СЕДМИ клас – 9 – Време е желания да заявим (18.06.2018–24.06.2018)

• 72 078
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Сега влезнах в системата и видях ,че не са ни нанесени оценките от свидетелството за завършено основно образование.Нали срока беше до 19.06.Нормално ли е това?
Изпуснах темата ,много бях натоварена връщам се да чета.....
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 451
# 452
Сега влезнах в системата и видях ,че не са ни нанесени оценките от свидетелството за завършено основно образование.Нали срока беше до 19.06.Нормално ли е това?
Само десет мнения по-нагоре....И в същата тази система.

# 453
  • out of space
Имам въпрос за медицинското.
Докторът е нанесъл необходимото, но личните данни е казал сами да си ги пишем. Трябва ли някъде в бланката да попълня името на училището?

# 454
  • Пловдив

Изобщо не се бях замислила, че ще ни трябва медицинско  системното програмиране .Мислех днес да подаваме но щерката е заета през деня и няма да може да отиде до личната .Всъщност ,нали само от личната или трябва да обикаля по кабинети.

Само от личната. Не се ходи по кабинети.

Ери, не се цитира училище. В заявлението можеш да имаш професионални паралелки от няколко училища. Теоретично не се знае къде ще бъде прието детето.

# 455
  • София
Подадох! Девойката не пожела да излезе от стаята си, за да присъства - аз нали съм си знаела как, да се оправям.  ooooh! Отмъстих й, като я излъгах, че съм писала НЕГ на първо място.  Mr. Green За секунда се върза - див ужас прочетох в погледа й.  Laughing

След подаването се появиха оценките от свидетелството.

# 456
  • София
Подадох! Девойката не пожела да излезе от стаята си, за да присъства - аз нали съм си знаела как, да се оправям.  ooooh! Отмъстих й, като я излъгах, че съм писала НЕГ на първо място.  Mr. Green За секунда се върза - див ужас прочетох в погледа й.  Laughing

След подаването се появиха оценките от свидетелството.

Аз обмисля да подходя по същия начин  Joy Joy Joy Joy

Вчера ми забрани да слагам НЕГ на което и да е място  Mr. Green

# 457
  • Резерват "Северозапад"
Ха-ха....аз така я уплаших моята, че на трето място ще сложа испанската....

# 458

Не виждам нищо смешно

# 459
  • Deutschland/HE
Как се забавлявате на гърба на горките деца Simple Smile

# 460
  • София
Едно от полезните неща, с които може да се въоръжите, когато влизате в бг-мама е чувство за хумор и приятелски тон! Smiley

# 461
  • София
Отидох на ФБ страницата на МОН да пиша и аз и там има това:
След получените сигнали за проблем с електронната система за кандидатстване след VII клас беше направена проверка на функционалностите и бе установено, че има несъответствие при работата с различните интернет браузъри. Проблемът е отстранен и електронни заявления могат да се подават през всички браузъри. Подадените сигнали ще бъдат проверявани, за да се осигури нормален процес на подаване на документите до 26 юни. При необходимост от допълнителна информация може да се обърнете за консултация и съдействие в РУО.

биби, при теб проблем има ли, при мен си работи перфектно  newsm78
Току що направих проба от офиса - добавих 38 желания (само с +) и бутоните си бяха там. т.е. към момента през интернет експлорър всичко изглежда наред.

# 462
Скрит текст:
Не виждам нищо смешно
Прегледай темата и виж колко пъти е зададен този въпрос и колко пъти му е отговорено.
Предложен е и удобен начин за търсене, за да не се налага да бъдат изчитани всички мнения в опит да не намери необходимата информация.
Да не говорим, че в самата система има обяснително съобщение.

# 463
  • София
Предложен е, ама не в подходящия шрифт. Joy

Дидева, я дай ново предложение за тревоги, че това с оценките вече се изчерпа.

# 464
  • тук-там
Е, моята щерка има само едно желание, но нали трябва да се подсигурим с поне 10-тина Wink...ако се наложи да се закачи за второ класиране.
И ние сме само с едно. И пряко сили ги докарваме до 5-6. Егати творческия запек.

Общи условия

Активация на акаунт