СЕДМИ клас – 9 – Време е желания да заявим (18.06.2018–24.06.2018)

• 72 244
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 255
В списъка с кодовете за НПМГ има две паралелки Биология+Химия, с два различни кода. В сайта на НПМГ едната е посочена с профилиращ английски, другата с профилиращ математика. Но в План-приема, както и в списъка с кодовете, няма как да направя разлика между двете...Не че ни е от първите желания, ама все пак да знаем какво подреждаме...

# 256
  • София
Бъзикай се, бъзикай се ти, Sanaka ! SatisfiedSatisfiedSatisfied
От нашите корифеи всичко може да се очаква Wink

Имам въпрос за подаването онлайн на Заявлението :
По всяко време на денонощието ли може да се подава в периода от 20.06.2018 до 26.06.2018 ? ( Би трябвало да е така, ама за всеки случай да попитам Wink )

Не! След 17:00ч. и в събота и неделя - не работи. Дърпат му щепсела! Joy

По всяко време може.

# 257
Неграмотна Кастрева или неграмотен журналист или пък и двете? Wink

Магнолия, по-важното е колко деца са пред вас при сбора от бел+мат.
За МГ е трудно да се предвиди бал обаче, заради утроената математика. Предполагат се няколко комбинации, при които дори дете, по сбор да е след вас, след утроена математика да ви изпревари.
Тук може да ти помогне специалист, като Дидева, за да не ви подведем.

Облачна, благодаря Flowers Hibiscus Мислих, че не мога да се справя само аз, не мога да завъртя пет числа и да добия ясна картинка, но ето че ме успокояваш. Наистина не е лесно да се направи донякъде точна сметка с това утрояване на единия резултат и еднократен другия резултат. И това по спомен беше коментирано, но за по-сигурно да попитам - статистиката е на база първи и втори модул, а не само на първи, нали така?
Трудно е с утроената математика да се предвиди, но аз бих погледнала вашия сбор от МАТ и БЕЛ и колко деца имат тази година повече или равен на този сбор. Сравнете това с миналогодишния брой деца за същия сбор. Така ще добиете представа дали се очаква по-нисък бал (ако тази година децата с вашия сбор са по-малко) или обратното. Ако се заровите в миналогодишните статистики може да добиете представа горе долу как са се разпределили децата с вашия сбор и аналогично да предвидите какво ще се случи тази година. Сигурна сметка няма да има обаче докато не излезе първо класиране.

В списъка с кодовете за НПМГ има две паралелки Биология+Химия, с два различни кода. В сайта на НПМГ едната е посочена с профилиращ английски, другата с профилиращ математика. Но в План-приема, както и в списъка с кодовете, няма как да направя разлика между двете...Не че ни е от първите желания, ама все пак да знаем какво подреждаме...
И аз забелязах че има не една промени според план приема и списъка скодовете.

Последна редакция: вт, 19 юни 2018, 17:58 от mamaDea

# 258
  • София
Имайте в предвид, че тази година ми се струва, че ще има отлив от СМГ, поради променената програма. Ако досега са имали интензивно изучаване на език то от следващата е само разширено, което според мен ще дръпне доста деца с висок бал към езиковите гимназии  newsm78

# 259
  • София
Имайте в предвид, че тази година ми се струва, че ще има отлив от СМГ, поради променената програма. Ако досега са имали интензивно изучаване на език то от следващата е само разширено, което според мен ще дръпне доста деца с висок бал към езиковите гимназии  newsm78

Грешиш! Отливът ще е в посока Бузема. Joy

# 260
  • София

Joy Joy Joy
Ще си затворя устата за Испанската, че ще ме биете  Mr. Green

Около мен вече двама(девойка и младеж), с оценки за СМГ, отиват в Испанската  Mr. Green

# 261
Скрит текст:
Имайте в предвид, че тази година ми се струва, че ще има отлив от СМГ, поради променената програма. Ако досега са имали интензивно изучаване на език то от следващата е само разширено, което според мен ще дръпне доста деца с висок бал към езиковите гимназии  newsm78

Joy Joy Joy
Ще си затворя устата за Испанската, че ще ме биете  Mr. Green

Около мен вече двама(девойка и младеж), с оценки за СМГ, отиват в Испанската  Mr. Green

Хъх, и кой ще иде в СМГ тогава  Shocked Ще ни объркат статистиките, ей!

# 262
Майките, които казахте, че още не са ви качени свитеделствата, вече имате ли ги ?
Ние все още не.
Да. На завършването ги раздадоха.

# 263
И ние го имаме, но имам предвид ето това : https://www2.mon.bg/AdminRD/mon/default.asp
Пише, че няма данни

# 264
Съзнателно избиращите СМГ никога не са разчитали на езика там, немските отчасти, но другите не. В Бг няма образование без компромиси, каза някоя майка. В СМГ се ходи заради науките ( от опит ).

# 265
  • София
И ние го имаме, но имам предвид ето това : https://www2.mon.bg/AdminRD/mon/default.asp
Пише, че няма данни

Ако и утре го няма, аз бих се обадила в училището.

Nad_tap, около мен са повече. Поне 5 деца от випуска на дъщеря ми ще се съберат в Испанската. /Ще трябва да му измислим кодово име на това училище, за да не го споменаваме толкова открито в темата. Дребният шрифт не помага. Joy/

# 266
Обаждах се. Казаха , че всичко са пратили в министерството. Но нищо няма.

# 267
  • София
Тогава се обади се в РУО. И мейл им пиши.

# 268
  • Стара Загора
Качили са свидетелството. Сутринта го нямаше.

# 269
Не могли нищо да ми кажат, утре да съм се свързал с някакъв информатик в работно време. Къде да го търся? Дори едно име не казаха.

Няма все още.

Общи условия

Активация на акаунт