СЕДМИ клас – 9 – Време е желания да заявим (18.06.2018–24.06.2018)

• 72 078
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Моя позната е успяла да подаде с повече от 14 желания, просто като е подредила и проверила всичко е намалила % на 75 и тогава се е видял бутона и е успяла да подаде.
Преди подаването резултатите от свидетелството не са били въведени, но после и тях е видяла. Информацията е днес от 7,30ч.
Успех!
Точно това щях и аз да предложа, ако намалите Zoom  на по-малък процент дали няма да се покажат бутоните.

# 436
Системата вече работи нормално.

# 437
  • София
Ето така ще ни накарат за спамим заявления по други области - признавам си, че реших да пробвам дали при мен се виждат бутоните при "нацъкани" (страшен глагол "цъкам") повечко желания, но за по-сигурно го правих в друга област. Не го запазих, естествено. Докато пиша и проблема оправен Simple Smile
Имам спомен, че се дискутираха квоти за 32СУ - за там ли беше? В "системата", в секцията "план-прием" за 32СУ има квоти, в РУО в план-приема все оше няма (проверих). На някой му беше важно, та затова пиша

Благодаря Мандаринка, мен ме интересуваха квотите.

# 438
  • София

Които вече сте подали, при вас имаше ли оценки от свидетелството?

Не. И още няма.

# 439

Последна редакция: ср, 20 юни 2018, 11:05 от Анонимен

# 440
  • Стара Загора
И при нас  нямаше оценки от свидетелството. Удобно и бързо е онлайн подаването.
Подредихме 9 желания - езикова гимназия от 1 до 4 . МГ -софтуерни и хардуерни науки на 5 то. Надявам се да издрапа до 1 желание на 2-ро класиране .

# 441
  • София
Дидева, дали да не използваш цикламения надпис, по повод оценките. Тъкмо го откри снощи Joy

# 442
Снимка сложих, би трябвало да е достатъчно.

# 443
Седнахме с девойката рано сутринта, на свежа глава. Изцяло се съобразихме с нейните желания, ще учи тя, не аз. Написахме 13 желания, за късмет, като "уважихме" общо 5 училища. Доста интересно се получи - шарена картинка.

# 444
Може и да сте писали по-рано, не успях да намеря, моля за информация - на нас в системата не ни излизат оценките от свидетелството... така ли трябва да бъде?!
Които вече сте подали, при вас имаше ли оценки от свидетелството?
Защо не погледнеш какво пише най-отгоре на страница Желания?

Ох, благодаря много!

# 445
  • София
Снимка сложих, би трябвало да е достатъчно.
Аха, и един мармот завива шоколада...😂

# 446
Здравейте, според вас медицинско необходимо ли е за професионалните паралелки на МГ - компютърна графика и системно програмиране? На едно място пише, че е необходимо за професионалните гимназии, На друго (РУО Пловдив) - за професионални паралелки.

Да, трябва ти медицинско. Паралелките са професионални, но са в МГ.

Изобщо не се бях замислила, че ще ни трябва медицинско  системното програмиране .Мислех днес да подаваме но щерката е заета през деня и няма да може да отиде до личната .Всъщност ,нали само от личната или трябва да обикаля по кабинети.

# 447
  • София
Отидох на ФБ страницата на МОН да пиша и аз и там има това:
След получените сигнали за проблем с електронната система за кандидатстване след VII клас беше направена проверка на функционалностите и бе установено, че има несъответствие при работата с различните интернет браузъри. Проблемът е отстранен и електронни заявления могат да се подават през всички браузъри. Подадените сигнали ще бъдат проверявани, за да се осигури нормален процес на подаване на документите до 26 юни. При необходимост от допълнителна информация може да се обърнете за консултация и съдействие в РУО.

# 448
  • София
Отидох на ФБ страницата на МОН да пиша и аз и там има това:
След получените сигнали за проблем с електронната система за кандидатстване след VII клас беше направена проверка на функционалностите и бе установено, че има несъответствие при работата с различните интернет браузъри. Проблемът е отстранен и електронни заявления могат да се подават през всички браузъри. Подадените сигнали ще бъдат проверявани, за да се осигури нормален процес на подаване на документите до 26 юни. При необходимост от допълнителна информация може да се обърнете за консултация и съдействие в РУО.

биби, при теб проблем има ли, при мен си работи перфектно  newsm78

# 449
Сега влезнах в системата и видях ,че не са ни нанесени оценките от свидетелството за завършено основно образование.Нали срока беше до 19.06.Нормално ли е това?
Изпуснах темата ,много бях натоварена връщам се да чета.....
Ох ,редактирам се ,червеният надпис.Grinning

Общи условия

Активация на акаунт