СЕДМИ клас – 9 – Време е желания да заявим (18.06.2018–24.06.2018)

• 72 078
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 420
  • Deutschland/HE
Моя позната е успяла да подаде с повече от 14 желания, просто като е подредила и проверила всичко е намалила % на 75 и тогава се е видял бутона и е успяла да подаде.
Преди подаването резултатите от свидетелството не са били въведени, но после и тях е видяла. Информацията е днес от 7,30ч.
Успех!

# 421
  • София
При мен не се появяват и с Internet Explorer ...

Момичета, сменете браузъра. Аз смених от Mozilla Firefox на Internet Explorer и там бутоните се появиха.

# 422
  • Варна
Мисля, че са го оправили, току-що пробвах, не изчезват бутоните, дори и при повече желания.
Ще подаваме довечера Simple Smile

# 423
Да, вече е наред.

# 424
От резолюциите ви е (някой дев го е кодил на голям монитор Simple Smile ).
Аз проблем на големия монитор нямам, като преместих на по-малкия също,  само на лаптопа се скриват бутоните. Може да пробвате следните варианти като workaround докато го фикснат. Като наредите 111 желания и дойде момента за заветния бутон, то:
1. зуумнете с ctrl +/ctrl - (или ctrl и скрола на мишката) -> шрифта се минимизира, но бутоните излизат и могат да се натиснат.
2. ако не стане със скрола, другия вариант  е да си бутнете настройките на резюлцията при вас и отново да пробвате
3.може с F12 да си изкарате конзолата,  и там има опция да си зададете временно какви да са ви височина/широчина на браузър прозореца и да си покажете бутоните.

Успех с подаването на всички.
При нас днес е пореден ден за размисъл. Мислехме вечерта да подаваме, но реших утре рано сутрин да вдигна щерката и на свежа глава да попълним. Нали утрото било по-мъдро от вечерта:)

# 425
  • Варна
Междувременно имам и отговор на е-мейла си, че се работи по отстраняването на проблема. Заслужават похвала за бързата реакция!

# 426
Може и да сте писали по-рано, не успях да намеря, моля за информация - на нас в системата не ни излизат оценките от свидетелството... така ли трябва да бъде?!
Които вече сте подали, при вас имаше ли оценки от свидетелството?

# 427
Може и да сте писали по-рано, не успях да намеря, моля за информация - на нас в системата не ни излизат оценките от свидетелството... така ли трябва да бъде?!
Които вече сте подали, при вас имаше ли оценки от свидетелството?
Защо не погледнеш какво пише най-отгоре на страница Желания?

# 428
  • София
При мен пробелм няма, мога да добавя колкото си искам желания, за протокола съм с мозила.

# 429
  • София
Ето така ще ни накарат за спамим заявления по други области - признавам си, че реших да пробвам дали при мен се виждат бутоните при "нацъкани" (страшен глагол "цъкам") повечко желания, но за по-сигурно го правих в друга област. Не го запазих, естествено. Докато пиша и проблема оправен Simple Smile
Имам спомен, че се дискутираха квоти за 32СУ - за там ли беше? В "системата", в секцията "план-прием" за 32СУ има квоти, в РУО в план-приема все оше няма (проверих). На някой му беше важно, та затова пиша

# 430
  • Резерват "Северозапад"
Подадох. 15 желания, 3 основни и останалите за пълнеж.
Оценките от свидетелството ги няма, но хората са си написали, че ще се появят след синхронизация.
Успех на всички Heart Eyes!

# 431
Подадох преди час ... Стана за 5 минути. Много лесно и приятно. Не се появиха оценките след това, но ще Simple Smile Въведох 7 желания, макар че мисля, че ще влезем на 1-во класиране по 1-во желание ...

# 432
Да се похваля, че вече е качено свидетелството, хаха.
Ние ще подаваме довечера. Има 3 основни желания и 19 още за пълнеж.
Мисля, че още на 1 желание ще го приемат.

# 433
Ако някой подава за две области желания, моля, нека сподели как става финализирането. И при мен с намаляване  се виждат бутоните, но не смея още да потвърждавам.детето иска да ходим на място....ще преговаряме. Simple Smile Аз искам в две области, но от вкъщи.

# 434
Ако някой подава за две области желания, моля, нека сподели как става финализирането. И при мен с намаляване  се виждат бутоните, но не смея още да потвърждавам.детето иска да ходим на място....ще преговаряме. Simple Smile Аз искам в две области, но от вкъщи.
По същия начин. Подаването за всяка област е независимо. Ще получите входящ номер за двете области поотделно. След като приключите с подаването в едната област, просто отваряте друго РУО и започвате процедурата отначало.

Общи условия

Активация на акаунт