от болницата да си ходят и М казва “не успяхме да си хапнем тортич/ш/ките”. В.П. казва по много готин начин думата “тортички” Joy с едно чшшшш Joy всеки път ме забавлява сериозен, ръбест, висок 190 мъж да говори за тортички Grin не че им е забранено де аххахха

# 515
Ех, Дона, успя да ме разклатиш (леко) с този стих и сцената Grinning Казвам леко, щото съм спряла да мисля за филма, имам нужда от time out, както се казва. Но, имам си една песен, която харесвам много заради текста и ми се струва много подходяща за тези двамата.
https://www.youtube.com/watch?v=q0_7C7ea7gY
Текстът го има под клипа.

# 516
Ооо, Перла! Хубава песен, а текстът е един път, хареса ми Simple Smile
Леко разклащане...може Wink По-натам повече

Междудругото аз не си пускам епизоди от сезона (до известна степен защото ме мързи да ги тегля) - ако ми се прииска, си зяпам гифчета и снимки. Доста снимки ровя и за колажи де. Е, също чета описанията на сцените тук Joy

# 517
Дона, то хубаво гифчета, обаче така се лишаваш от хубавите им гласове Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз колкото обичам гласа на Велислав, толкова обичам и този на Диана и ми е истинско удоволствие да ги слушам как си гукат, даже и когато се карат Grinning

# 518
  • София

Междудругото аз не си пускам епизоди от сезона (до известна степен защото ме мързи да ги тегля) - ако ми се прииска, си зяпам гифчета и снимки. Доста снимки ровя и за колажи де. Е, също чета описанията на сцените тук Joy

Е, те описанията тук обрисуват случилото се между Марио и Зорница доста по красноречиво. Изследвани са всяка дума, мимика, премигване с очи, поставяне на ръка, разхвърчан кичур коса и т.н. и е направен обстоен анализ, какво е искал да каже сценариста Simple Smile

# 519
Ауу, Дона, стихотворението е разкошно Heart И аз се сетих точно за същата сцена Hug Тази сцена е съвършена просто.

Това стихотворение много би подхождало за монолог към сцената. Много е красиво, отнася се точно за Зорница.

Москита, и на мен не ми стигат само гифчетата, друго си е цялата сцена с репликите и всичко останало. Аз понеже всеки епизод си тегля и са ми под ръка. Grinning

# 520
Само да кажа, че изобщо не е честно да си пускате филми и музика, докато някои други се мъчат да работят! Rage

# 521

Е, те описанията тук обрисуват случилото се между Марио и Зорница доста по красноречиво. Изследвани са всяка дума, мимика, премигване с очи, поставяне на ръка, разхвърчан кичур коса и т.н. и е направен обстоен анализ, какво е искал да каже сценариста Simple Smile
Даже май анализите казват повече дори и от замисъла на сценариста

# 522
 Доне, теб май те е треснала романтиката и искаш да ни натровиш тука Grinning
 Стихотворението е прекрасно и е много много подходящо наистина за отношението на Марио към Зорница. Той през цялото време като че ли стъпваше на пръсти покрай нея. Друга много моя любима цена е:

Как хубаво я гушна, имам чувсвото че се уви около нея като пашкул и искаше да я защити от болката и едновременно да и бъда най-голямата опора.

И още един много красив момент, в който едновременно ми разтопи сърцето и ми идеше да го наритам Heart

# 523
Е, те описанията тук обрисуват случилото се между Марио и Зорница доста по красноречиво. Изследвани са всяка дума, мимика, премигване с очи, поставяне на ръка, разхвърчан кичур коса и т.н. и е направен обстоен анализ, какво е искал да каже сценарита Simple Smile
Какво е искал да каже сценариста, без изобщо да е мислил, че го е казал Joy Щото дори и вървенето по коридора е изключително романтично действие Joy Kissing Heart

Дона, то хубаво гифчета, обаче така се лишаваш от хубавите им гласове Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз колкото обичам гласа на Велислав, толкова обичам и този на Диана и ми е истинско удоволствие да ги слушам как си гукат, даже и когато се карат Grinning
Еми лишавам се..... ужаааасно ми е тежко, ама какво да направя? Майчето не прави гифчета със звук.
В тази връзка, много искам на мп3 “Кво пак си направил, брат ми?” и “Кажи, кой ти разби сърцето?” - ще си ги въртя до откат Joy
Тъй като най-вероятно не помните, втората реплика е от тази сцена:

# 524
  • София
Даже май анализите казват повече дори и от замисъла на сценариста

Перличке, това е защото сценарисите понякога се объркваха и ни показваха някои ситуации доста постно. За други пък съвсем забравяха и ги оставяха да висят недоизяснени в небитието. Та за това е такаа не защото сме романтично-инфантилни тетки.

Дона, онзи път, когато Зорница вървеше по коридора, преди сцената от второто гифче на Фифф, беше уникална и изключително романтична. Не знам какво са искали да кажат сценаристите, но моя прочит е такъв Wink

Общи условия

Активация на акаунт