The Handmaid's Tale - Тема II - May the Lord open!

• 56 773
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
  • Вестерос
Да, но има съпруги, които се подхлъзват явно с някой Eye

# 286
  • София
Да, но има съпруги, които се подхлъзват явно с някой Eye

човещинка Smile

# 287
  • Вестерос
В онази група имаше въпрос какво ще ви липсва най-много , ако сте в Гилиад, аз инстинктивно писах книги, но масово бяха писали свободна воля и оргазъм Grinning

# 288
  • София
на мен сериалите хахах

# 289
  • Вестерос
Хахах и то определено

# 290
  • София
и спорта Simple Smile

всъщност да разбираме ли, че в Гилеад няма никакъв активен професионален спорт?
Няма филми, няма сериали, няма интернет, няма книги.  #Crazy
Ако не беше онзи бардак за ''висшето'' общество донякъде щях да им повярвам, че наистина са фанатици, които вярват в мисията си, но сега са поредните диктатори/лицемери, които се хранят от човешката слабост и страдание.

# 291
Също няма мода, изкуство, заведения за обществено хранене, туризъм.

# 292
  • Вестерос
А за жените- да въртят къщата, да плетат и градинарстват- егаси скуката!

# 293
  • София
Като стана въпрос за хранене, вие забелязахте ли агнешките глави в магазина? Какъв дефицит е храната... Американците бяха потресени от храната.

Малко ми е странно че смениха обстановката на магазина, от типичен соц супер, на хипстърски фермерски маркет го докараха...

# 294
  • Вестерос
Да, да

ох не мога да намеря серията Sad

# 295
  • Вестерос
Малко като кифла е Grinning

# 296
  • Sofia
За най-нетърпеливите - епизод 11 е излязъл в extratorrent  Party Mr. Green

# 297
  • Плевен
Това момче не го знам на колко години е, ама много детски, да не казвам женствени черти, има. Иначе като актьор е чудесен. За мен по лош е фред. Той не се интересува от нищо друго освен от себе си. Серина поне иска нещо много силно и то нещо хубаво и е готова на всичко за това. Макар че след полседната серия и тя ми падна в очите,  А тъкмо започнах да я харесвам.
Да става вече утре да гледам, че не се издържа. Днес започнах да гледам сезона отначало, че като ви чета и има детайли, които или не съм забелязала, или съм забравила.

# 298
  • на изток от рая
Серина поне иска нещо много силно и то нещо хубаво и е готова на всичко за това.
Това за мен е едно от най-жестоките неща в Гилеадския ред, да родиш и да ти вземат детето. Серина, като жена, би трябвало малко поне да се сеща как се чувстват прислужниците. Как само се опна да имитира раждане...Вярващи си фанатици, да пази Господ.

# 299
  • Вестерос
Този път що така го няма по нашите торенти..

Общи условия

Активация на акаунт